Güncellemeler
+1 yıl
İstemekten bahsettiğim evlilik tabi ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Edit
Kapalı bir bayanın zenci istemesi sizce abes midir?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bunun kapalı olmakla ilgisi yok ki, zevk meselesi
Kapalı olunca ekstra abes bulunuyor sanki bizim zevklerimiz, fantezilerimiz olamazmış gibi
İlgisi ne acaba? Bende kapalıyım. Dini inançları gereği başını kapatmakla çekici gelen erkek tipinin alakası yok bence
Kapalı bir kadın, seks performansı ile ünlenmiş zenci erkekleri sevince ekstra bir yasaklı elmayı yemiş gibi görülüyor ondan bacım. Kapalı olduğumuz için, inançlı olduğumuz için cinsel arzularımızı kesip atmış sanıyorlar bizi.
Sonuçta öyle biri ile evlenmek değil mi istediğin? Eğer istediğin takılmaksa garipsedikleri sadece zenci olması olmayabilir , zina olduğu için de kapalı olunca kendini koruman gerektiği düşünüldüğü için garipseniyor bence
Tabi ki evlenmek canım. Ben saf mıyım ömür boyu o zevki ve hazzı karı koca olup helal yaşamak varken günü birlik harcayayım? Ama evlilik olunca da aynı bakıyorlar maalesef.
Bence hiç ama hiç Garip değil. Ben evliyim. Sonuçta ömür boyu keyif almak için gözün kaymaması için canın kimi çekiyorsa onu evlenmek gerekir
Sence öyle işte. Başkaları saçma düşünüyor. Güzel bir seks hayatı, ten zıtlığını çekici bulmak bana da hiç garip gelmiyor ama böylemdüşünen çok
Sizin zenci tanıdığınız beğendiğiniz biri var mu?
Var tabii çok hoşuma gidiyor
Ee Müslüman mı?
Müslüman evet
Eee tamam dinen de yasak yok, ailen de onaylıyorsa ohhh
Ailem onaylamazsa kaçar giderim ne yapayım. Melez melez bebek yaparım bitter beyle hahah
Ay çok mantıklı :) ama bence aileni ikna etmeye son ana kadar uğraş, melez bebeklerden onları mahrum bırakma
Öyle yapacağım. Baktım olmuyor kaçarım. Üç melez bebeleri getirir veririm kucaklarına. Mis gibi süt ve çikolata uyumunun meyveleri olurlar haha
İnşallah çok mutlu olursun
Amin canım yüksek ihtimal olurum benim ilk evliliğim o sebepten bitti beni ancak zenci keser başka mutluluk göremiyorum kendime
Hahahahsh , valla ayıp olacak diye soramadım. Performanstan bilgin olduğuna göre bakire değilsin diye. Beraber mi olmuyordunuz?
Eski eşimle mi? Evet olsak da yetmiyordu kendini geliştirmiyordu. Sonra boşandıktan sonra zenci videolarına denk gelince, o ritm, performans ve boyutları görünce dedim meğer benim derdim buymuş ben ancak böyle mutlu olurum ahahah
Kapalısın ama sanırım çok dikkat etmiyorsun bazı şeylere. Bence zenci birini bulduysan çok bekleme evlen. Sonuçta göz zinası da var
kim dört dörtlük hayatım. şu zenciyi tavlayım hemen evlenecem. Aynı işyerindeyiz yeminle işe odaklanamıyorum göz zinasından, hayal kurmaktan. Orada beni pozisyondan pozisyona soktuğunu hayal ediyorum bir ateş basıyor bana sonra zaten hava dışarıda 35 derece kavrul babam kavrul sonra
Hahahahah çok komik kadınsın, adamı tavlamadın mı daha? Ama bir insanla sadece cinsel olarak iyidir diye de evlenilir mi? Huyu suyuna da bak
hahaah yok canım ılımlı ve sadık biri olmasını çok beğeniyorum ama ne yalan söyleyeyim yatakta bana yaşatacakları ana sebebim
Valla adam bunu duysa zaten anında alır seni. Sadık olduğunu nerden bildin?
Eskiden sevgilisi vardı. Onca aldatma fırsatı varken aldatmadı.
Alır değil mi duysa? Kim istemez istekli kadın
yok abla niye olmasın
Sorma ablam kimseye söylemeye cesaret edemedim bugüne dek bu isteğimi
bence çok tatlılar ılımlılar hem de cinsel açıdan da tatmin edebilerler fdnkdfljndfldfkd o yüzden çok normal
Bahsettiklerinin hepsi onları istememde etken. özellikle tenleri, fizikleri en önemlisi yatak performansları. Niyeyse bir kadın bunları isteyince abes sanılıyor
onlar büyük memeli olsun, büyük kalçalı olsun ince belli olsun derken iyi sen isteyince mi sorun yok ya oldu
Sorma ben de mis gibi zenci istiyom onlarda kudursun
kendileri 10 cm şeyleri yüzünden aşağılık kompleksindedir ablam boş ver inşallah hayırlısını bulursun
Hahah doğru söyledin amin canım sende
Ňedeň zenci peki?
Tenleri, fizikleri, harika cinsel performansları, daha dolgun ve tombul kadınları tercih etmeleri vs.