Kısaca anlatıyorum. 6 sene önce sevgiliydik sonra ayrıldık o zamandan beri beni engellemişti. Bu seneye kadar engelliydi. Düğüne yakın bir zamanda da bakmıştım çıkmamıştı. Geçenlerde kuzenimin düğünü vardı o da davetliydi çünkü kuzenimin arkadaşı. Düğünden birkaç gün sonra tanıyor olabileceğiniz kişilerde gördüm, engelimi düğünden sonra kaldırmış görünce şaşırdım. 6 senelik engel listesinde baya bi aşağıya inip uğraşmış. Engeli kaldırmasına rağmen istek atmadı. Ben istek atıp geri çektim, illa bildirim gitmiştir ama yine de atmadı. 1 hafta bekledim ve artık dayanamadım. Bugün saat 6 gibi takip isteği attım gördüğüne eminim ama bekletiyor. Ne kabul ediyor ne de reddediyor. Sizce neden olabilir?
Lütfen dalga geçmeyecek, ciddi cevap verecek kişiler yorumlasın. Benim için ciddi bir konu.
Lütfen dalga geçmeyecek, ciddi cevap verecek kişiler yorumlasın. Benim için ciddi bir konu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence merak et diye yapıyo kendince ilgi çekmeye çalışıyo bence hemen kanma istek atma eğer o sana atarsa sende at
1 hafta bekledim atmadı ben de dayanamadım. Ne yapsam geri çeksem bişey yapar mı bekletti diye pişman olup kendi atar mı
Bence çek isteğini onun atmasını bekle peki seviyomusun hala ondan mı yoksa meraktan falan mı
Yarına kadar bekliyim yarın da hareket yoksa geri çekerim. Ama peki ya beni fark etmiyorsa ya geri çektikten sonra harekete geçmezse?
Hem tabii ki merak hem de uzun süre sonra canlı görünce tekrar olabiliriz diye düşündüm
Belki o da öyle düşünmüş olacak ki o kadar yıl sonra engeli kaldırdı ama harekete geçmiyo ben de anlamadım
Hmm anladım dediğim gibi amaç ilgi çekmek bence yani sadece seni görüp engeli açman istemiştir hani başka bir niyeti olmayadabilir
Peki ne reddediyor ne de kabul ediyor bekletiyor isteği. Sence bunu neden yapıyor olabilir?
Ve sence eninde sonunda kabul eder mi?
Kabul etti geri döndü kdkddkd hikayelerime falan da bakıyor sizce yazar mı
Yazar bence ama sen yazma o yazmadan yazmasını bekle
Yok yok asla yazmam. Hâlâ yazmadı bu arada jsjsmms ama takip ediyor
Resmen olta atmış sende atlamışsın
Ama 6 yıl sonra fark edeceğimi nerden bilsin bi işaret yollamadı bişey yapmadı karşıma çıktı öyle gördüm
Peki bekletmesinin sebebi sence ne olabilir inadına mı?
Çünkü takmasa direk reddeder isteği veya yine engeller
Bak geri çek ve hiçbir şey yapma eşşek gibi yazacak. Unutmuş musun onu kontrol ediyor. Sallamasaydın o yazardı
Yani acaba neden geri çektim diye düşünüp neden kabul etmedi bekletti diye pişman mı olacak? Ya yazmazsa
Yazmazsa demek hiç deprr vermiyor
Peki sence bu anlattıklarımdan yola çıkarsak takmama ihtimali var mı? Çünkü takmazsa engelimi de kaldırmaz o kadar yıl sonra. Bide direk reddeder. Sence inadına mı yapıyor
İnadına yapıyor yazar diye düşünüyorum ama ne kadar süre sonra bilemem
O zaman düğünde görünce tekrar hoşlanmış öyle mi. Ama hoşlanan erkeği kimse tutamaz ki hemen harekete geçer yoksa öyle değil mi
Şu an hâlâ istek gönderildi diyo demek ki eninde sonunda kabul edecek ama bekletiyo. Reddedecek olsa reddederdi. Geri çekersem geri dönüş almam diye korkuyorum tekrar da istek atamam karşılık alamayınca tekrar attı der
Sana neler yapıyor hala onu düşünüyorsun biz kadınlar salağız
Bişey yapmıyo aslında sadece bekletiyor ne reddediyor ne de kabul ediyor. Direk reddedebilirdi ama yapmadı. Of bilmiyorum erkeklerin hepsi mal. Ne düşündüklerini kestiremiyoruz. Onlar da bizi kestiremiyor çünkü erkek beyni ile kadın beyninin yaradılışları bilimsel olarak farklı.
Yazar diye düşünüyorum demiştin peki eninde sonunda isteği kabul eder mi
İsteği çek aylar sonra o yazar
Neden aylar sonra
Kabul etti geri döndü kdkddkd hikayelerime falan da bakıyor sence yazar mı
Sakın yazma o yazar
Ay kız yok o kadar da değil asla yazmam. Şimdi bütün gün gizemli gizemli story attım. Gizemli derken etiket vs yapmadım merak etsin kimle diye. Onun oturduğu yere yakın yerde attım ama bişey yazmadı. Şimdi arkadaşımla olan güzel bi fotomu koydum yarın görünce dibi düşer mi bilmiyorum bakalım. Hemen yazmaz ama zamanla yazar diye düşünüyorum. Çünkü normalde asla ama asla eklemezdi. Eklediyse vardır bişey diye düşünüyorum. Sence kesin yazar mı
Yazar bence. Tekrar yazsa da devam edeceksin herhalde. Neden bitmişti kim ayrılmıştı
İnşallah yazar bakalım. Taa 6 sene önce çocukken olan bi olay yani mantıklı düşünemiyorduk şimdiki gibi. Uzak mesafe ilişkisiydi zamanla kavgalar başladı en sonunda ayrıldık. Şimdi İstanbul'a yerleşmiş zaten ama bakalım kısmet
Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!