Ben seviyorum bu kızı. Neyapıyım sızce gerı kazanabılırmıyım arayımmı 5 gun oldu

Ben seviyorum bu kızı. Neyapıyım sızce gerı kazanabılırmıyım arayımmı 5 gun oldu
Kız seni istemiyor kardeş gurursuz musun? Seni istemiyorsa tamam güle güle de acını içine göm. Yalvarmaktan daha onurlu olursun en azından. Acı çekeceksin ama dik durursun hiç olmazsa.
Cevap
1Cevap
Zorlamanin bir manasi yok demi seni istemiyor işte adam insansan yolun açık olsun güle güle dersin ondan sana hayir gelmez
Yaşlarınız kaç ve ne kadar sürelik bir ilişki? Biraz detayını paylaş ki ona göre yardımcı olalım. Bakış açılarınız nasıl ki farklı düşüyor?
Ben 31 o 27 o bıraz gezmeye meraklı
3 aylık bır ılıskı
Çok yeni istemiyorsa boş ver Allah hayırlı birini çıkarır karşına belki daha mutlu olacağın
Yazmıyım degılmı ona o isterse bana ulasır zaten
Aynen öyle
Niye kızın profilini kapatmıyosun. Kız çok itici geldi ona göre biri değilmişsin anla bide bi inan seni tınlamıyosa üstüne düşersen daha çok soğur. Zorla güzellik olmaz anla
Arama bence. Bir kadın sadece o an dusunup ayrılığa karar vermez. İnan 1 hafta 2 hafta suruyor dusuncemiz. İstemiyorsa zorlamanın bir manası yok. Dusunup tasinmis bu karara varmis, saygi duymalisin.
Istemiyor seni daha ne desin arama sorma
Istemiyor niye zorluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?