Neden böyle davrandı hesabı bana ödetmediği halde ben ödemişim gibi yaptı ve teşekkür etti? Erkekler neden böyle?

Şimdi biz aynı iş yerindeyiz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende duydum ödicektim yemegini ve kassadaki adama bunuda ben ödicem dedim izin vermedi kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı kassadaki adama sesssizce ben yanındayken işaret yaptı bende o ara karta bakıyordum oluyormu diye sonra ama olmadı ama gördüm yani adama sessizce işaret ediyordu ben duymim diyr olmadıgı halde ve hesabına yazdırdıgı halde bana yinede teşekkür etti vr bana sanki brn ödemişim hissini vermek istedi ve o ara göz göze geldik ve bana gülümsedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra durdu bişey unuttu ama ben ona sen öndeydin geç dedim hayır dedi bekledi benim öne geçmemi

Neden böyle davrandı hesabı bana ödetmediği halde ben ödemişim gibi yaptı ve teşekkür etti? Erkekler neden böyle?