İkimiz de yaşıtız, ama onun benimle ilgili bir çok hayalleri var
Ayrıl
Ayrılma
Seni seviyor ya yazık
Sevmiyorsan direkt ayrıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkimiz de yaşıtız, ama onun benimle ilgili bir çok hayalleri var
Merhaba,
Günaydın, neden? Neden sevgilinizi eskisi gibi sevemiyorsunuz? Detaylar önemlidir, etkiye tepki!
Durup dururken hiçbir şey olmaz. Muhakkak bir şey olmuştur, hiçbir şey yok, hiçbir sorun yok, durup dururken oldu diyorsanız eğer sevmeyi bilmiyorsunuz demektir..
Açık açık konuşun, olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur. Ertelemek daha kötü olur, daha kötü hissettirir, zararın neresinden dönersek kâr olur...
Neden soğudun seni ondan soğutan şey nedir ilgili senide seviyor bence hemen konuyu açma çünkü ayrıldığında o eskisi gibi olmayacak hep soru işaretleri ile yaşayacak insanlara güveni kırılacak sorun neyse oturup konuşun derim olmuyorsada yapacak bir şey yok ama yazık etmeyın kendınıze
Acıma duygusuyla ilişki yürümez. Ama kendini sorgulaman lazım. Bugün seviyorum yarın sevmiyorum diye bir şey de olmaz. Her çıktığını yolda bırakacaksan bir daha sevme arkadaş...
Cevap
6Cevap
Sevmiyorsanız ayrılın. Kimseyi onu düşünerek hayatınızda tutmayın. Sevmediğiniz halde yanınında durursanız bu onu daha da kırar.
Kafasinda karisiklik birakmadan ayril bence acik konus hicbir seyin ustunu kirilir eder diye ortme (karisiklik onda bazi git gellere donusebilir)
Sevmiyorsan ayril ama seven zor bulunuyor yine de sen bilirsin
hemen boşan benim iş arkadaşı bayan 5 . nciyi buldu arayışta.
Anketlere bakar mısınız ya… Allah affetsin güldüm 😅
Yeterince zengin değil demek ki çocuk :D
Off bi tane bu yorumdan da olmasin be kliselesti artik :D
tamam knk
Ne alaka
Bilmiyorum bisiler kurdu galiba kendi kendine wkdkqkdk
Ben olsam beni seven birinden ayrılmazdım
Aslinda bende beni çok sevdiyi için şans verdim, ama sevemiyorum ya, karakteri iyi de, tipi benim tipim değil
Birini ayarla ona sorna ayrıl
Hata etmiş sevmeyecekti seni
Zorla sevgi olmuyor
Soğuduyssn ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?