AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet evlenir zaten beni geçmişim için sevmeyen biri de hiç sevmesin.
Hımm 😉
Her geçmiş bir doğrudur. Kötü geçmişler iyi geleceği inşa eder. Ders almak olgunlaşmak için bunlar önemli aslında.
Eyvallah
Evlenir bence. Masum bir şeydim çocukken. Hâlâ küçüğüm ama 😂
😂😂👍🏻
2 uzun ilişkim var, tek gecelik ilişki sevmiyor ve yaşamıyorum. Evlenir herhalde ne bileyim. Herkes farklı bir şey arıyor sonuçta belli olmaz.
Eyvallah 😉👍🏻
Evlenir. Bunca hayatına b. k gibi kişiler girip hâlâ temiz kaldığım için yani bir de madalya takar.
Hayatıma girip
Ama çok fazla alma sende
Kaç kişi aldığımı ne bildin veya alınca ne oluyor? Böyle böyle doğru kişiyi bulacağım.
Kaç kişi mesela?
Niye ki?
Merak ettim
Boş ver
Üzüldüm senin adına
Niye?
Savrulmuş gibisin
O senin görüşün. Sen öyle düşündün diye öyle olmuyorum.
Peki
çılgınlıklar ve skandallarla dolu bir hayatım var tabiki saklayacağım :)
😄😄😄😄😂😂😂
Evlenir de ben evlenir miyim karşımdakinin geçmişiyle muamma
Ömerler vardır illa 🙂
Bana Eyşan'ı denk geldi ne hikmetse
Eşyan seni ezel yapmasın deli 🙂
Deli değilim
Aynı yorum aynı cevap 🙂
Evlenecekti geçimsizlik nedeniyle sürmedi ayrıldık 😆
😂😂😜😜😜
Evlenir. İnşallah onun da geçmişi evleneceğim kadar temizdir.
Hiç olmadı. Üniversitede daha çok derslerime ve arkadaş ortamıma odaklanıyorum. Flört ve sevgili de istemedim ve reddettim. Takılalım kafasında oldukları için yani. Yoksa sevgili olabilirdim ama sonra aşık olurum unutamam ve karşımdaki de bırakır gider diye ilgilenmiyorum takılmalık ilişkilerle.
Ne okuyorsun peki?
Diş hekimliği
Duygusal bir yapın mı var peki? Ne burcusun?
Oğlak burcuyum. Burcumu tam olarak yansıtmıyorum ve çok inanmam burçlara. Kendi içimde çok duygusalım ama dışarı yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla.
Anladım. Yara açarlar kaygısı mı?
Evet çünkü insanlar çok acımasız. Yara açarlar bu da yetmez tuz basarlar. Sevmiyorum bu yüzden. Yoksa bende böyle biri olmak istemezdim...
Seni çok iyi anlıyorum. Kendin kadar duygusalına denk geldin mi peki?
Hayır, gelmedim.
O derece diyorsun. Seni anlatan kitap şiir film ya da şarkı var mı?
O derece derken ne anladınız bilmiyorum ama 😂 Hem aramadım hem de denk gelmedim desem daha doğru olur. Ki sadece çok duygusal hissettiğim zamanlar oluyor ama bunu dışarı yansıtmadığım için yüzdesini hesap edemiyorum. Belki de bu yüzden denk gelmedim. Bende tam olarak bilmiyorum çünkü.
Yok galiba. Ben okumayı ve dinlemeyi seviyorum sadece.
Tamam onlarda seni anlatacak şeyler yok mu? Bu ben dediğin?
Ben bilim kurgu ve romantik filmleri izlemeyi tercih ediyorum. Şimdi beni anlatan bir filmi nasıl bulabilirim ki? Ya da okuduğum kitaplar, şarkılar... Kişisel gelişim, klasikler veya hoşuma giden kitapları okuyorum. Şarkı olarak da dil fark etmiyor. Anlamını sevdiğim her şarkıyı dinlerim. Beni anlatan yok ki. Bence soruyu değiştirmelisiniz veya bu soru biraz garip 😂
Sizi anlatan şarkı, film veya kitap ne diye sorsam mesela örnek verebilir misiniz herhangi bir bilim kurgu filminden? 😂
Yani bir karekter üzerinden anlatabilirsin diye. Erkekler bu eleştirmeler de başarısız olsa da kızlar genelde kendini eşleştirmeye seviyor ama sen yine tasnif dışı 🙂🙂
Ben sevmiyorum maalesef. Ayrıca niye tasnif dışı oldum ki şimdi? Ben herkes olmayı reddediyorum 😂
Süper bu aslında 😄 merak uyandıran birisin aynı zamanda 🙂
Öyleyim çünkü...
Sorumu beğenir misin 🙂
Hey 🙂
Beğenince hesabım görünüyor galiba. Hiç gerek yok bence 😂
Bu kadar kötü olma 😞
Kötü değilim ki sadece bunu yapacak olsaydım zaten açıktan yazardım...
Seni anlıyorum. Haklısın da. Ama yorumun yaklaşımın… Bende o kadar duygusalım ki mesela. Önce beğen sonra geri alırsın ☺️
Yaklaşımım nasılmış onu da yazsaydınız 😅 yok ya bence hiç o tür aksiyonlara gerek yok. Gizli kalmakta çok iyiyim 🤭
Üzmekte de 😞
Buna üzülmüş olamazsınız... Ciddi değilsiniz herhalde.
Çok ciddiyim. Gerçekten. Sen beni henüz anlamasan da.
Nasıl ciddi yani? Anlamadan dediniz de gerçekten anlamadım. Yazarsanız anlarım ama.
Ben onları direk sana yazmayı tercih ederim. Ne düşündüğümü de. Fikrin yok henüz ama sana soracağım şeyler var. Şaka değil. Beni kırma.
Şaka değil diyorsanız değildir tabii de burdan biriyle özelden konuşmak istemiyorum galiba. Pek güvenilir gelmiyor zaten, sizi de kırmak istemezdim ama çok garip insanlar var ve herkese güvenip de konuşmak istemiyorum. Ayrıca yaşınız doğru mu bilmiyorum ama 30-35 arasında galiba. Ben 22 yaşındayım ve kendi yaşıma daha yakın insanlarla konuşmayı tercih ediyorum. Teşekkürler.
Bunların hepsine cevap vereceğim ve beni anlayacaksın söz veriyorum. O zaman son kararı verirsin. Yorumda beni böyle üzme ne olur. Çok zor ve kötü burada bu şekilde 😞
Tamam da sedece yaşınızı sormuş gibi oldum. Buradan da yazabilirsiniz bence. Üzülecek bir şey yok ki ortada ayrıca. Kötü ve zor bir durum da göremedim. Zaten anonimsiniz. Sorduğum soru da özel bir soru değil zaten. Lütfen üzülmeyin ve kusura da bakmayın.
Bu nazik insana ulaşmama izin ver sadece. Ulaşınca anlarsın ne düşündüğümü. Sonrasında ne dersen hepsi yine senin kararın olacak söz.
Nasıl anlatsam ki sana kendimi 😞
Siz de çok naziksiniz, böyle düşündüğünüz için de teşekkür ederim ama lütfen ısrar etmeyin. Dediğim gibi birini aramıyorum veya da denk gelmedim, bilmiyorum. Sadece burada çok fazla garip insan var ve özelden konuşmak da tercih ettiğim bir seçenek değil. Zaten yaşınız için soru sormuştum cevaplamadığınıza göre doğru olduğunu varsayıyorum. Bu bile konuşmamam için yeterli. Çok teşekkür ederim. İyi geceler size.
Ayrıca dediğim gibi ikimiz de anonimiz ve düşüncenizi de o kadar yazmak istiyorsanız burdan yazabilirsiniz. 48 saat sonra soruyla bağınızı koparttıktan sonra profilinizde bile kaldığından emin değilim. Yazmak istiyorsanız yazabilirsiniz yani.
Sana ne diyeceğime dair bir fikrin yokken beni neden anlamıyorsun. Dediğin şeylerin ben farkındayım. Ama olmaz burada. Lütfen ya lütfen.
Anlamıyorum çünkü ne yazacak olabilirsiniz ki? Siz yazdıktan sonra hoşuma gitmeyen bir durum olursa engellemek veya hesabımı kapatmak istemiyorum. Ayrıca garip hissettirir bu bana. İsrar etmeyin lütfen, gerçekten çok üzülüyorum siz böyle yazınca. Kırmak istemiyorum ama çok ısrar ediyorsunuz. Yazacağınız şey her ne ise yani ne kadar değişik bir şey olursa olsun uçuk bir tepki vermem, bundan çekiniyorsanız çekinmeyin. Yazmazsanız da sorun değil benim için. 🤦🏼♀️
Engellemene ya da hesabı iptal etmene asla sebebiyet verecek bir şey yapmayacağıma söz veriyorum. Artık sen bilirsin. Daha be deyim. Bak söz veriyorum.
Tamam... peki. Sadece düşüncenizi ve yazacağınız şeyi merak ettiğim için kabul ediyorum. Ama ufacık bir sorun var en azından benim sorunum. Xper seviyem mesajlar için uygun değil. Sizin yüksekse sorunuzu beğeneceğim. Değilse de maalesef yazamayacaksınız.
Yazarım ben 😉
Sende takip edersen yazılıyor ancak 😞 ekledim ben 😉
Benim geçmişimi bilen benimle evlenmek için can atar. Çünkü iyi niyetimden hep kaybettim.
Vay 👏🏻👏🏻
Evlenir, temiz bir geçmişim var
o kim ki benimle evlenmiyor
😂😂
Evlenir çok temiz bi geçmişim var 😅
Şaka 😊
Valla hahahah
Yok yok vardır bir şeyler 🙂
Bir sevgili tek bu devirde çok temiz bence ahahahshsv
Bir ama beşe bedel yakınlık olabilir o belli olmaz 😂
İşte o yakınlık olmadığı için rahatım
Sevdin senin adına 🙂