Düşünün çok hoşlanıyorsunuz ama tipine falan değil tavrına sesine mesajlarına eriyorsunuz sonra ilişki sırasında öğreniyorsunuz ki size benim diye başka birinin fotoğrafını atmış... tepkiniz nasıl olur? sabah sabah aklıma geldi...

Düşünün çok hoşlanıyorsunuz ama tipine falan değil tavrına sesine mesajlarına eriyorsunuz sonra ilişki sırasında öğreniyorsunuz ki size benim diye başka birinin fotoğrafını atmış... tepkiniz nasıl olur? sabah sabah aklıma geldi...
Böyle bir şey başıma gelmişti. Ama ben ayrıldıktan sonra fake olduğunu öğrendim. O zaman Facebook kullanıyordum. Çocuğun fotolarını kullandığı kişiyi bulup ona yazdım. O da o fake hesabı çaldığını ve mesajlarda bir sürü kızın nude resimleri olduğunu söyledi.
Araştırarak çocuğun gerçek hesabını buldum ve orada da sevgilisi olduğunu öğrendim. Kızın hesabından annesini bulup çocuğun yaptığı her şeyi anlatan bir mesaj yazdım. Sonrada hepsini engelledim. Umarım kadın kızını ondan kurtarmıştır.
Ben zaten sanaldan birinden hoşlanacağımı sanmıyorum yani benim için aşk tabi ki de her yerden gelebilir hiç fark etmez ama yine de güvenmem lazım ilk önce eğer başkasının fotoğrafını gösteriyorsa zaten ben ilk başta direk aşık olmam ki önce tanımam lazım karakterini bu olmadan da direk bir fotoğrafa bakarak aşık olmam. ama olursam da zaten yalan söylediği için güvenim gider ve soğurdum neden böyle bir şey yaptığını merak edip ona sormak isterdim
eğer mantıklı açıklaması varsa işte mesela onu sevmeyeceğimden koktuğu için böyle bir şey yaptıysa da benim dış güzelliğe bakmadığımı bilmiyor demektir. yani yine de konuşurdum bu durumu onunla
Birebir yaşadım.
Karakterinden, kişiliğinden hoşlandığımı söyledim sorun etmedim. Gerçek tipide hoşuma gitti birdaha yalan olmasın dedim sorun etmedim.
Ama değmezmiş. Bir daha yalanlarda oldu, vefasızda çıktı. Yıllarımı verdim çöp oldu. Değişti ayrıldık.
Başta yalan söyleyen hep söylüyor. Öylesine güvenmeyin
Bu tarz bir yalan söylemiş olması epey soğutur ama düzgün bir açıklama yaparsa belki tekrar şans veririm.
Cevap
20Cevap
O kızdan güzel olsa bile muhtemelen soğurum
Merhaba. Daha önce ne yazık ki benim de başıma geldi. Hemen koşarak uzaklaşırdım.
Kandırması başka bir sorun, kendisine güvenmemesi başka sorun.
Bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil elbette ama siz düzeltmek için emek harcayıp adam ettikten sonra başkasına gitme ve zamanınızın çöpe gitme ihtimali çok ama çok yüksek.
Bahsettiğiniz üzere deli gibi hoşlanan birinin bakış açısının olumsuz yönde değişeceğini düşünmüyorum
Mantıklı
Tepki vermem çünkü ben onun güzelliğini değil kalbini sözlerini hissettirdiği duygulara aşık olmusumdur
Çok bozulurdum herhalde. Özgüvensiz olması ondan soğumama bile yol açabilir.
Deli gibi hoslandiysam deli gibi de buz gibi olurdum galiba bilemedim sabah sabah 😃
Bir daha hic konusmazdim. Neden kandirma geregi duyuyor ki. Ozguvensizlik
Neyse ki sanaldan kimseye aşık olacak kadar canım değilim umarım o kişi bu yorumu görmez shahdjslfjs
Bir erkekte beni etkileyen en önemli şeylerden biri öz güven. Bu hareketi yapan bir erkeğin öz güveni yoktur.
O yüzden güle güle..
Buz gibi olurum 😂
Jsjjss yakışıklıysa sorun yok eğer tam aksine çirkiniyse kaç kaç sesmiş tavirmis o hareketle sıfıra iner bende
Davet ettiği aşamaya geldiğinde konu, dayımı gönderirdim 50 yılın acısını çıkartsın diye.
deli gibi neresinden hoslanmisim sanal sevgilimin :)
Soğuma sebebi maalesef.
Aliexpresten görüntüye aldanıp ürün almak gibi
Anasına sülalesine kadar net söverim
sohbeti keserim…
Yalan söylediği için iğrenirim.
Deli gibi hoşlandığıma jet hızıyla soğurum.
Net bir şekilde tavrımı korum
Nitelikli dolandırıcılık
Sağlam bir küfürü hakediyor. 100 de 99 şutlardim.
Görüntülü görüşme şart. Yoksa hüsran
Kendisine bye öyleyse, 3 evetle uğurluyoruz
sanal arkadaş bile edilmiyorum gram çekmiyor beni
Oha deeim
Biter...
Hoşlanmayı bırakırdım napcam
Ozguvensizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?