Aşk İlişkileri "Off ne zaman geleceksin" demek erkeklerin hoşuna gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kızın erkeğe Offf ne zaman geliceksinCanim istıyo seni yazması "Off ne zaman geleceksin" demek erkeklerin hoşuna gider mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Ben hemcinslerime yazıyorum genelde böyle şeyleri. Gerçi nişanlıma da yazdım dün. =) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Davetkar bir sözdür tahrik eder daha çok ilişkinin ileri aşamalarında kullanılması lazım yeni sevgiliyken değil de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cevap olarak biraz daha var yazdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdaki s*kse aç muhtaç sünepeler gibi değil ondandır Yorumla Soran +1 yıl O da doğru. Ama zaten söylemişti ay sonu gelecek işleri vardı. Biraz daha var yazmış işte Yorumla
Denmarklı Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Kesinlikle hosuna gider. Kizlarin cogu erkeklere acik sozlu degil. Acik sozlu kizi butun erkekler sever. 0 0 Yorumla
pukay49 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kaşar basit oynak zanneder seni ama hoşuna gider seninle eğlenir ve sonra gider bakire kız ister 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kdjdkdkkdkdkf benim bkaretimi o aldı zaten daha yeni 🤣🤣 Yorumla pukay49 +1 yıl Tm işte bu benle yatarsa başkasiylada yatar diye düşünür Yorumla Soran +1 yıl Hayır yatmayacağım biliyor Yorumla pukay49 +1 yıl Sen yatmazsın tm ama o öyle düşünür Yorumla Soran +1 yıl Cevap olarak biraz daha var yazdı Yorumla pukay49 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Gelmesine. İşleri var ve ay sonu demişti çünkü zaten Yorumla pukay49 +1 yıl He anladim Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. U kız ne kadar zamandır sevgilim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yani ciddi düşünmüyorsa çıldırtır bile 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ilkin onun değil sonuçta , neden verdin ki bu kadar kolay? Yorumla Soran +1 yıl Erkekler ilk olmayı sever. Kolay derken? 27 yaşındayım ben üstelik istediğim kişiye verdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım ama madem masumsun, iş ciddiye dönsün diye biraz daha masum davranmaya devam et, utanıyor numarası yap biraz. Yoksa adam ilkin olmuş ama sonun olmayacak Yorumla
FlawlessOne Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl gider nerden biliyorsun diye sorma 😘 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha dimiCevap olarak biraz daha var yazdı
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ucarak gelir 😀😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı Yorumla fatihankara06 +1 yıl iş bitmiş o zaman Yorumla Soran +1 yıl İş bitmiş derken Yorumla fatihankara06 +1 yıl alacaginizi almışsınız hersey olmuş daha ne sorguluyon keyfine bak diyorum Yorumla Soran +1 yıl Cevap olarak biraz daha var yazdı Yorumla fatihankara06 +1 yıl ne varmış biraz daha 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Gelmesine. İşleri var ve ay sonu demişti çünkü zaten Yorumla fatihankara06 +1 yıl iyi iyi hafta sonu sabahlara kadar uyaniksiniz o zaman 😀😀 Yorumla
alfredssa Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl gider ama daha sonra seni çok kullanır yapma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nr kullanması aw skışioz zaten Yorumla alfredssa +1 yıl o zaman başka Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gider 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı Yorumla
luckystrikeold Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl İstemek yeterli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı Yorumla luckystrikeold +1 yıl Nasılsın şimdi Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla luckystrikeold +1 yıl Psikolojin Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Evet gider 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Durum bu kadar ciddiyse bu söz hoşuna gider tabii ki. Aceleci davranmışsın bence yatmakla Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çook.. 0 0 Yorumla
doyurucuerkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Giderrr, bana yazsanaa bana dersinn 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Girmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben hemcinslerime yazıyorum genelde böyle şeyleri. Gerçi nişanlıma da yazdım dün. =)
Davetkar bir sözdür tahrik eder daha çok ilişkinin ileri aşamalarında kullanılması lazım yeni sevgiliyken değil de
Cevap olarak biraz daha var yazdı
Burdaki s*kse aç muhtaç sünepeler gibi değil ondandır
O da doğru. Ama zaten söylemişti ay sonu gelecek işleri vardı. Biraz daha var yazmış işte
Kesinlikle hosuna gider. Kizlarin cogu erkeklere acik sozlu degil. Acik sozlu kizi butun erkekler sever.
Kaşar basit oynak zanneder seni ama hoşuna gider seninle eğlenir ve sonra gider bakire kız ister
Kdjdkdkkdkdkf benim bkaretimi o aldı zaten daha yeni 🤣🤣
Tm işte bu benle yatarsa başkasiylada yatar diye düşünür
Hayır yatmayacağım biliyor
Sen yatmazsın tm ama o öyle düşünür
Nasıl yani
Gelmesine. İşleri var ve ay sonu demişti çünkü zaten
He anladim
U kız ne kadar zamandır sevgilim
Benim ilkim hatta yani bkaretmi yeni aldı
Deneyelim bi dm den yaz bana
Yani ciddi düşünmüyorsa çıldırtır bile
Senin ilkin onun değil sonuçta , neden verdin ki bu kadar kolay?
Erkekler ilk olmayı sever. Kolay derken? 27 yaşındayım ben üstelik istediğim kişiye verdim
Anladım ama madem masumsun, iş ciddiye dönsün diye biraz daha masum davranmaya devam et, utanıyor numarası yap biraz. Yoksa adam ilkin olmuş ama sonun olmayacak
Valla benim giderdi de seninkini bilemem tabi 😃
gider nerden biliyorsun diye sorma 😘
Hahaha dimi
ucarak gelir 😀😀
iş bitmiş o zaman
İş bitmiş derken
alacaginizi almışsınız hersey olmuş daha ne sorguluyon keyfine bak diyorum
ne varmış biraz daha 🤔
Gelmesine. İşleri var ve ay sonu demişti çünkü zaten
iyi iyi hafta sonu sabahlara kadar uyaniksiniz o zaman 😀😀
gider ama daha sonra seni çok kullanır yapma
Nr kullanması aw skışioz zaten
o zaman başka
Gider
İstemek yeterli
Nasılsın şimdi
Derken?
Psikolojin
Evet gider
Durum bu kadar ciddiyse bu söz hoşuna gider tabii ki. Aceleci davranmışsın bence yatmakla
aşırı yapmacık
Çook..
Giderrr, bana yazsanaa bana dersinn
Girmez
Dmden gek