En büyük aşklar nefretle mi başlar? Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

En büyük aşklar nefretle mi başlar? Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Günaydın abla.. hayır en büyük aşklar nefret ile başlamaz tabi ki de tam tersi en büyük aşklar her zaman için sevgi ile başlar. en büyük aşkların nefret ile başlaması konusu bizim malum boş tv dizileri ile ilgili herkes bu tür dizilerde genelde görüyor işte iki kişi birbirinden başta nefret ediyor sonra da alışıyorlar :D çok komik geliyor onlar senaryo gereği öyle gerçek hayatta birbirinden nefret eden iki kişinin bırakın sevgili olduğunu ben arkadaş olup iyi anlaştığını bile görmedim ha o bile zor zaten. ben başta bir kişiden soğuduysam ya da nefret ettiysem zaten o kişiyi sevmem bile. yani aşlık olmak ise çok çok farklı bir konu benim için daha özel bir konu yani sevgi ile başlar sadece..
Merhaba,
Aşkın büyüğü küçüğü olmamalıdır. Aşk aşktır ve her aşk zirvede yaşanmalıdır. Nefretim aşka dönüşebilir. Fakat aşık olduğum bir insana olan nefretim aşka dönüşebilir. Birlikteyizdir, beni canımdan bezdirir, usandırır, canımı yakar ama sonra güzellik yapar hepsini unuturum fakat direkt nefret aşka dönüşmez en azından benim aşkım! 😅
aslında burada önemli olan yoğun duyguların oluşması, normal aşklarda bu yogun duygulara ulaşmak biraz zaman alıyor. ama bu nefret hali ya da kavga hali yogun duyguları bir anda oluştura biliyor. zaten sonrası aşk malum. nefret ettiğini düşündüğün ya da öfke ile baktığın birisine deli gibi bağlanman o noktada bir öpücük uzaklıkta
Bana göre hayır. Böyle başlayan bir ilişkide muhtemelen başta hissedilen yoğun duyguyu kabullenememe durumunda koruma güdüsü ile bunun nefret oluştuğuna inanılıyor. Birinden gerçekten nefret edip sonrasında aşka evrilmesinin mümkün olduğuna inanmıyorum.
Cevap
14Cevap
Sanmam ama en büyük aşklar kavgayla başlayabiliyor...😄
Bu da bir olasılık tabiki.. 😅 Nefretle de başlıyormuş.. Öyle diyorlar.. 😄
Derler anam aşk bu kimi nasıl çarpıcağı belli olmaz..😄
Öyle bir çarpar ki nerden geldiğini anlamazsın.. 😂 Demek ki onlara da o taraftan geldi.. 😅
Bence de nefretten aşk soğuyorsunuz sjs
Evet bencede buna bende inanıyorum.. 😄
Nefret ettiğini söylerken aslında nefret etmiyordur.. Gerçek bir nefretten aşk doğmaz.. Bunlar birtakım ayak oyunları sadece..
Nefret aşka çok yakın bir duygu. İkisi de coşkulu ve heyecanı yüksek duygular olduğu için aşk nefrete, nefrette aşka dönüşebilir.
Hayir ya bu cok eski ici bos bi iddia sevgi ve ofke birbirinin tam tersi seyler kalbe zarar böyle baslayan iliski cok da iyi gitmez
En büyük aşklar nefretle başlamaz bence hiç alakası yok zamana göre tesadüftür anca
Yoo. başlayanları da vardır ama. İlla öfke ile başlamaz.
Dizilerde boşuna yok gerçekten böyle bir durum var benda yaşadım ama benimki imtihandı
Olabiliyor ama nefret ettiğin bir insana nasil aşık olunabilir onuda anlamiyorum😂
Sadece daddy issues varsa whfkwkfkkw
Ona da ask denmez
Eved
Genelde öyle olmaz. Evet, sıkıntılı başlayan bir ilişki tutkulu bir aşka yol açabilir ama aşkın büyüklüğü nefretin büyüklüğü ile orantılı değildir.
Alakası yok bence nefret ederken insan nasıl aşık olur ki.. aşık iken nefret etmek olsa tamamda bu imkansız sadece filmlerde olur
alakası yok nefret kavga falan çok saçma örneğin size zorbalık yapan birine siz aşık olur musunuz? Şaka gibi
Nefret ettiğime dönüp bakmam bile..😱😂
Ya bakarsan.. 😅
Tövbelerime yenisini eklemem ben..😂
Oluyormuş böyle şeyler.. Öyle diyorlar.. 😂
Diyenler yalan söylüyordur, insan sevmediğine bakmaz. İnanma sen o kenafirlere.. 😅😅
Ben inanmıyorum da belli çok eskilerde böyle bir şey gelmiştir başıma.. 😂
Belli ki senin gelmiş..😅
Bilmem ki.. 😅 Olabiliyor yani büyük konuşma.. 😂
Ben böyle mutluyum..😂
Bende kendimle baş başa olmaktan çok mutluyum.. 😄
Tahmin edebiliyorum..🤭
Hayır tabii ki. Çok tiyatral bir sözdür ve gerçek hayatta karşılığı yoktur.
Bu bir şehir efsanesi
Kavgayla dermişim shnsj
nefretin fazlasinin dönüşümü maalesef
Kimisi gerçekten de öyle bence.
hayır sanmıyorum
Nefretle başlar nefretle son bulur
Kesinlikle katılıyorum
Evettt
Alakası yok
Sanmıyorum 😂
Bilemezsin
Hayır