Yani bunu illa demek istediğiniz biri vardır illa sevgilinin olmasına gerek yok bunun için. Yani bu annen olur arkadaşın olur veya başka biri olur. İlla bunu demek için bir sevgiliye ihtiyacın yok yani.
Yani illa hayatında herkesi vardır böyle diyeceği biri. Illa sevgilinin olmasına gerek yok yani belki sadece seviyor veya hoşlanıyorsun. Yani bunu demek için illa bir sevgiliye ihtiyacın yok diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır yok maalesef
https://www.youtube.com/embed/nZFNut0RGlQVar evet kendim beni çok dışlayan reddeden planına davet etmeyen çok oldu
Ben herkessiz yaşarım sağlıklı olayım yeter bana. Ama kedisiz yaşamam
Kahveme diyorum ben bunu 😎
Hayır
Yani bunu illa demek istediğiniz biri vardır illa sevgilinin olmasına gerek yok bunun için. Yani bu annen olur arkadaşın olur veya başka biri olur. İlla bunu demek için bir sevgiliye ihtiyacın yok yani.
Bu tarz bi şey bana kalınırsa zaten dışarıdan biri için denilemez yani sevgilim olmadığı için demedim bunu. Ailemde de böyle biri yok
Yok ve olmazda
Yani illa hayatında herkesi vardır böyle diyeceği biri. Illa sevgilinin olmasına gerek yok yani belki sadece seviyor veya hoşlanıyorsun. Yani bunu demek için illa bir sevgiliye ihtiyacın yok diye düşünüyorum.
Olmaz