• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

"Her şey para mı?" diyen erkek sizce de boş yapmıyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
acaba o adamların anneleri kızlarının durumu kötü biriyle evlenip sıkıntıya düşmesini ister mi?
"Her şey para mı?" diyen erkek sizce de boş yapmıyor mu?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Kızlarımızın meslek sahibi olmalarını, kendi ayakları üzerinde durmalarını, evlenirken erkekten maddi beklentiler yerine karakter, insanlık, çalışkan olmak, anlayışlı ve sakin olmak, azimli ve sorumluluk sahibi olmak gibi beklentiler içinde olmalarını istiyoruz. Evliliğin bir ortak yaşam biçimi olduğunu ve eşlerin eşit sorumluluk sahibi olmaları gerektiği fikrini aşılıyoruz. Maddi zorluk çekilecekse de birlikte çekilmesi gerektiğini öğretiyoruz. Babalarının sunmadığı veya sunamadığı maddi imkanları bir erkekten beklemelerinin adil olmadığını, rahat geçinmek için bir erkeğin eline bakmamalarını tavsiye ediyoruz. Evlilik, erkeğin kadını rahat yaşatmakla mükellef olduğu bir ilişki değildir. Yoklukta bile birlikte olmayı gerektiren bir ilişkidir. Kısacası kızlarıma senin gibi, bir erkeğin öncelikle maddi durumuna bakmamaları, ilk kriterin bu olmaması gerektiğini öğretiyorum. Gecekonduda oturulacaksa da beraber oturulur, zeytin ekmek yenecekse de beraber yenir. Bugün mevcut olan maddi imkanlar yarın olmayabilir, belli olmaz. Sen ve senin gibiler yoklukta eşlerini terkederler, erkeği de evlendiğinde pişman ederler. Nikahta atılan imza, erkeğin parasına güvenerek atılmaz.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kesinlikle boş yapiyor. Kendi kizlari olsa boyle dusunurler mi? Ben kiz babasi olanlarin boyle düşündüğünü gormedim hic. Arkadaşımın ablası ozel sektorde biriyle evlenecekti az daha. Babalari razi olmamis. Arkadasim bir sey demedi ama bence meslekten dolayı. Ne yapti ettiler kizi devlete atanmis bir öğretmene verdiler. Kiz rahat, story paylasiyor evlendigi gunden beri. Yeri rahat, esi memleketlisi. Ailesi yakin. Haftada 1-2 kiz illaki ailesine gidiyor. Bir kiz da bunu ister, kiz babalari da bunu ister. Kizim evlendigi yerde hem maddi hem manevi rahat etsin ister. Gozu gibi baktigi kızını uzecek, maddi ya da manevi sıkıntı cektirecek birine emanet etmek istemez. Erkekler kendilerine gelince para onemli degil ama kizlarina gelince önemli. Kiz calisiyor, kendi parasi olsa dahi kiz babalari yine rahat edecegi yeri olsun ister kızının. Hicbir baba damadinin kizinin sırtından, parasindan gecinmesini de hos karsilamaz. O yuzden yine erkegin duzgun bir meslegi ve geliri olsun isterler.

Bir de her sey para mi diyen erkek kesinlikle haksiz. Gunumuzde her sey para kimse inkar etmesin bunu. Paran varsa bile dogru duzgun tedavi oluyorsun bu ulkede. Özele gitmekle, devlet hastanesine gitmek arasındaki farki bilenler iyi bilir. Saglik bile parayken her sey para mi demesin kimse. Saglik parayla, evdeki mobilya parayla, basini sokacagin ev satilik kiralik olsun parayla, evde pisirecegin yemegin malzemeleri parayla, cocugun bezi, mamasi parayla, cocugu okutsan parayla devlet okuluna dahi gondersen resim dersi, muzik dersi malzemeleri, defteri, cilti, kalemi, kirtasiye malzemeleri derken bunlarda parayla. Universite caginda cocugun olsa o da parayla. Ozelde okutsan zaten para. Devlette okutsan yine kitabi, yurdu, ogrenci evi falan parayla. Her sey para bu dunyada. Moneyi gostermedigin surece bu ulkede belki dunyada da boyle adam yerine konmuyorsun bu gercek. Yahu adam yerine konmayi birak yasayamiyorsun bile paran yoksa. Bugun içtiğimiz su bile ucretsiz degil parayla. Damacanalara, aritmalarin filtlerine bir suru para ödüyoruz. Her sey para mi diyen erkekler biraz otursun düşünsün. Evet geldigimiz dunyada her sey para. Kimse paran olmadan yardim dahi etmiyor. Eskiden bu ulke paraya bu kadar sarilan bir millet degildi ama bugun bu milletin insanlari para ugruna insanlarin saglikaleini dahi hice sayiyor. Ciftciler kendi yiyecekleri domates biberi ayri yerde yetistirip satacaklari yiyeceklere ilac, bilmem ne sıkarak yetistirip piyasaya suruyorlar ama kendileri ondan yemiyorlar. Zincir marketler para yoksa urunde yok diyerek gunluk bir suru tarihi gecmis urunu çöpe atiyor. Tarihi gecmeden indirim yapmiyorlar ya da ihtiyaci olanlar alsin demiyorlar. Yiyecegimiz urunlere katki maddeleri ekleyip daha ucuza sunuyorlar sirf para icin, insan sagligi dusunulmeden. Para icin millet kendi karakterini dahi satıyor ozellikle bu ulkede. Insan sagligini dusunmeden, cocuklari dusunmeden sonra hastaliklar, olumler neden artıyor. Kendi milletimiz bile para yoksa ya da daha fazla para uğruna bir celme de onlar takiyorlar bu insanlara. Paran yoksa hicbir sey yok. O begenmedigin katkili urunelri dahi alamazsin. Biz disardan yogurt yemeyiz mesela. Kendimiz mayalariz dogal sut alip. Besinlerde bunca dalavere donerken saglikli yasamaya çalışıyoruz. Paran yoksa bu da yok, hicbir sey yok kimse masal anlatmasin. Yeni dunya duzeninde paran varsa varsin o kadar.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

realist bakmışsın haklısın katılıyorum

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Erkeklerin gözü açıldı artık. Parası olan, maddi imkanları geniş olan erkekler, evlilikte maddi rahatlığı ön planda tutan kadınlara yüz vermiyor. Evliliğin özü rahat ve lüks içinde yaşamak değil, varlıkta ve yoklukta evlilik birliğinin sürdürülmesidir. Bu yüzden de erkekler, rahat yaşamak isteyen kadınları değil, olumlu veya olumsuz her türlü yaşam koşullarında yanlarında duracak kadınlarla ilgilenmeyi öğreniyorlar. Erkeğin parasını yiyip erkeğe kadınlık yapmayı beceremeyen kadınlar yalnız kalacak. Her şey para değil derken, yoklukta bile eşinin yanında durabilmekten bahsediyoruz. Kaçınız, maddi durumu iyi diye evlendiğiniz adamın işleri bozulunca, gelirini kaybedince onunla birlikte alıştığınızdan düşük yaşam şartlarına katlanmayı kabul eder? Hiçbiriniz etmezsiniz. Maddi olarak kendinizden çok yukarıda erkekleri, babanızın evinde olmayan imkanlara kavuşmak için istiyorsunuz. Bence maddi olarak baba evinizdeki standartlara sahip olan erkekleri değerlendirin, evlenip zenginliğe kavuşma, koca parasını rahat rahat harcama hayalleri kurmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Banker_Bilo kadinlarin okumasi sizin yarariniza degil. Evlenecek kadin bulamayacak olan sizlersiniz ilerde. Neden mi? Kadinlarda artik siz erkeklere hizmetcilik yapmak istemiyor. Ozellikle parasini kazanan kadin hem disarda hem evde calismak istemiyor. Kadin hem calisacak, hem ev isleri yapacak, hem cocuklara bakacak. Boyle bir dunya yok. Kadinda insan, robot degil. Kadinlarda siz erkekelre hizmet etmemeyi ogrendi artik. Bugun bosanmalarin bir sebebi bu. Kadin diyor ki parayi kazanan benim, ev islerine, cocuklara kosturan benim. Evdeki yanindaki erkege bakiyor kosede oturuyor oyle. Bir tek işe gidip geliyor baska da aldigi sorumluluk yok. Bu yuzden kendi cevremde bircok kadin ozellikle pandemiden sonra bosandilar. Bosanmaya da devam ediyorlar, davalari suren kisiler var. Pandemi de bana bak, bana hizmet et diyen erkekler, kadin kendisi covid oldugunda erkek ayni bakimi yapmadi çünkü karisina.

Diger kadinlarda erkek hem hizmetimi yiyecek, hem parami yiyecek yok oyle bir dunya diyerek evlenmek istemedikleri gibi evli olanlarda evliligi sonlandiriyorlar.

Sizde ev isi yapmayi, cocuga bakmayi, yemek yapmayi ogreneceksiniz yoksa evlenecek kiz bulamayacaksiniz bu gidisle.

Diger bir mesele de parasi olan kadin bircok hak elde eder. Sizin egonuzu cekmek zorunda olmadigi gibi gozu de yuksekte olur. Yani su sekilde. Doktor bir kadin gidipte dusuk statude biriyle evlenmek istemez. Kadinlarin okumasi ve para kazanmasi siz erkekleri de zora sokuyor aslinda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Banker_Bilo Muhendis ogretmen, doktor, avukat olan kadin alt tabaka istemez, kendinden dusuk erkek istemez. Kendinden dusuk kazanan istemez. O kadina yeten erkekler olmak zorunda kaliyorsunuz. O kadinin altinda kalmamaniz lazim. O kadinin gelirinin altinda kalmamaniz lazim. Erkek olarak dogru duzgun kadindan yuksek bir statunuz ve geliriniz de yoksa baska ne yapacaksınız, baska hangi sorumlulugu alacaksiniz? Ev işi yaomak yok, cocuklara bakmak yok, e parayi da en cok kadin kazansin, kadin statu sahibi olsun, iyi bir meslegi olsun. Siz erkekler ne yapacaksiniz, bostan korkulugu gibi salonun ortasinda duracak misiniz?

Yani kadinlarin standartlari yukseldikce siz erkeklerde kendi standartlarinizi yukseltmek zorunda kaliyorsunuz. Lise mezunu bir kiz belki 2 yillik okumus bir duz memuru ya da asgari ucretliyi belki kabul eder. Ama okumus kiz kendinden dusuk kabul etmez. Kadinlarin standardi yukseldikce sizde kendinizi geliştirmek zorundasiniz. Hemde bu sadece mesleki olarak degil. Daha iyi bir koca, daha iyi sorumluluk alan birer baba, ev islerine el atacak, kadinin ustune yuk yuklemeyecek erkekler olmalisiniz bu durumda. Bugun calisan ya da okuyan kizlarin evlilikten en buyuk kacma sebeplerinden biri kendisine yikilacagi sorumlulugu bildigi icin evlenmek istemiyor. Kadinlar icin evlilik cok gerekli bir sey degil. Kadinlar cinsellige sizin kadar acta degil. Parasini kazanir hayatina bakar erkek egosu cekmemeyi tercih eder ve ediyor da bircogu.

Artik kizlarinda gozu acildi size kolelik yapacak durumda degiller artik. Parasi olan, calisan ve okuyan kadinin da standartlari yuksek olur. Bu tarz kadinlara hangi erkek yetebilir iste burasi kocaman bir soru işareti.

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Ev işi de yaptım, çocuk da baktım. Kıymeti olmadı, ayrı konu. Çalışan kadın da ev işine elini sürmeyecek hödüklerle evlenmesin bir zahmet. Ev işine elini sürmeyen, çalışan kadına evde yardım etmeyen erkekleri yetiştirenler de kadınlar, anneler. Kadından hizmet bekleyen erkekler, annelerinin eseri. Evlilikte birlikte mücadele edilir. Para da birlikte kazanılır, yemek de, temizlik de birlikte yapılır. Ben 15 yaşımdan beri gömleklerimi kendim ütülüyorum. Evliyken evin tek aşçısı bendim, karım mutfağa girmezdi bile, bir öğün yemek pişirmemiştir. Ev işi yapan erkeğin de değerini bilmezsiniz, yeteri kadar "erkek" olarak görmezsiniz. Bu sitede hem çalışmak istemeyip hem gündelikçinin haftada bir veya iki günde bitireceği ev işini yapmaya erinen, bunun için kocasından ev işi bekleyen veya kocasının parasına güvenip gündelikçi, yardımcı tutmak isteyen kadınlar var, eşinin önüne iki kap yemek koymaktan acizler. Kadınlar olarak evliliğe ne katıyoruz diye sorgulayın. Kadınlar okusun, para kazansın, evliliğin görevlerinin de yarısını üstlenecek erkeklerle evlensinler. Erkekten fazla kazanırlarsa da bununla erkeği eziklemeye kalkmasınlar, yüksek egolu olmasınlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Banker_Bilo her seyi kadina yikmayi birakirsaniz basarili oluruz. Kimsenin alninda ne mal oldugu yazmiyor. Surekli kadinlar oyle erkeklerle evlenmesin diye zirlavayip, psikolojik baski kurmaya calismayin kadinlar uzerinde erkekler olarak. O zaman sende senin kiymetini bilen kadinla evlenseydin, kiymeti olmadi yaotiklarimin diyorsun ya. burada o zaman suc kadinin degil senin. sen senin kiymetini bilen biriyle evlenmemissin mi demem lazim? Sucu sana mi atayim simdi senin yaptigin gibi. Sucu karsi tarafa atmak hep kolay.

Oyle erkek secme, onu yapma bunu yapma olayi olmaz. Arkadasim kimsenin kullanma kilavuzu yok. Insanlarin çogunun ne mal oldugunu o imzayi attiktan sonra ogreniyorsun. Bazi insanlar o imzayi atip garanti altina almadan maskesini düşürmüyor. Senin kizin olsa onun secimini mi suclarsin yoksa damadini mi suclarsin? Bir kiz babasi olarakta bir erkegin kizini nasil uzecegini, ona nasil davranacagini, kizina ev islerinde ve diger her konuda yardim edip etmeyecegini onceden bilemezsin degil mi? Iste kadinlarda bilemiyor. Kadinlarin ozel gucleri yok bu konularda. Karsi tarafin aklindakilerini okuyamiyoruz. Karsi tarafin kullanma kilavuzu bize gokten inmiyor. Siz erkekler bize ne yansitirsaniz biz onu görüyoruz. Bu yuzden o sekilde erkek secmeyn diye kimseyi suclayamazsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Banker_Bilo Biraz kendimize ozelestiri yapsak sorunlar daha cabuk cozulur. Oyle erkekle evlenmeyin, o erkekleri yetiştiren siz kadinlarsiniz demek işin kolayi. Erkekler olarak hayatiniz hep en kolayini secmekle geciyor, hep karsi tarafi sucluyorsunuz zaten.
      Anneniz öyle yetistirmedi diye asalak bir insan olmak zorunda degilsiniz. Bir yerden sonra kisi birey olur ve kendi kararlarini kendisi verir. Esime yardim etmeliyim kafasina girmek zor degil boyle yetismemis olsaniz bile. Sucu kadinlara atmak yerine ben boyle yetistim ama ben ne yapabilirim diye bakin. Ailesi ciftci olan, hayvancilikla ugrasan kisilere bak. ben ne yapabilirim demeselerdi bugun cobanin oglundan/kizindan doktor falan cikmazdi. Onlar ben burada bu sekilde buyudum hayatimda bu sekilde gececek demediler. Bir yol aradilar.

Siz erkekler duzgun bir ailede, annenin elinde yetismemis olmaniz bahane degil. Buyuyunce birey olunca anneniz öğretmediyse bile inisiyatif alip bu konularda kendinizi gelistirebilirsiniz. Ev isleri ogrenebilirsiniz makinelerin nasil calistigini ogrenebilirsiniz. Her seyi devletten, anneden beklemeyin yani. Babanizdan da bir seyler bekleyin bir zahmet. Adam akilli baba olamadiginiz icin bu ulkenin evlatlari babasi yanindayken babasizlik cekiyor. Bu ulkede baba bir babaligi bir tek para getirmek zannediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Banker_Bilo Belli bir yasa kadar aileye bagimliyiz sonrasi bizim kendimize ne kattigimiz. Erkekler olarak esinize, annenize yardim eden erkekler olursaniz cocuklarinizda bunu görerek büyür. Ve birbirine destek olan, hayati ortak yaşayan bir aile yaşantımız olmus olur. Cocuklarda bunlari ornek almis olur. Bu sekilde yetistik, bu dunyaya boyle geldik diye gelenegi devam ettirmek zorunda degilsiniz. Sen dahil erkekler olarak cozum uretmeyi deneyin. Karsi tarafi ya da karsi cinsi suclamayi degil. Bu en kolayi cunku. Biraz olsun zoru secin de ben ne yapabilirim buna bakin. Kadindan annelik, kadinlik vs beklemeden once ben erkek miyim, benim babaligim nasil, nasil baba olurum, nasil koca olurum buna bakin. Eger bunlar tamamsa sonra kadina gecersiniz. Kendinizi turk erkekleri olarakta mukemmel gormeyi birakin. her insanin eksigi olur. Turk milleti olarak ben cok iyiyim ama karşımdaki kotu gibi bir mantik var. Bu kafadan çıkın, cikmaliyiz milletce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada size iyi gunler. Daha yorumlarinizi okuyup cevap veremem muhtemelen, islerim var kursa gidecegim birazdan. Umarim ki hayatinizda karsi cinsi suclamak yerine bir seylerin sorumlulugunu alip, once kendinize bakip hareket eden biri olursunuz. Bir seyleri elestirmek, karsi tarafi suclamak en kolayi. Kendisiniz elestirme gucunuz varsa o zaman bir seyler duzebilir. Iyi gunler tekrar

Yorumla
  • yanikbiromeriste
    yanikbiromeriste Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Kötü dediğin şey nedir? Kiz kardeşim evli evine enişte issiz para da gönderiyorum. 4 tane çocuk var. Tamam bu kötü mü? Evet ama enişte en azında evi için hamallık yapıyor iş güç arıyor. Wc bile temizliyor.

Bem evlenmedim. kadin görünce Allah'm bir kere yaşasam diyorum. Tapıyorum para her şey mi? Size evet olabilir ama bana göre sizde doyum yok. Erkek kadını görünce doyar. ama kadın mezara kadar doymuyor. Ve ben gençliğimde yaşamadığım duyguları sence 40 sonra yaşamak mantıklı mı? Hayır. Evlenmek istemiyorum artık. Nasil olsa sizin mantık haklısınız. 20 de hep para karşılığı yatan olacak. O zaman sorun yok.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

abisine el açması iyi Bi şey mi yani

Yorumla
    • yanikbiromeriste
      yanikbiromeriste
      +1 yıl

Hayır ama herkes namusunu dinini şerefini koruyor. Açsın bacım benim. Ama evini bırakıp gelmiyor veya erkeğine para getir bedenime ulaş demiyor. Ha aralarında ne var yok bilemem ama demek ki yaşıyorlar. Çoğu kadın kullanılıp atılmak için yaşıyor yaşı geçince de vay tüh yapıyor.

Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

En azından geçimi temin edecek gelire sahip olmalı. Bu seviye standart zorunluluktur. Ha bundan sonrası paragözlülüktür, her şey para mı bölümüne girer. Sen temel ihtiyaçları bile karşılamaktan yoksunken biriyle evlenme hayalleri kuramazsın. Zaten insanlar fazlasını istemiyor. Standart bir yaşama çoğu razı. Bir erkek standart temel gereksinimleri karşılayacak güçte olmalı. Bu para demek değildir. Bu zorunluluktur.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

13

Cevap

• lener49fi
    lener49fi Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Merhaha. Her şey para.
    Faturalar para. Beyaz eşya garantisi bittiği zaman bakım onarım para. Bebek bezi para. Kira para. Ulaşım para.
    Aşk mı para mı sorusuna cevap verenler tuzu kuru insanlar.
    Kirayı üç gün geç ödeyin bakayım. Faturayı gününde ödemeyin de göreyim.
    Efendim demem o ki, her şey para mı diyen birisi dibine kadar boş yapıyordur.
    Kabalaşmak istemem ama nerede yaşıyor ve ne kadar kazanıyor ilgili şahıs?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eşim özel güvenlik görevlisi. Bende 7 ay önce silahlı güvenlik oldum bir sitede güvenlik olarak başladım. Eşim zengin değil ama aslanlar gibi çalışıp ona destek oluyorum. Oturduğunuz yerden paralı erkek bekleyin. Zaten parası olanlarda sizi arıyordu. 😂

Sen ve senin zihniyetinde olan arkadaşlarım eşimle ilgili ileri geri laflar ediyorlardı. Güvenlik adamın maaşı ne, evlensen nasıl gecineceksin diye. Yüzlerine karşı diyemedim kırılmasinlar diye ama paragöz insanlardı. Bana öyle diyen 3 arkadaşımın 2 tanesi şu an boşanma aşamasında. Diğeri de ileride boşanır bu kafayla.

Seninde sonun böyle olur muhtemelen canım. Sana bu yolda kolaylıklar dilerim.

0
    1 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Alnından öpüyorum, eşinle de mutluluklar diliyorum. Eşini, "özel güvenlik adamın maaşı ne ki" diyenlere karşı ezdirmeyip arkasında durmuşsun. Eminim maddi sıkıntıya düşerseniz (olmasın bu) sen yine eşinin yanında sağlam durursun, adamı darlamazsın, yaşam standardınız düşse onunla birlikte göğüslersin durumu. Evlilik bu işte, paralı birini bulayım da rahat edeyim değil. Her şey para değil derken anlatmak istediğimiz bu. Her türlü zorlukta dahi evlilik birliğinin devam etmesi. Eşi hasta olunca bakmayıp ayrılan kadınla, eşi maddi rahatlık sunamıyor diye arıza çıkarıp ayrılan kadın arasında zihniyet olarak fark yok.

Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Her şey elbette para değil ama kimse fakirlik için de evlenmez. O erkek de kızı olsa onun fakirlik çekmesini istemez. Hal böyleyken kalkıp da parasızlığa romantiklik katmak ne kadar doğru olur?

0
    0 Yorumla
  • remzi1905
    remzi1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Aylık 30bin kazanıyorum bunu bir kaç ilişkimde söyledim inan karşı taraf değişiyor para peşinde oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • hakaarkan
    hakaarkan Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Her şey para mı biraz evet sağlık en önemlisi tabiki

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağlıkta para

Yorumla
    • hakaarkan
      hakaarkan
      +1 yıl

Tabiki ama ki şöyle mesela dikkat etmek lazım diyorum sağlığımıza o açıdan

Yorumla
  • linaadeu
    linaadeu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Üf sizide gören babanızın köşkü yalısı var sanar evlenirken burnunuz sivriliyor😂

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sana başarılar dilerim

Yorumla
    • Akolima
      Akolima
      +1 yıl

Ahaha haklısın lina

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

lina da işte belki biri görürde aaa evlenilecek kız derler diye yazıyor:D

Yorumla
    • linaadeu
      linaadeu
      +1 yıl

yaşadığım hayatı görsen ömür boyu evlenmezsin 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ondan tuzun kuru :D

Yorumla
    • Akolima
      Akolima
      +1 yıl

Onun alman pasaportu var kudur sen 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kudurdum bye :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ekonomi erkeğin işi bence de ama…

maddiyat önemsiz bir yandanda… ona bakıp karar verince tam kalple olmuyor..

unutmayın zenginler fakir fakirler zengin oluyor bir anda

0
    0 Yorumla
  • NicolaTESLAAA
    NicolaTESLAAA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Haklısın ama türkiye gibi bir ülkede kaç kişinin durumu çok iyi olabilir ki

0
    0 Yorumla
  • Metehann_
    Metehann_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Her şey para mı gerçekten, böyle düşünüyorsanız bu üzücü

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendine üzül :D

Yorumla
    • Metehann_
      Metehann_
      +1 yıl

Ahaha nedenmiş

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Erkekler de maddi durumu kötü bir kadınla evlenince sıkıntıya düşüyor o zaman.

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

kesinlikle :) bos yapiyor :)

0
    0 Yorumla
  • ünlü_düşünür
    ünlü_düşünür Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

boş yapıyor kıymet blmez o uzak dur

0
    0 Yorumla
  • siyahhizciii
    siyahhizciii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Sencede bir sktr gidermisin

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oha ben mi

Yorumla
    • siyahhizciii
      siyahhizciii
      +1 yıl

Yok sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ikimizde gidelim

Yorumla
    • siyahhizciii
      siyahhizciii
      +1 yıl

Sen nereye gidecen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kahvaltiya

Yorumla
    • siyahhizciii
      siyahhizciii
      +1 yıl

Neyiyecen

Yorumla
  • TaşbebekNana
    TaşbebekNana Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Tabikide her kez işine geleni görür

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zengin birini bul ve evlen

0
    0 Yorumla
  • sergenkaynak1
    sergenkaynak1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

yapıyor :)

0
    0 Yorumla
  • metinn983
    metinn983 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Biraz

0
    0 Yorumla
  • drhakannnnn
    drhakannnnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Çok haklısınız

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Her şey para mı?" diyen erkek sizce de boş yapmıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Para vermeyen erkeğin bütün sözleri boş değil midir? 4 cevap verildi
Sürekli parasından bahseden erkekten olur mu? 7 cevap verildi
Para Herşeyi Yapar Diyen Adam. Para İçin her Şeyi Yapan Adamdır? 4 cevap verildi
Sizce bu para göz bi erkek mi? 6 cevap verildi
Kova burcu erkeği paraya önem verir mi? 2 cevap verildi
Parası olanın derdi var mıdır sizce? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨