Herkesin hayatında geçmişten unutamadığı biri?

Arkadaşlar merhaba

2016’da 18 yaşımda biriyle sevgili olmuştuk o da o zamanlar 25 yaşlarındaydı.

Öğretmendi ve atanamıyordu. Psikolojisi falan çok bozuktu. Ayrıldık, zaman istedi. Kafasını topladığında tekrar geleceğini söyledi ve ben onu 2 yıl bekledim. Gelmedi…

Daha sonra benim hayatıma biri girdi ve çok uzun olmayan bir ilişki yaşadım. Ayrıldım.
2. Senenin sonunda eski sevgilim takip isteği attı konuşmaya başladık ve hala kafasının karışık olduğunu düşündüm. Bu arada onun herhangi bir ilişkisi olmadı ama 27 yaşına geldi. Yine konuşmamız kesildi ama takipleşmeye devam ettik.

2021’de dedemin vefatından sonra tekrar konuşmaya başladık ve belli aralıklarla devam etti. Hikayelere cevap atmalar vs.

olgunlaştığımı ve eski günlerde yaşadıklarımızı anlattı. Geceleri içip arıyordu hep şey diyordu evlenmek istiyorum artık vs. , sabah ayıldığında da sorumluluk iyi değil kötü, evlilik dert falan derdi.

Yine konuşmamız bitti ama takipleşiyorduk.

şimdi takipleşmiyoruz ama tanıdık ortak arkadaşlarımız çok fazla annemle bile hala takipleşiyorlar. 15 temmuzda birine evlilik teklifi ettiğini öğrendim, fotoğraflarını gördüm. Çok çok üzüldüm. Toparlanamıyorum.
Ne yapmam lazım, nasıl unutacağım, nasıl atlatacağım yardımcı olun lütfen.

herkesin hayatında bir tane unutamadığı aşık olduğu biri olur ya. Benim için o ilk aşkımdı. İlk gezdiğim, ilk sinemaya gittiğim, ilk el ele tutuştuğum, ilk göz yaşı döktüğüm. Ayrıldıktan sonra baya toparlanamamıştım. Tedavi görmüştüm.

Herkesin hayatında geçmişten unutamadığı biri?