Güncellemeler
+1 yıl
ona ima ediyorum hep, diyorum senin yaşın neden daha küçük değil yaa. ama hep arkadaştık hala arkadaşız ama hissediyorum benden hoşlanıyor.. ama hiçbir şey olamaz.. imkansız..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yaşını küçük sanıyordum daha. göstermiyor. ve böyle olunca mesafe koymaya çalıştım. ama şu an hala konusuyoruz. arkadaşız ama kanka gibi de değil. ama biliyorum onunla hiç ilişkim olamaz. ama şu an böyle bazen az bi flörtöz konusmak bile hosuma gitmiyor bu yaş farkına... çok kötü bir durum gerçekten... yaşı 5 yaş küçük olsa bir yolunu bulabilirdim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Banada 18 likler yazıyor, yaşımı 25-26 sanıyorlar, uyarıyorum fakat küçük gösteriyorum
evet o da aynen öyle cok kucuk duruyor ılk bas anlayamadım kucuk sandım sonra da hayatından tamamen cıkaramıyorsun karakteri cok iyi biri ona göre yas bi rakam ama bana göre değil... imkansız ama onunla zaman geçirmeyi seviyorum arkadaşça, yalan yok.. ama imkansız imkansız imkansız ve bu yüzden onla vakit geçirmek istemiyorum. üzüleceğiz biliyorum. ama o beni görmek istiyor. ama bana asla zarar vermez ve arkadaslıktan öteye gitmez ben istemeden öyle biri değil. ama işte ben bu yaşta biriyle normal arkadaş olmakta istemezdim.. hoslanıyor benden gibi birde...
Yaş sadece bir sayı evet fakat yaşanmışlıklar arası çok farkta bir sorun, umarım aşarsınız
aşamayız ki, o eğer bana bir gün açılırsa, ona yaş farkı yüzünden bunu kabul edemeyeceğimi söyleyeceğim. ama onun çok değerli olduğunuda bilmesini isterim benim için... bu yaşta biriyle bu konumda olmak dahi istemezdim.. ama işte hayat.. değer verdirtiyor vakit geçirdiğimizde mutlu hissettiriyor genç duruyor.. ama ilerisi olamaz bir konuma sokuyor..
17 yaş sencede çok fazla değilmi ben olsam asla konuşmazdım Hiç değilse 8 yaş olsaydı
yok arkadaşız zaten ama ben onu küçük sanıyordum ilk konustugumuz günler. sonra napacaksın engelmi atacaksın.. arada yazısarak öyle bir arkadaslık oldu mesafe koydum..
Engelde doğru değil haklısın ama ona bunu söyle bence yaş farkını
evet söyledim zaten hiç sevgilim olmadı.. ima ederek diyorum neden yasın bu senin falan keske yas farkı daha az olsaydı falan diyorum..
O ne diyordu peki
diyor yas sadece bir rakam. ama bana göre öyle değil işte ben izin vermem ileri birşeye. şu an arkadaşız ama biraz daha farklı kanka gibi de değil anla. ama hiç sınırımızı da aşmadık. ben istemiyorum çünkü daha ötesini onu üzmekte istemediğim için bazen vakit ayırıyorum değer veriyorum ona. ama bazen ne kadar değer versende imkansız
Yanlış anlama ama bana pekte niyeti iyi değil miş gibi geldi. Tamam yaş sadece bir rakam ama 17 yaş kendine gelsin biraz. Gençliğini mi karartmak istiyor
yok ben izin vermem ilişkimiz olamaz.. merak etme o yönden🙂 ama üzücü oluyor yani sadece iki tarafa da , imkansız sonucta
Çok sevindim herkesin tabi ki kendi kararı ama düşüncemi belirtmek istedim bende :) aynen valla çok haklısın
evet bende mantıgımı elden bırakmam zaten ama işte keşke hiiç böyle bir hikaye içine düşmeseydim🙂 yanlış bir şey yapmıyorum değilmi bazen vicdanımı rahatsız ediyor arkadaştan bir tık öte gibi olmak çünkü bazen ona iltifat ediyorum o da bana. ama yaşına yorum yapmıştım neden bu kadar yaş farkı var diye biliyor bu konuda düşüncemi ve sınırlarını zorlamaz.. hep arkadaştık
mesafe koymaya çalışacağım tekrar bir ara aylarca konusmadık onla doğru düzgün.. şimdi tekrar yapmaya calısıcam..
Aranızda 17 yaş var arkadaş olmak için biraz fazla aslında bitirmek mantıklı çünkü o daha ilerisini istiyor anlatabiliyor muyum. Sen kötü bir niyetle iltifat etmedin vicdanın rahat olsun arkadaş anlamında
evet değer verdiğim için ettim sevgili olma niyetim hiçç olmadı.. teşekkür ederim yorumların için❤
ve evet arkadaş olmaya fazla bir fark bende böyle düsünüyorum.. bir kere küçük sanıp iletisim baslayınca mesafe koymak kolay olmasada yapıcam
Rica ederim her zaman 🥰
Nerden bilebilirdin kendini suçlama :)
evet bilemezdim..🥲 çok teşekkür ederim güzellik🥰 valla vicdanen bir rahatladım😅
Hiç önemli değil ❤️🥰
Lan nasıl anlamıyorsun 17 yaş büyük olduğunu 😂😂
17 biraz fazla yani hic bir turlu olmaz bencr
evet zaten olmaz ama sorun şu , hem genç gösteriyor hem yaşını bilmeden birkaç gün geçirince sonra hayatımdan tamamen çıkaramadım. karakteri de iyi. ama işte imkansız imkansız imkansız. bu tuhaf bir durum istesende olamaz. ve konusmak bile istemiyorum üzüleceğimiz için çünkğ hiçbir şey olamayacak. ama işte yazıyor ve onu kıramıyorum cevaplıyor sohbet ediyorum..
Açıkça söyle bence su an yazdıklarını one söyle. Sonu ikiniz icinde kotu biter yani uzulursunuz
evet biliyorum aramızda hiçbir şey olamayacak sadece üzülcez
Evet boyle de
ona ima ediyorum bu düsüncelerimi hatta bir ara aylarca soguktum. ama işte direk söylenmiyor.. çünkü sadece arkadaşız
O da var sey de. Arkadastan biraz fazlaymisiz gibi konusuyoruz aramizda cok yas farki var olmaz falan de guzelce
belki olabilir, ona iltifat edince kendimi kötü hissediyorum cok yas farkımız var diye.. ama işte.. değer veriyorum ona istemeden oluyor. ama sevgili olamayız. burada kendime net engel olabiliyorum. yanlış bir şey yapmıyorum değilmi
onunla arkadastan bi tık samimi olmak bile kendimi kötü hissettiriyor yaş farkından ötürü
Arada belli et arkadas oldugunuzdan bunun disinda yanlis yapmiyorsun bence arakadas olabilirsiniz
bunu dahi istemiyorum ama dedim ya engel atılmıyor.. üzülmesin istiyorum iyi birisi de.. değer veriyorum..
evet iltifat etmemde de sorun yok değilmi çünkü yani işte istemeden değer verirsin birine. kimse bunu kontrol edemiyor ama sınırlarımı bilirim
Evet anliyorum sizi dedigim gibi arkadas oldugunuzu belli et. Akradas kalin ikiniz icin de iyi olur bu durum
evet öyle yapcam , arkadaşlık harici seçenek yok zaten.. teşekkür ederim❤
Rica ederimm
izin verme
yok iliski olamaz zaten yas farkı cok
sakın sakın