ben olsam evliliği bu gibi durumda tiyatroya çevirirdim. mesela gerçek evliliğinizden sıyrılıp başka karakter üretiyorsunuz ve buna göre ilk tanışma gibi ya da farklı birçok şeyi oyuna dökerdim. bir günlüğüne kendin olmaktan sıyrılırdım ki bence eğlenceli de olur. (bu bahsettiğim şey evde değil dışarda hayata karışarak yapmak)
dağ yürüyüşüne gittiğimizde zirvede bir öküzlük yaptım özür dilerim seni seviyorum diye bağırmıştı. ben kaybedince genelde yanında kalmamı isterdi. bazen maddi yapardık. genelde ben kaybedince günübirlik yaptığımız gezilerde yol veya yemeği karşılardım. yemek yapmayı bilmediği için zor bir yemek isterdim yapmasını beklerdim. yemekle boğuşması çok komikti. bunu bazen bende yaptım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
niye herkes cinsellik açısından yorum yapmış. gündelik şeylerde ilişkiyi monotonlaştırır.
Millet cahil ya da ergen
Her anlamda sordum aynen
ben olsam evliliği bu gibi durumda tiyatroya çevirirdim. mesela gerçek evliliğinizden sıyrılıp başka karakter üretiyorsunuz ve buna göre ilk tanışma gibi ya da farklı birçok şeyi oyuna dökerdim. bir günlüğüne kendin olmaktan sıyrılırdım ki bence eğlenceli de olur. (bu bahsettiğim şey evde değil dışarda hayata karışarak yapmak)
Bir otelde ya da kafe de tanışıyor gibi mi
evet. bunun gibi. bambaşka karakterlerde bir gün geçirebilirsiniz. bence bir farklılık olur.
Deneyeceğim bunu. Başka önerileriniz var mı? Siz evli misiniz?
yok evli değilim. ama bunu erkek arkadaşıma çok yapardım. bir anda bambaşka bir karaktere bürünürdüm oda bana uyum sağlardı.
Çok iyiymiş sevdim bu fikri. Başka neler önerirsiniz
mesela bazı zeka oyunları var. onları oynardık kaybeden büyük bir şey yapardı.
Nasıl cezalar
bu biraz evliliğinizin dinamiğine bağlı olarak değişebilecek şeyler olarak ayarlanabilir. maksat eşinizin ve sizin sınırlarınızı abartmadan zorlamak.
Siz de nasıl cezalar vardı siz kazanınca ne istediniz sevgiliniz kazanınca ne yaptırdı
dağ yürüyüşüne gittiğimizde zirvede bir öküzlük yaptım özür dilerim seni seviyorum diye bağırmıştı. ben kaybedince genelde yanında kalmamı isterdi. bazen maddi yapardık. genelde ben kaybedince günübirlik yaptığımız gezilerde yol veya yemeği karşılardım.
yemek yapmayı bilmediği için zor bir yemek isterdim yapmasını beklerdim. yemekle boğuşması çok komikti. bunu bazen bende yaptım.
Cinsel şeyler değildi yani
hayır tabiki. ayrıca cinselliği niye böyle birşeye konu olsun ki. baktığında bir ihtiyaç.
Bence role play yapın
Önerin ne
Önerdim zaten🙂 detaylar sizin zevkinize bagli
Komik geliyor bazısı
Role Play?
@Meraklıpanda01 doktor hemşire vb gibi
Hmm güzelmiş😊
Farklı yerler ortamlar 👍
Nerelerde mesela
Sinema spor ev içi farklı yerler va
Sinemada ifşa olursun ya
Olmazsın ben olmamıştm hiç
60 yaşında evlenin 70 yaşında sıkılmış olsanız da boşanmazsınjız artık penisiniz kalmıyor diye. 60'tan önce evlenmesin erkekler.
Bu nasıl bir mantık dhjks
@Meraklıpanda01 e her türlü sıkılcaksın başka bi kadının hayatına s*çmaktansa evlenme daha iyi.
Nereden biliyorsun sıkılacağımı
@Meraklıpanda01 5-10 yila sıkılcaksin ve elinin altında telefon sosyal medya illa başka kadınlara yazacaksın eğer bu dünyada yaşıyorsan bu böyle artık
O yaşa kadar bekar mı duralım😊
Evlenmezseniz heyecanı kaybetmezsiniz