Sosyal medya güvenilir mi değil mi?

Merhaba herkese. Normalde sosyal medyaya güvenmiyorum. Ama bir iki kişi ısrarla yazınca bir tanıyayım dedim. Ben öğretmenlik yapıyorum. Bundan 2 ay önce bir öğretmenle tanıştık. Adam senle tatile çıkalım dedi direk. Daha hiç görüşmeden hem de. Onunla konuşmayı kestim. 20 gün önce de başkası yazdı. Bu sefer çok nazik, benle ilgilenen, sürekli mesaj atan biriydi. O da benim yaşadığım ilde yaşıyordu. Yani ailemi, beni çevremi her şeyi sordu. Tanımaya çalışır gibi. Geçen görüstük adam bana sırnasmaya başladı resmen. Hatta evine davet etti direk. Ben istemeyince ve istediklerini yapmayınca sildi beni. Bunu arkadaşıma anlattım. Seni beğenmemiş, kendine layık görmemiş, yatacaksan yat, yatmayacaksan seninle uğraşamam demek istemiş sana dedi. Yani bu adam beni beğenmediği için mi benle sadece yatmak istedi 🤦‍♀️ ona baştan nasıl biri olduğumu söylemiştim. Yani baştan beri niyeti ciddiydi de sonradan beni beğenmediği için bari yatayım mi yaşayayım dedi? Özgüvenim yerle bir oldu. Kimse artık beni sevmeyecek, bütün erkekler bu sebeple yaklaşacak gibi geliyor bana🤦‍♀️ sorun bende mi yani. 🤮

Sosyal medya güvenilir mi değil mi?