Evli ve zaten sevgilisi olan adam neden 9 aydır başka kızın peşinden gider? Kız için herşeyi yapıyor kız yüz vermediği halde?

Şimdi saçma sapan yorumları kendinize saklayın bende mal degilim biliyorum adamın aşık maşık olmadıgını ama ben anlamıyorum adam 8 aydır vazgevmiypr sevgilisi oldugu halde köpek gibi biz aynı iş yerindeyiz yapamayacagı bir şey yok ben okadar soğuk ve kötü davrandığım halde kötü bir davranışı yok ama adamın derdi beni görmek maksat yeterkş görsün kısa bir konuşşsun tek derdi bu şimdi bu adamın amaçı ne ne istiyor bukadar şeyin arasında hem evli hem metresi var derdi ne benimle benim metresini bildigimi bilmiyor ama o kızda aynı iş yerinde yani bu adamın beyninde ne gibi sorun var bunu nasıl düşünğyor veya nasıl böyle birşeyi aklından geçirebiliyor ben anlamıyorum amaçınıda anlamıyoruö cünkü yaptıgı birşeyde yok ama heryerde bana dalıp gidiyor bazen ve sürekli ne olursa olsun bakıyor tarzını herşeyini benimle aynı yapmaya calışıyor dikkatimi cekmeye calışıyor ben okadar kendisini takmadıgım halde hatta bana geçen adamı hasta etme bile dedi yani benim ilgilenmeyişim sanki onu delirtiyor ama neden bişeyde yapmadım ama beni cok beğendigini dile getirdi ve böyle etkilenmiş gibi tuhaf davranışlar sergiliyor cocuk gibi davranıyor ve bu gerçekten baya uzun bir süredir böyle

Evli ve zaten sevgilisi olan adam neden 9 aydır başka kızın peşinden gider? Kız için herşeyi yapıyor kız yüz vermediği halde?