Sevgilinin hangi davranış ya da sözlerine tahammül edemezsiniz? Yalana karşı anlayış gösteremem. Küfür, düşüncesiz ve saygısızca davranışlara hiç gelemem.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinin hangi davranış ya da sözlerine tahammül edemezsiniz? Yalana karşı anlayış gösteremem. Küfür, düşüncesiz ve saygısızca davranışlara hiç gelemem.

Günaydın :) ben bir ilişkide sevgisizliğe ya da saygısızlığa ya da ilgisizliğe tahammül edemem sevdiğim kadın beni sevmiyorsa ya da benimle ilgilenmiyorsa ya da kararlarıma saygı duymuyor bu ilişki benim için biterdi ya da kötü olurdu. bunun dışında eğer sürekli kısıtlıyorsa bana güvenmiyorsa yaptığım her hareketi her arksdaşımı sorguluyorsa da bu can sıkıcı olabilirdi. ya da sürekli tartışma içindeysek zıt fikirfeysek mesela bu da benim hoşuma gitmezdi hiç bir şekilde aşk dediğim şey uyum için de olmak demektir benim için sevdiğim kadın ile her konuda uyumlu olmalıyım anlaşabilmeliyim her şeyden de önemlisi güvenmeliyim.
En önemlisi de güven. Teşekkür ederim 🧚
Rica ederim ☺️☺️
Beni arayıp hiç sormamasına. Bir kez olsun doğum günümü hatırlayamamasına. Özel gün ve zamanlara değer vermemesine. Onca zamanımı onunla geçiriyor olmayı sevdiğimi bildiği halde hiç umursamamasına. Beni sürekli unutmasına. Her anımızı sanki başka biriyle yaşamış gibi hatırlamasına. Arkamdan başka, yüzüme başka konuşmasına. Kötü ve yargılayıcı sözlerle hep davranmasına. Hiç bir iyi ve güzel bir şey için çaba harcamamasına. Ağzından tek bir iltifat ve güzel bir sözünü bile hiç duyamayışıma. Hiç sevdiğini ve değer verdiğini göstermek istemeyişine. En ufak bir durumda düşmanca ve kötü davranmaya başlamasına. Hiç anlayış sevkat ve iyilik göremiyor oluşuma. Her çabayı hep kendi emeğim ve düşüncemle gösteriyor olmaya çabalamak zorunda kalışıma. Vs.. vs..
Altına imza atılacak yorum ✨️
Haklısın 🫤🫤
Benzer şeyler yaşadıysan, ilişkisinde karşısında ki insana bu kadar hor görüp kötü davranan. İçinde ki kendi öz sevgi, güven ve değerini çalanlara narsist deniyor. Ben çok geç öğrendim. Kitaplardan okuyarak. Her şeyi manipüle etmekte öyle vicdansızlar ki. Zaten onlardan karşılıklı duygusal değer ce gelişim beklemek ne büyük hata. Ama insan öyle bir yandan yaşayıp diğer yandan okudukça görüyor ve iyi ile kötüyü karşılastırabiliyor. Çünkü ögretilmiyor ki bunlar. Bazen çok iyi anlaşabilirsin veya anlaşabildiğini düşündüğün konularla ortak yönlerini zenginleştirebilirsin. Ama ikili ilişki de duygusal bir sorumluluk var. İlişkiye, içinde olduğun ilişki ve iletişime karşılıklı değer veriyor olmak gerekiyor. Sevgiyi, güveni, değer ve bağlılığı birlikte çoğalamayacaksam karşımda ki insanin bir taştan, duvardan ne farkı var. Kediyi köpeği bile sevdigin de sana sarılıyor. Hatırlıyor, önemsiyor. Bazı insanların duygu değer ve dünyaları hiç bir şeyi birlikte beraber geliştiremeyecek kadar çok ilkel ve zayıf. Bir de insanın kendi içinde bu değerler olması gerekiyor ki hani en azından birlikte paylaşıp çogaltabileceği şeyleri olsun.
Buna benzer bir ilişki yaşadım. Zor günler geçirdim ama artık daha dikkatli yaklaşıyorum herkese karşı
Merhaba,
Günaydın, tahammül sınırımı tahmin bile edemezsin diyecektim ama kim bilir belki de ediyorsundur. Sanırım her şeye tahammül ederim. İlgisizliğe sorumsuzluğa saygısızlığa güvensizliğe, bir kere sevmişsem, en başında iyiyse sonradan değişmiş ise her türlü tahammül eder, bekler sabrederim, içimde ufakta olsa bir inanç var ise tahammül sınırlarımı zorlarım.. 😅
Genel olarak tam tersi olmalıdır, tahammül etmemeliyiz aslında koptuğu yerde bırakmalı ama ben sevince yapamıyorum.. 😅
Günaydın. Böyle olması güzel gibi gözükse de çok üzerler seni dikkat ett 😄
Hep üzüldüm zaten üzülüyorum ama belki bir gün güneş benim için de doğar ve hiç batmaz 😅 Edeyrum sende dikkat et 😅
Senin için de doğacak güneş inanıyorum ben😄
Cümlemiz için doğsun 😅
Musmutlu günler dilerim 😅
Güzel günler diliyorum ben de 😊😊
EyvAllah 🫡🫡
Birçok şey var. Bunların başında ihanet geliyor. Buna kesinlikle tahammül edemem. Büyük ihtimalle kimse tahammül edemez. Bunların dışında aşırı kısıtlamalı beni fazlasıyla beni gerer. İlişkiye başkalarını katması, yorum yapmasına ve müdahale etmesine izin vermesi. Gerçekten de tahammül edilemeyecek şeyler.
Cevap
18Cevap
Yalan, saygısızlık kırmızı çizgimdir..
Ben karşı cinsi anlatmasina asla tahammül edemezdim ya çok sinirlenirim bu duruma. Birde eski sevgilisini anlatıyorsa sürekli ondan tamamen soğurum. Birde karşı cinsle bağlantısı var ise ondan tamamen uzaklaşırım. Birde yalana tahammülüm yok asla ne olursa olsun hep bana karşı dürüst ve yalan söylemeyen sadık biri olsun isterim ben şahsen..
Eski sevgilisini anlatan tiplerden hiç hoşlanmıyorum
Aynen bende hiç ama hiç sevmem. Anında soğurum o kişiden ve uzaklaşırım. Hatta anında muhabbetimi keserim ve birdaha onunla hiçbir şekilde ne konuşurum ne de ederim anında buz olurum..
Aynen kesinlikle dediklerine tahammül edilemez. Aldatmak en büyük karaktersizlik zaten. Onun dışında mesela her insanın bir çizgisi vardır, belli prensipleri vardır. Bunlar aşılmamalı. İyi niyet suistimali, beni kullanıyor gibi hissetmem. Çok var yani.
İhanet zaten affı olmayan bir şey benim gözümde.
Aynen öyle. Sen tahammülü sormuşsun gerçi, ben affı olmayanları da saymışım 😀
Flörtöz modun ilk başlardaki gibi sürmesi konusunda ciddi talepkârım.
Keşke olabilse ama ilk yitip giden o mod maalesef 😄
Eskiler evliliğin 40. yılında bile cilveleşirlermiş ona bakarsan😍
Eskilerde kaldı her güzel şey 😆 benim anne baba birbirini yiyor 😅
Sorumluluk sahibi olunmasına. Ben şuna çok kızıyorum mesela sen bana karışamazsın durumları var ya. Sen kafana göre davrancan sonra ben sana karışamıcam. Oldu paşam salonu da balkona katak mı?
Karışılma durumu tek başına egoistçe yapılıyorsa sıkıntı. Genelde erkekler öyle. Ben karışırım ama sen kimsin ki bana karışıyorsun tavırlarında olabiliyor. Ben karışırım ne derse desin o düşüncedeyim ben.
Ben de karışırım karışılmasını da isterm 😃
Değersizliktir büyü ihtimal...
Genel insanı ilişkilerde kimseyi değersiz hissettirmem... değerli hissedersin...
Ama Değersiz hissetirilmesine pek izin vermem... kibar sert keskinim bu konuda galiba.
...
Küfür, öfke , ve Saygısızlık bencede bilhassa Erkeklerin cazibesini gösteren kabul edilemez davranışlardır
ihanet ya da kendim harici kadınlarla alakalı herhangi bir şeyde , aileme karşı yaptığı herhangi bi saygısızlık
Asla affedilemez Bi durum
Üslup bozukluğuna, saygısızlığa, sürekli yalan söylenmesine, bencilliğie, sadakatsizliğe, ilgisizliğe, bana sesinin yükseltilmesine, vefasızlığa, merhametsizliğe, kıymetbilmezliğe ve ciddiyetsizliğe tahammül edemem.
Sevgisizlige , saygısızlığa zaten saygı yoksa her şey vardır o ilişkide saygı yoksa hepsini bir tarafa Atarim hiç birinin bir önemi kalmaz gözümde
Yalan söylemesi, sevgisizlik, sadakatsizlik. Yani paylaşacak birşeyimiz yoksa medeni bir şekilde söyler ayrılırız yeni aşklara yelken açarız. Anlamsız hareketlerle vakit kaybetmemeli..
Güvensizliğe , tahammülsüzlüğe , ilgisizliğe, sorumsuzluğa (tembellik ), olumsuz eleştiriye , temassızlığa.
Saygı sevgi hoşgörü anlayış bunlara asla tahammül edemem 😐
Saygısızlık, küfür, hakaret, karşı cinsle gereksiz samimiyet, yok sayılmak, bencillik, şiddet..
Saygısızlık ve değersizlik içeren hiçbir şeye tahammül etmem.
Seks esnasında bunu yapmam şunu yapmam demesine
Değer vermesi lazım bu biterse tolere edemem.
Bide sapık biri olduğunu hissedersem biter güven gider. güven giderse de sevgi biter
Bence en tahammül edilemez şey saygısızlık bi ilişki saygı çerçevesinde ilerliyosa güzelll
Yalana ve geçiştirilmeye tahammülüm yok
Saygısızlık, gashligting
kızın erkek kankalarına
Saygısızlığa tahammül edemem
2. plana atılmak asla tahammül edemem
Aşırı kıskançlık ve hijyen konusu
Kadının bahane ile sürekli popomu ellemesi
seks yaparken gaz çıkmasına
Yalan ihanet dedikodu
Yalana tahammülüm yok
Ilgiwiz
Aşırılığa.