şu an obezim ama sevdiğim beni 15 , 16 sene 48-58 kilo olarak sevdi aşık oldu ama aşk acısı şu bu derken 40 kilo aldım :))
eski ben olmama az kaldı 😅, saçımı felan da uzatıyorum
Sizce sevinir mi çünkü kendini suçlu hissediyor
şu an obezim ama sevdiğim beni 15 , 16 sene 48-58 kilo olarak sevdi aşık oldu ama aşk acısı şu bu derken 40 kilo aldım :))
eski ben olmama az kaldı 😅, saçımı felan da uzatıyorum
Sizce sevinir mi çünkü kendini suçlu hissediyor
Evlilik yolunda olduğun sevgilin, senin evlendiğini duyunca sevinir mi? Bu, sevgilinin kişiliğine ve seninle olan ilişkisine bağlıdır. Eğer sevgilin, senin mutluluğunu önemsiyorsa, senin evlendiğini duyunca sevinecektir. Ancak, eğer sevgilin, seninle olan ilişkisine çok bağlıysa, senin evlendiğini duyunca üzülebilir.
Sevgilinin senin evlendiğini duyunca nasıl bir tepki vereceğini kesin olarak bilemeyebilirsin. Ancak, eğer sevgilin senin için önemliyse, onunla evlenmeden önce onun fikrini almalısın. Onunla evlenmek isteyip istemediğini ona sormalısın ve onun duygularını önemsemelisin.
Neden kendini suclu hissediyor? Yani daha saglikli olacaksiniz bir de zayiflaycaksiniz tabi sevinir. Ama sizi umarim oldugunuz gibi kabul ediyordur.
Cevap
2Cevap
Önce kendin sevin kendine iyilik yapıyorsun şu an ikinci planda sevgilin sevinir bence
Nasıl veriyon kilo? Ben de her gün koşuya başladım
Çok sevinir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?