ciddi ilişkim vardı iki yıllık bir kere aldattı beni farklı kızlarla sonra çok uğraştı inandım affettim bir anda şifresini değiştirince istedim verdi hemen değiştiricem ama dedi neden dedim çünkü bana güvenmeni istiyorum dedi girdim kaydedilenlere bi baktım ki gittiği yerden story atan bir kızın fotoğrafını kaydetmiş ben buna attım bu ne dedim ben kaydetmedim elim çarpmıştır dedi ben ayrıldım artık dayanamadım sonra bugün tekrar ben yazdım şifreni ver içim rahatlasın asla ağzımı açmicam her şey eskisi gibi olucak dedim yeter ki ver hemen çıkıcam zaten dedim vermedi neden vermiyorsun dedim çünkü böyle davranırsan vermem senin suçun falan dedi ama nasıl ağlıyorum içim çıkarcasına ben de engelledim her yerden tweet atmış şimdi sevmek en ağır günahtır diye hemen de instagramdan club videosu paylaşmış herkese açık hesabı iki sene yalan mıydı ben vicdan asabı çekmeli miyim sizce gerçekten benim mi suçum oturup ağlayıp kendimi sorguluyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gercekten eli carpmis da olabilir. Ben mesela youtube da falan zaman zaman begendigim bir videonun begenisini birkac defa bilincsiz cekmistim. Aslinda sen de haklisin. Güvenin sarsıldığı için en ufak şeyde aklın bulanmış. O da kendince senin için çabaladığı ama başa sardığınız için geri çekilmiş. Bence ilişkiniz toxicleşmiş artık. Medenice helalleşerek ayrılmanız en doğrusu. Ağlama artık, hakkında hayırlısı olsun.
Ya divane misin niye vicdan azabı çekersin aldatmış yani daha neyini usteleyip peşine düşünüyorsun ki?
kabul etmiyor ve beni suçluyor sen takıntılısın diyor bu yüzden
O olmayan vicdanını rahatlatmaya çalışıyor asla inanma engeli bass yol ver bir daha hayatına alırsan kendine saygın yoktur nettt
ben bir şey yapmadığım için vicdanım çok rahat çok huzurluyum dedi
Ya sövmek istemiyorum ama bu ruh hastasıyla nasıl bu zamana kadar zaman gecirmissin vicdanlı biri olduğunu biliyor ve bunu kullanıyor kullandirtma
ben iki yıl birlikte kaldım okulum vardı onun yanına giderdim kavga ettigimiz her gece sehir degistirip başka kızlara gitmesin diye elimden geleni yaptım fazlasını verdim bir gece iş yemeğine gidiyorum dedi ben kızla gidiceğini biliyordum ve sekiz saat kaldırımda onu bekledim mesajlar yazdım çok kötüyüm diye asla takmadı gece ikide geldi leş gibi içki kokuyordu ben perttim ağlıyordum umrunda olmadan kızı aradı eve vardın mı diye sözde kız arkadaşı ben bileklerime zarar vermiştim bağırdım bir özür dile dedim her şeyi kapatıyım seni affedebiliyim dedim yalvardım beni kapının önüne attı telefonum bile yoktu sinirden kırmıştım gece yarısı kapının önüne koydu bir ay sonra her gece kapımda ağladı inandım affettim düzeldi sandım çünkü sonra böyle oldu tekrar
İnan senin adına çok üzüldüm affetme nolur bakk her şeyi geçtim yasattiklari için affetme hiçbir insan 2. Şansı haketmez bı kere yapan bir daha yaparrr
ben affediceğin bir şey yapmadım dedi vee ben de artık dayanamayıp her yerden engelledim şimdi kulup videosu paylasmis ve ayni anda twitterda sevmek en büyük günahtır diye bir tweet atmış aklım bulandı bu yüzden kötü hissedip kendimi sorguladım
Asla kendini kötü hissetme seviyorum ayakları yapıyor ama seven adam sevdiği kadını başka kızlara tercih etmez biri 8 saat kaldırımda beklerken diğerine eve vardinnmi demez onun ben ta a...
İçin içini yiyor anlıyorum ama sürekli yaşananları düşünmek sana iyi gelmeyecek.
haksız mıyım sence peki
Bu tip adamlar iflah olmaz. Asla senin istediğin kadar şeffaf ve sadık davranamaz. Kendini üzme böyle hovardalar için güzel yürekli kardeşim.