öncelikle cümle kurma yeteneğin berbat görünüyor bunu belirtmek zorundayım.
erkek , senden daha iyisini bulduğunu düşünür ve devam edebilirse ilişkisinde, dönmez.
tekme yerse ve sığınacak başka liman bulamazsa dönmek ister.
liman bulursa yine dönmez.
bu soruda , intikam almak isteyen bir bayan gördüm?61 Yorumla- +1 yıl
ayyy walla tartıscak halım yok cıdden cumleyı kusura bakmayın ama sızden ögrencek degılım,, yanı bura edebıyat yerı degil,, ha dokmek ıstersemde cok ıyı edebıyat parcalarım lakın buna ıhtıyacım yok sorumun cevabına alıyım bu yeter yanı ısıme bakarım ok cnmmm hadı sımdı gıt edebıyat parcalıcak yere yaz,, ve lutfen sayfada sevıyesız cevaplar atmayın,, haa cevap atmak ıstemezsenızde atmazsınız ok,, sıze kalmamıs benım cumlelerımın yorumunu yapmak ıyı gunler
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 ay :D :D
018 Yorumla- +1 yıl
Hatta dönünce bir tanede sen çak :D :D
- +1 yıl
Affedecek durumda olan erkek değil ki ama :D
- +1 yıl
Tamamdır :D :D Plan yapalım :D :D :D
- +1 yıl
Aynen :D Feleği şaşsın :D
- +1 yıl
Tamamdır. Hele bir aradığını bulamayıp dönsün :D
- +1 yıl
Face aç bir zahmet :D :D
- +1 yıl
Nasıl hackliyor ya :D Mailden geri al :D
- +1 yıl
Mesaja gel :D :D
- +1 yıl
döndümü çok merak ettim
+1 yılSenden soğumadıysa döner sadece unutulduğunu hissettir yani mesaj atma paylasım yapma gönderme yapma haber yollama. Soğuduysa dönmez yalnızca. Her insan için aynıdır bu bence.
52 Yorumla- +1 yıl
cok sevıyosanız iki tarafında anlayısıyla o kadar da kavga etmemenız gerek bı tarafın anlayısı bıle yeter buna ama 3. kişilere kolayca atılacak bırı degılse ve sen mantıklı adımlar atarsan gelır öyle bıttı denıldı mı bıtmez hemen
+1 yılBıraktığı eli başkası tuttuğunda. O zaman da son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yarrr ;)
Bıraktığınız eli kimin tuttuğu umrunuzda olmamalı beyler!40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Terk eden erkek önceleri fark etmez. Çünkü gurur yapar, sevmediğini, hatta hiç sevmediğini iddia eder. Ancak gerçekten sevmişse bir zaman sonra ağır gelmeye başlar onun özlemi.
113 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmedia-cdn.tripadvisor.com/.../...ci-celal-usta.jpg
Soğanı-turşusu bol olunca.04 Yorumla- +1 yıl
Tamam, gel..
- +1 yıl
Oldu; üstüne omuzlarını da ovayım istersen?
+1 yılwww.ohadiyorumm.com/.../Severse-D%C3%B6ner.jpg
anca böyle döner30 Yorumlaboktan bir mevzudan ötürü haksız yere yapmışsa döner her halde.. bu dönüşün kısalığı birazda karşı cinse giden yolların güzelliği ile alakalı değişebilir..
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılDönmesi mesele değilde sen bir daha bırakıp gitmeyecek seni yarı yolda bırakmayacak adamı gözlerinde bulabilecek misin?
70 Yorumla Sen mesaj atma arama sorma elbet doner benden nefret eden birisi dondu ama 4 yil ciktik o ayri bisey tabii
321 Yorumla- +1 yıl
ama ıyıkı kurtulmusun senın adına cok sevındım,,, nısanlanman ve ondan kurtulman cunku o sana hep cektırırdı ömur boyu bende cok kıskancttım aynen ve cok yıprandı,, saygı kalmamıstı ve ondanda bız ayrılırken sevgı kalmamıstı,, hatta bı arkadası yanımızda gercekten asık sana dedı arkadası dusun artık
- +1 yıl
Bizimde ailelr biliyodu bana da buldum dedi ben aramaym diye ama yokmus bnden snra 3 kisi ile cikmis snra pismn oldgnda aradi aglayarak yuzugu at benim ol dedi ama ck gec kabul edermyim hayatta olmaz ama bn hep dua ettm actim elimi allahim engin pisman olsun ama ben kabul etmeyimdiye oldu kabul etmedim etmemde dusun yani numarasini engelledim ve ben bununasil yaptim nasil unuttum biliymusun sevgili yaptim ciddi dusundum ve nisanlandim bana unuttrddu tabi byle birini bulmakda birz zor..
- +1 yıl
pekı mesela okdr sey yapmıs hayatına bıde 3 kısı gırmıs eger onlardan bırı aynen senın yasadıgın şu an nısanlılık durumunu yasasaydı sana gerı dönermıydı,,, bence bısı dıyımmı duaların tutmus cunku o kısı eger o uc kısıden öyle bı sevgı görseydı aramazdı,, benımkısıde öyle aynen ve bende şu an senın gıbı okdr dua edıorumkı bazen ısyan edıorum hatta bu nasıl bı adalet nasıl bı hayat,,, ve okdr ınanclı bı ınsandıykı cuma namazından cıkmazdı felan ama bana bunları yaptı ve artık onun herseyınden sogudum
- +1 yıl
Sana bısı dıyyımmı aynı seylerı yasamısız,, cok sevındım senın adına Allah ınsanlhh benımde karsıma bana saygılı olan ıyı davranan bı es cıkarır,, cok ısyan ettım bazen ama hep kızgınlıgımdan,, cok guzel bısı bu,,, oda bence ömur boyu Allahından bulsun cıdden,,, bıde benımkısı paraya cok duskundu dukkanı erkek arkadsları cok önemlı onun ıcın ınslllh bana cektırdıklerının bın katını ceker
- +1 yıl
ama cıdden bana yaptıgı haksızlıklar varya yanı bı Allah bılıo yanı bı ben,,, yanı ben ömur boyu beddua etcem dıe bıle mesaj attım,, cunku cıdden uzulmesını ısterım benı hergun kırdı, sadece arkadaslrınn yanında degıl,, yanı benım yaptıklarıma o karsılık mahfettı benı ınslllhh omur boyu mutsuz olurda anlar yoksa cıdden anlamıolar bak basına gelmıs aramıs yoksa anlamazdı emın ol
- 1 yıl
merhaba, benimle acil iletişime geçermisiniz yorumu görürseniz? bu tanıdığımız ortakmı merak ettim
- 1 yıl
merhaba, yorumu görürseniz acil iletişime geçermisiniz tanıdığımız ortakmı merak ettim
genelde erkek terk ettıgı zaman gerı dönmez dönmemesının sebebı ıse kadınların tavırlarıdır. benım dusuncem boylee
01 Yorumlabeni 6 ay sonra rahatsız eden zevzek bir arkadaşım var. 6 ay sonra konuşmamız lazım diye hangi normal insan mesaj atar ki? ne zaman döneceği bilinmez. bırak hiç dönmesin anca can sıkıntısı
20 Yorumla
+1 yılyazık valla yorumları okuyorumda içim acıdı. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
25 Yorumla- +1 yıl
yani zaten ona üzülüyorum da baştan anlamıyorsunki
- +1 yıl
neyi arayım
Terk eden erkek kızgınlığı geçene kadar geri gelmez
318 Yorumla
+1 yılTerk eden erkek benim. Pişmanımda açıkcası. Ama dönmem, dönmicem de
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü bir kere terk etmişim. Terk ettiğime göre bir sebebi var. Uzakta kalınca özlüyosun ama birlikteyken benim terk etmeme sebep olan seyleri tekrar yaşamak istemem.
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Aralarındaki anilari ne zaman ozlerse o zaman geri döner
44 Yorumla- +1 yıl
Tekme basmak demeyekim ona bazen insanlar yapmayacağı hatalar yaparlar buda sadece insan oldukları için. Sevgili olayı deneme yanılma olayı olduğu için kimseye kizmamak lazım çok herkesin hakkı var ama güzel iyi ayrılmak varken neden kötü ayrılırlar bilmem buda insanoglunun huyu oldu. Dedigim gibi sen kendini farkli kıldı isen onda iz bıraktı isen mutlaka Özler buda benden garanti erkegim biliyorum
terk eden erkek pisman olmaz umdugunu bulamaz eski sevgilisinde sansini dener kimse bakmadi bana sana kaldim diyecek hali yok pismanim diye numara yapiyolar
22 Yorumla
+1 yılErkeğin pişmanlığının en kötü tarafıda şudur ki yarım bıraktığını birisi tamamlarsa kendini affetmez, affedemez. Kısa bir not : AMMA VE LAKİN SONUÇTA O BİR ERKEK VE İYİSİNİ BULDUĞUNDA ADINI BİLE UNUTABİLİR :)
30 Yorumla
+1 yılTerk edense eğer zor dönmesi.. Dönersede yalnız kaldığı içindir
10 Yorumla3-5 kişiyle iletiş kurmayı dener. Kimseden yüz bulamazsa geri döner :D
23 YorumlaSen ona her soruyu böyle 72 defa soruyorsan geri gelmez sizin planlar suya düştü...
04 Yorumla
+1 yılGercekten sewiosa asiksa geri doner her ne olursa olsun!!!
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki dondu o siradada ben onu unutmak icin sevgili yapmistim sonra ara ara mesaj atti 3 4 aya bir 3yil gecti en son yine 2ay once mesaj atti. Kendini unutturmamaya calisio bence
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO terk etti. Dedigine gore seviodu halada ozluyo falan bilmiom ben onun duygularindan emin degilim. s
Daha iyisini bulamayınca ama genelde buluyorlar cok umutlanma derim
00 Yorumlasence terk ede erkek kac yılda gelebılırkı sevdıgını bulamassa tabıkı sana doner
18 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki 4 aydır dönmedi.. seninkini bilemem. salla gitsin. . onlarami kaldık:D
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirbirimize uygun olmadigimizi söyledi. .:D bahaneye bak.. bir yılın ardından bu bahaneyle bıraktı. . bende tamam dedim..
Cevap sahibi+1 yılDönsede bende bassam tekmeyi.. ama hiç sanmıyorum. . inattir benimki biraz. . ya da zerre umrunda değilim. .:)). Kendileri bilirler :)
Cevap sahibi+1 yılNe hali varsa görsün. . zerre yalvarmadim ona.. bu yüzden içim çok rahat..
Başkasına gittiyse yani karıya kaçmışsa eger istediğini de bulamamışsa ve sen istediği değeri ona vermişsen dönebilir
10 Yorumla
+1 yılYenisinden seninle mutlu olduğı kadar mutlu değilse döner
27 Yorumla- +1 yıl
Hımmmmm 3 4 gün bir burnu sürtülsün kızın sonra dönersin
- +1 yıl
O zaman erkek adam sözünü tutar mantığıyla dönmez derim. Dönerse zaten erkek değildir. Sözünden dönen namerttir atasözüyle de yola cıkarsak zaten dönersede dönüşü kabul edilmemelidir
- +1 yıl
Hemde ucan tekme
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Özleyince, yalnız kalınca veya hatasını anlayınca kişiye bağlı :)
22 YorumlaPişman olup birgün dönerse geri yıllar geçti unutmadim ihaneti ben affetsemde yalan gözlerini Allahindan bul ben susuyorum...
40 Yorumla
+1 yılterk eden erkek uzun bir süre iplemez hiç sonra bir anda çok hızlı döner 2 ayda olur bu 3 ayda olur :D
42 Yorumla- +1 yıl
o olmaz işte 1 senede erkek unutur :D
Yokluğa düstügünde, ya da seni gercekten seviyorsa
20 YorumlaBu sarki o zaman benden tum pisman olanlara gelsin
m. youtube. com/watch? v=xHrxj4kNMrg01 YorumlaTutunacak bir dal bulamazsa.. çoğu erkek böyledir ben terk etmem çünkü onu kırmak uzmek ten cok korkarım
20 Yorumla
+1 yılTerk eden erkek , pişman olursa bile dönmez. Dönemez..
02 Yorumla- +1 yıl
Pişman olduysa sevgisizlik söz konusu olmaz. Gurur evet. Bir de güçlü olmak. Dayanabilir yani sensizliğe.
+1 yılbence bir süre yoktur pişman olmaya değer bırısı varsa karsısında onu anlayınca döner
20 Yorumla
+1 yılDönerse karaktersizdir. Dönmezse zaten seni bir defa kaybetmiştir. ;-)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin gercegini söylim mi: asıgım demistr ama sana gercekten asıksa birgün döner. Dönmemisse sana hıc bı zaman gercekten asık olmadıgına inanma
40 Yorumlaterk eden pişman olmaz pişman olmuşsa terk etmemiş demektir tekme yemiştir :D
00 YorumlaO dönecek sende hoş geldin mi diyeceksin? Gidenden hayır gelir mi?
28 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılYokluktaysam dönerim bi. süre takılır manita bulunca yine şutlarım.
16 Yorumla- +1 yıl
Asla Allah korusun
- +1 yıl
Ne kadar canım geri kafalı birisin. Aptalsınız aptal !!! Zamaninda sevdiginiz kisi tarafindan sevilmediginiz icin ettiginiz cümleler bunlar işte !
- +1 yıl
@fatihilgin
- +1 yıl
@istanbuljsjs sen bu yorumu nerden buldun yahu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası gelip gidince senin değerini anlar seni arar hep
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek adam öyle karı gibi pişman olmaz, olsada kalbine gömer geri dönmez
00 Yorumla
+1 yılBakti baskasini bulamadi döner kesin kendim bizzat yasadim :)
21 Yorumla- +1 yıl
kaç ay sonra geri döndün
Dolasir dolasir birini bulamaz snra pisman oldum der döner
00 Yorumlaterk ediyosa pişman olsada ben kabul etmem ne kadar sevsemde.
00 Yorumla
+1 yılYaptigin hataya bagl bir gundede gelir ya da uc ayda ola bilir ya da hic dunmez
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman isin regi farkli. ayip tir suyleyemem uzlerse geli takma biz erkekler ara sira kafa dagitmayi severiz
+1 yılPrensibim bir kere bittiyse bir daha dönüsü yoktur, bitmistir cocuk oyunu degil bu
08 Yorumla- +1 yıl
Oyle biseyde benim karakterimde yok
- +1 yıl
3 yıllık kız arkadasıma tek bir kere kufur bile etmemistim,
- +1 yıl
Peki ne oldu deger bildimi hayır, cünkü oyleleri yaranıyor biz yaranıyor, yine de saglık olsun diyorum
- +1 yıl
Her zamanki gibi
donmezler kesınlıkle terkettıyse neden donsunkı. gıden gıtmıstır
00 Yorumlane kaybettiğini anladığında döner ;)
22 YorumlaSenden daha iyisini bulamadığı zaman...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Aradığını bulamadığı zaman em:))
04 Yorumla- +1 yıl
Oda onun problemi mesela erkek kadın farketmez tabiki insanların içini bilemeyiz ama benim dediğim gibi biriyse yani biri olmadı dieri ama biriyle çıkarken terkedip dönen birini ben olsam kabul etmem seven insanın en son düşüncesi terketmek ama seven insan terketmez terkedersede sevmemisdir dielimki geri döndü ben guvenirmiyim asla benim görüşüm tabikide sonunda her insan farklıdır :))))
- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılUmdugunu bulamazsa döner
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman bekleme dönmez
+1 yılTerk edenlere kapınız her zaman kapalı olsun...
31 YorumlaDönerse eşek kafalidr salaktir !!!
16 Yorumlabeklemekten vazgeçtiğin zaman :D
20 Yorumlaseni başka biriyle gördüğünde :)
10 YorumlaPişman olursa maksimum 1 ay oluyo süreleri :D
22 Yorumla
+1 yılTerk eden bir daha dönmesin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlıysa tükürdüğünü yalamaz.
10 Yorumla birini bulamazsa döner
10 YorumlaKafasına estiği zaman.
15 Yorumlaerkekden erkeğe değişir :)
dönmeyenlerdeniz11 YorumlaTerketikten sonra baskasini bulamayinca döner
11 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem