Sevgilim seni seviyorum ama senin gibi birini istemiyorum diyor ve ayrılıyor. Sosyal medyadaki fotolarımızı hala duruyor 1 haftadır?

erkek arkadasimla en son dedigi senin gibi biri istemiyorum ama seni seviyorum demesiydi ben de yanindan cekip gittim. Bizim iliskimiz aslinda bundan ibaret değil. Bizim iliskimiz 1 yillikti ilk aylar guzeldi ama ondan sonra problemlerimiz yavas yavas ortaya cikti. O umursamaz biri genel olarak ve burnu dusse yerden almaz. Hakli oldugunu dusundugu zaman karsisindakine cok acimaz kisaca duygular onun icin sanki arka planda gibidir. Bense haklilik haksizlik bi yana duygusal biriyim cok fazla dusunurum. Gecmiste herkesin kendine mahsus tramvalari vardir elbet ama ben kendiminkileri cok asabilmis bir insan degilim maalesef. Sadece onu gercekten cok seviyorum ama ikimizin karakteri beni gercekten cok zedeliyor. Tartistigimiz ufak seyler ayriliga gidiyor ya da beni engelliyor konusmuyor ben de boyle oldugunda gercek anlamda dipliyorum. Bana soyeldigi sozler yaptigi davranislar bazen cok agirima gidiyor. Bir keresinde biz tartismistik cok sinir bozucu aglamak ama ben ona aglayarak kendimi ifade etmeye calisiyordum kendime engel olamiyorum yani ama beni birakip gitmisti. Yakin zamanda bir tartismamizda ben yaninda bulunmak gercekten istemdim eve gidecegimi soyleyip yanindan kalkmistim orada aglamaya baslmistu ama onu ben birakamamistim ona o an serilmak bile icimden gelmiyordu ama yine de basini oksayip sarilmistim uzun sure ona kiyamadim yani. Kisaca ona yaptigi davranislarin beni uzdugunu, kendi hissetikelrimi anlatmaya calistim defalarca ama benim cocuk oldugumu kendi kafamda kurdugumu soyleyip durmustu. Benim de iliskide hatalarim var cok fazla dusunmek alinganlik yapmak gibi sacma belki ama belki gecmisimi onun kapatmasini istedim kendim yapamdigim icin onu psikolog gibi kullandim. Ama niyetim onu sıkmak darlamak degildi ama her gecen zaman her sey onu bogmaya baslamisti benim hakkimda. Sorunumuz olmadiginda gayet iyidik ama bir problem cikinca biktigini hissediyordum. Bu benim ilk iliskim onun da 3. iliskisi. Şu an ayriyiz ama bizim ortak fotoğraflarimizi hala kaldirmiyor kendi sosyal medyasindan. Ben de bana dediklerinden sonra ona yazmanin dogru oldugunu dusunemiyorum ama ogrenmek istiyorum Şu an noluyor anlayamiyorum cunku. Sizce o nasil hissediyor ben ne yapmaliyim?

Sevgilim seni seviyorum ama senin gibi birini istemiyorum diyor ve ayrılıyor. Sosyal medyadaki fotolarımızı hala duruyor 1 haftadır?