Kış mevsimi aşk için en ideal mevsimdir bence. Battaniye, romantik bir film ve sıcak bir kahvenin yerini hiçbir şey tutamaz.🥰

Kış mevsimi aşk için en ideal mevsimdir bence. Battaniye, romantik bir film ve sıcak bir kahvenin yerini hiçbir şey tutamaz.🥰

Bence tamamen kıştır aşkın mevsimi. Soğuk olur, alırsın bir battaniye sokulursun sevgiline sarılırsın hem kalbin hem bedenin ısınır. Birer de kahve yaparsın bütün oda kahve kokar. Şömineye iki odun atarsın çıtır çıtır yanar. Isınmak değil aşkında o sestir önemli olan. Camdan dışarı bakarsın hafif yağmur vardır pıtır pıtır cama vuran. Açarsın güzel bir romantik komedi filmi. Sonra sevgiline bakarsın o gülerken tam gözlerinin içine ve ne şanslı olduğunu hatırlayıp saçlarına bir öpücük kondurup sıkı sıkı sararsın.
Ortam da bu olmalı😇
https://www.hizliresim.com/76jbp60
Çok romantikmişş 😊
Anlattım ama Yapamadım ama daha bunu 😇 o değerde birini bulamadık sende dün sorunda bana çok istedin dedin bende küstüm hayata 😂 günaydın bu arada 😇
Günaydın olsun iste belki bulursun😅
İstiyor muyum onu bile bilmiyorum 😂 sen bakma böyle düzgün durduğuma biraz delilik var ama tatlı 😂 hayırlısı diyelim o zaman 😂 gitte sabah denizi yap😂
Gidicem birazdan kıskanabilirsin hdhdhd delilik iyidir boş ver
Zaten o en sondaki 🥲 olacaktı yanlış gitmiş 😂 kıskanıyorum zaten başına bir şey gelirse benden bilme 😂😂 iki kulaçta benim için at buralar yanıyor da🥲🥲🥲 hepimiz biraz deliyiz zaten
Merhaba,
Aşkın mevsimi yoktur. Her mevsim güzeldir aşk, yeter ki olsun. Her mevsimin ayrı bir güzelliği vardır. Bana göre de kış mevsimi daha bir güzeldir. Havalar soğuk, sürekli temas halinde olmak için bir bahane olur. Sarılmak öpmek için fırsat olur, çokça sarılır öperim.. 😅
Hava soğuk olduğu için çoğunlukla evde birlikte vakit geçirebiliriz ya da bir dağ evine tatile gidebiliriz. Kardan ev yapmaya da bayılırım, içine en az üç beş kişi girer sağlam olur eğleniriz ama sadece biz girelim, geniş olduğunu belirtmek için söyledim. Kar topu savaşı, kayak yapmak, buz pateni de güzel. Aşkımla ben yalnız olduktan sonra her mevsim güzel, yapacak çok şey var! 😅
Baş başa şömine ya da ateş işte ateş yansın odun filan toplarım, yakarız sonra sıkı sıkı sarılıp uyumak, misss... 😅
Hayal gücüne bayıldığımı söylemiş miydim 😄😄 cidden yapılabilirse aşkı doruklara çıkaran fikirler var. Bence kış mevsimi aşk için en ideal mevsim. Yorumun için teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅Allah Allah tabi ki yaparım tutan mı var yahu 😂 Doruk ne arşa çıkarırım da tek başına olmuyor 😂Kendi kendime olmuyor 😂Bence de her türlü ideal 😅
Ben poşet ile kaymayı bile seviyorum poşete oturup rampadan filan uçalım 😅ben korurum her türlü düşürmem en kötü ben düşer yastık olurum aşkımda üstüme düşer canı yanmaz 😅
Çok güzel çay yaparım on numara menemen mıhlama kuymak yaparım 😅
İnsan sevdiği ile olduktan sonra yan yana güzel olamayacak şey düşünemiyorum 😅
Rica ederim ne demek bende teşekkür ederim 😅
Aşkın mevsimi mi olur lan
Yok Kasım'da aşk başkaymış, yok tatil aşkı, yok yaz aşkı diye diye aşk denen şeyi de ele ayağa düşürdüler, bu kadar basit mi mk
Ah, bir de şömine başı.
Sonbaharda da aşk başka yaşanır, serin ve yağmurlu bir mevsimdir sonbahar.
Ne sıcak, ne soğuk, tam kıvamında. Yağmur yağarken sevgiliyle yağmuru izlemek, yağmurun sesini dinlemek romantizm benim nezdimde.
Nefisss bayıldım 🥰
🥰🌺
🧚🌸
Cevap
22Cevap
Aşkın mevsimi olmaz sıcacık havada buz gibi havada bile yaşanır aşk olsun bana yeterki
Aşk benim için en güzel son bahar mevsiminde yaşanır böyle yağmur ve rüzgar varken özellikle hava ne çok soğuk ne de çok sıcak olduğu dönemde yani. kış mevsimi de güzel mesela dışarı çıkardık kar yağarken benim hep hayalim zaten kar varken sevgilime yürümek el ele karı izlemek. ve o soğukta el ele tutuşup ellerimizi ısıtmak gibi :) Aşk her mevsimde güzeldir, ama yine de diğer bazı insanlar belirli mevsimleri aşk için daha uygun bulur. Örneğin, bazı insanlar aşkı ilkbaharda, doğanın yeniden canlanmasıyla ilişkilendirir. Diğerleri aşkı sonbaharda, yaprakların dökülmesiyle ilişkilendirir. Yine de diğerleri aşkı kışın, karın yağmasıyla ilişkilendirir. Ve tabii ki, aşkı yazın, güneşin parlamasıyla ilişkilendirenler de vardır. Sonuçta, aşk için en iyi mevsim, kişinin kendi deneyimlerine ve tercihlerine bağlıdır. Bazı insanlar için aşk her mevsimde güzeldir, bazıları için ise aşk belirli bir mevsimde daha güzeldir.
Aşkın mevsimi yaz gibi görünür ama sevilmek değer görmek söz konusu olduğu zaman onun herhangi bir mevsimi olmaz
Her mevsimde güzel olur bence. Aşkın mevsimi yok sonuçta. Mevsim değişince aşık olmaktan vaz mı geçiyorsunuz yoksa 😄
Daha doğrusu hangi mevsimde aşk daha güzel yaşanır diyorum. Tabiki kimse vazgeçmez sevmekten ama yazın değil de kışın daha romantik yaşanır bence 😊😄
Sonbahar kış zamanlarında daha güzel oluyor bence de😄
Yaz sıcaklarından iyidir kesinlikle 😄
Doğru erkekle rastlaşınca 4 te 4 yaparım diyorum 😎
ciftler uyumlu olsun tutkulqri uyussun. hic bir mevsimin onemi kalmaz. her ani dolu dolu gecer.
Bahar veya kış aylarında yazın Elele bile tutusamiyorsun
Aynen soğuk havada aşk içimizi ısıtır🤗 ama aşkın mevsimi yoktur yinede
Benim imtihanım yazındı galiba mayıslarda galiba
Sonbahar. Hüznün hakim olduğu bir mevsimde ilkbaharı yaşamak gibi.
Aşk üzer.. Yaşanmasa daha iyi
Çok mantıklı katılıyorum
Yitik mevsimde
🫤🫤
Hazan mevsimi de olabilir
Hiçbir zaman olmasa da olur
O da olur 🤣
Bu gidişle öyle olur
Ben sana onu bulup getiricem üzülme 🤣
Getir larvaları salayım başına 🤣 seni gördüğümde neden aklıma başka bir şey gelmiyo aceba 🤣🤣
Kötü bir ilk tanışma oldu 🤣 artık beni her gördüğünde tüylerin diken diken olur 🤣 beni görünce gıcık oluyorsun itiraf et 🤣
Hshsdhhd gözümün önünde bir sürü görsel beliriyor. Kadının memesindeki larvalar, o el fotoğrafı 🤣 benim için sen osun artık
Kadının elindeki larvalar demek istedin galiba. ben meme paylaşmadım 🤣🤣 ben de artık aynada kendime bakınca tüylerim diken diken oluo. Kendi kendime gıcık olmaya başladım. Gidip kendimi dövücem şimdi 🤣
Yok öyle bir görsel daha vardı. Onu gördükten sonra nefret ettim o canlılardan. Düşündükçe midem bulanıyor yaa ıyy benim yerime de döv kendini🤣
Şunu buraya bırakayım da beni görünce artık bu aklına gelsin 🤣🤣
Çık şirinmiş 😅😅
Ohhh iyi artık kendimi dövmeme gerek kalmadı 🥲
Dövme tamam ponçik bir şey olarak hatırlıycam seni hsjsd
Oleeeyyyyyyy alsdkjfkljfd
Jsjdje
klima olduğu sürece her mevsim yaşanır bence :D
Yapay serinliği sevmiyorukk
Ha bak o tarz bişey olur işte
👍👍
doğal gaz faturası gelene kadar :P
Ve romantizm burada biter 😅