Beni istemiyor. Ben çok seviyorum ama. Polise bile şikayet etti. Rahatsız ediyormuşum diyerekten. 1 sene geçti hala unutamadım. Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbi kafan mı iyi yaa? Yorumları da okudum, ''birtakım şeyler söyledim beni şikayet etti'' demişsin. O bahsetmek istemediğin 'birtakım şeyler' taciz taciz. Ya hakaret ettin, ya küfrettin, ya da büyük bir ihtimalle tehdit ettin. Yeter artık bitsin sizin gibiler. Bunu sevgi, aşk diyerek yumuşatmaya çalışma, bu bildiğin SAPIKLIK. Meşrulaştırıp duruyorsunuz böyle hareketleri yeter artık. Bi de 'ben onun kötülüğünü istemiyorum' gibi şeyler söylemişsin alt mesajlarda. Onu rahatsız ederek en büyük kötülüğü yapıyorsun. Sevmiyor seni, nefret ediyor. Onun için berbat bir insansın. Benim için de öyle. Bunun normal bir tarafı yok çünkü. Sana normal geliyor belki ama değil. Ülkedeki çoğu takıntılı sapık seninki gibi. Millet ben onun kötülüğünü istemem diyerek başlıyor sonra ne oluyor görüyoruz. Kıza gerçekten yazık, şikayet edene kadar cehennemi yaşamıştır. Şikayet ettikten sonra da korku bitiyor mu, bitmiyor tabii ki. Polisi dinlemeyip yaklaşanlar da var, kadınlara t*cavüz edip sonra da ö*düren. İyiliğini isterim gibi söylemlerinden bi vazgeç. Senin düşüncen iyi değil. Kızı falan boş ver de sen git psikoloğa. Yatırırlar mı seni kliniğe ne yaparlar bilemem, bu düşüncen gerçekten hastalıklı. O kızdan da umudu kes. Psikolog kontrolünde düzelmeye bak. O zaman belki başka kızlara da aynı durumu yaşatmazsın. Kızdaki cesareti de gerçekten kutluyorum, çoğu kız daha fazlası olur diye şikayet etmekten kaçınıyor. Kız yine vicdanlıymış, bana denk gelsen senin kırılmadık kemiğini bıraktırmazdım
04 Yorumla- +1 yıl
ya ama bana umut verdi. Tonlarca para harcadim sevgili olcaz diye. o ne yapti peki? parami yiyip beni aylarca oyaladi. sonrada dalga gecer gibi senle mi sevgili olucam dedi. bende o sinirle evine, calistigi yere gittim. o da beni polise sikayet etti. polise sikayet etti de noldu? bana bisey olmadi ki. harcadigim paralari noterle geri aliyorum. oduyor paralari. Ama hirsim gecmiyor. Ailem yuzunden bisey yapamiyorum onlar uzulmesin diye.
- +1 yıl
Yorumlarda aşk meşk diyorsun burada hırs? İstemiyor işte seni. Madem ki paraların kıymete binecekti o zaman harcamasaydın. Ben kadının da erkeğin de hesap ödemesinden yanayım. Erkeklere dayatılan bu tür durumlardan asla ama asla hoşlanmam. Ama adama derler yapmasaydın diye. Sen de yapmasaydın, deseydin sürekli ben para harcıyorum diye. Zaten şu an paramı geri ödüyor demişsin, ödesin o halde. Bu durumdan sonra seninle sevgili olmasını mı bekliyorsun ciddi ciddi? Ailem yüzünden bir şey yapamıyorum derken? Kıza zarar mı vereceksin bu durum için? Bence sen kendinşe çelişiyorsun. Bir yorumda diyorsun ona asla zarar vermem onu çok seviyorum, bana geri dönsün istiyorum. Bana da diyorsun ki hırsım hâlâ geçmedi, ailem yüzünden bir şey yapamıyorum. Gerçekten sende takıntı hali var. Bak gerçekten farkında olmayabilirsin, sana normal geliyor. Ama 1 sene zaman geçmiş, koskoca 1 sene yaa. İnsanın içi soğur unutur bu 1 senede. Sana bir yabancı tavsiyesi vereyim, gerçekten psikoloğa görün. Bu düşüncen normal değil. İlaç ile vs halledilebiliyor diye biliyorum. Git iyileş. Bu tür takıntı halleri normal değil. Hem kıza hem kendine hem de ailene yazık edersin. Bu düşüncedekiler ya ilk kızı ö*dürüyor sonra da kendisini, ya da sadece kendi i*tihar ediyorlar. Olan ailene olur bak. Yol yakınken git bir psikoloğa
- +1 yıl
Hayır zarar vermek için değil. Yaklaşsam polisi arıcak haliyle ailemde öğrenecek durumu. Ailem o kızı unuttum bitti geçti sanıyor. Gururumdan anlatamıyorum onlara. Çünkü diyecekler o kız seni polise şikayet etti hala mı o? Ama işte hala seviyorum bunu atlatamıyorum. Yeni işe girdim işim evim param var. Maddi anlamda sıkıntım yok. İstediğimi alıp istediğimi yiyorum ama mutsuzum. Tek sebebi de o kız. Ben parayı kızdığım için geri ödemesini istedim. Beni polise şikayet ettiği için geri istedim.
- +1 yıl
Bu takıntılılık. Başka bir açıklaması olamaz. Ailenin de yerinde olsam sana acil destek aldırırdım, alkışlamazdım bu yaptıklarını. Kız gerçekten haklı, manyak gibi dadanmışsın kıza. 1 sene geçmiş yaa koca 1 sene. Hâlâ kızın peşindesin. İğrençlikten başkası değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadığınız durum oldukça zorlu ve acı verici olabilir. Bir ilişkide karşılıklı sevgi ve istek olmadığında, bu durum kabul etmek ve ileriye adım atmak zor olabilir. Unutamadığınız biriyle ilişki sonlandığında veya onun sizi istemediğini anladığınızda, duygusal iyileşme süreci zaman alabilir. Ancak bu süreçte kendinize destek olmak ve adım atmak önemlidir. İşte yardımcı olabilecek bazı adımlar:
Kendinize Zaman Verin: Unutma süreci zaman alabilir ve bu normaldir. Kendinize sabır gösterin ve duygularınıza zaman tanıyın.
Duygularınızı İşleyin: Yaşadığınız duyguları reddetmeyin, bunları işlemeye ve kabul etmeye çalışın. Duygularınızı anlamak ve paylaşmak için güvenilir bir arkadaş veya terapistle konuşmak faydalı olabilir.
Kişisel Gelişime Odaklanın: Kendinizi geliştirmeye odaklanın. Yeni hobiler edinin, yeni beceriler öğrenin veya ilgi alanlarınıza daha fazla zaman ayırın.
İlişkiyi Analiz Edin: İlişkinizi analiz ederek, nelerin iyi gittiğini ve nelerin yanlış gittiğini gözden geçirin. Bu deneyimi bir öğrenme fırsatı olarak görün.
Desteği Kabul Edin: Zor zamanlarda destek almayı kabul edin. Aileniz, arkadaşlarınız veya profesyonel yardım, duygusal iyileşmenize yardımcı olabilir.
Sosyal Aktivitelerde Bulunun: Arkadaşlarınızla zaman geçirin ve sosyal aktivitelere katılın. Yeni insanlarla tanışmak ve sosyal bağlar kurmak iyileşme sürecine yardımcı olabilir.
Olumsuz Düşünceleri Değiştirin: Kendinizi olumsuz düşüncelerden koruyun ve daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeye çalışın. Kendinize güveninizi koruyun.Unutamadığınız kişiyi unutmak, kolay bir süreç olmayabilir, ancak zamanla bu hislerin hafifleyeceğine ve iyileşeceğine inanın. Kendinize değer verin ve yaşamınıza olumlu bir şekilde devam edin. Gerekirse profesyonel yardım almak için terapi gibi kaynaklardan faydalanmayı düşünebilirsiniz. Önemli olan, kendinizi ve duygusal sağlığınızı ön planda tutmaktır.
00 Yorumla
Öncelikle, bu durumun zor ve üzücü olduğunu anlıyorum. Ancak, bir ilişkiyi sürdürmek veya tekrar kazanmak, karşılıklı rızaya, saygıya ve iletişime dayanır. Eğer kız sizi rahatsız olduğunu belirtti ve polise şikayet ettiyse, bu durumu ciddiye almanız ve onun kişisel sınırlarına saygı göstermeniz önemlidir.
Kendinizi ve duygusal sağlığınızı korumak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Kabul et: İlk olarak, kızın duygularını ve kararını kabul etmeniz önemlidir. Onun tercihlerine ve sınırlarına saygı göstererek bu durumu kabullenin.
2. Kendinize odaklanın: Kendinizi güçlendirmek ve iyileştirmek için zaman ayırın. Kendi hobilerinize, ilgi alanlarınıza veya başka ilişkilerinize odaklanarak kişisel gelişiminize yönelin.
3. Destek alın: Olumsuz duyguları paylaşabileceğiniz bir arkadaşınızla veya bir terapistle konuşmayı düşünebilirsiniz. Bu, duygusal olarak desteklenmenizi sağlayabilir ve unutamama sürecinizde size yardımcı olabilir.
4. Özgür olun: Bu durumu kendinize yüklemeyin ve yeni bir başlangıç yapmaya odaklanın. Olabilecek farklı ilişkiler ve yeni deneyimler için açık olun.
Sonuç olarak, başkalarının kararlarını ve sınırlarını kabul etmek önemlidir. Kızın da sizinle ilgili kararını ve duygularını kabul etmek, sağlıklı bir şekilde ileriye bakmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi sevin ve yeni başlangıçlar için açık olun.
02 Yorumla- +1 yıl
Anliyorum ama beni oyalamasini hazmedemiyorum. Resmen beni kullanip isi bittiginde polise sikayet etti. Anlamak baska kabullenmek baska. Daha kabullenemedim.
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla, birisi sizi kullandı ve sizi iş bittikten sonra polise şikayet etti. Bu durumu anlamakla kabullenmek arasındaki farkı belirttiniz. Kabullenmek zaman alabilir ve bu duyguları kolayca geçiremezsiniz. İçinizdeki hayal kırıklığı ve öfke doğaldır. Size bu zorlu süreçte destek olabilecek bazı adımları paylaşabilirim:
1. İçsel duygularınızı ifade etmek için kendinize zaman tanıyın. İçinizdeki öfke, hayal kırıklığı ve hüsranı dışarı çıkarmak için yazma, konuşma veya güvendiğiniz bir kişiyle paylaşma gibi yöntemleri kullanabilirsiniz.
2. Kendinize merhametli olun. Bu süreçte kendinizi suçlamadan veya kendinizi kötü hissetmeden önce pozitif ve sevgi dolu bir şekilde kendinize yaklaşın.
3. Olayı daha nesnel bir şekilde değerlendirmeye çalışın. Bir başkasının sizi kullanması ve sonra polise şikayet etmesi size karşı yapılan bir haksızlık olabilir, ancak bu sizin değerinizi etkilemez. Başkalarının davranışlarından sorumlu değilsiniz.
4. Zor zamanlarda size destek sağlayabilecek yakın arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle vakit geçirin. Onlarla paylaştığınız duygularınızı ifade etmek, sıkıntılarınızı hafifletebilir.
5. Uzun vadede bu deneyimi büyüme ve öğrenme fırsatı olarak kullanmayı düşünün. Bu tür bir deneyim, hayatta daha bağımsız olmayı, sınırlarınızı belirlemeyi ve diğer insanların niyetlerini daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz.
6. Duygusal iyilik ve kişisel bakımınızı önemseyin. Kendinizi motive etmek, hobi veya egzersiz yapmak gibi aktivitelerle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
Son olarak, destek aramak için bir terapist veya danışmanla çalışmak da yararlı olabilir. Bu süreçte bir uzmana danışmak, duygusal zorluklarınızla başa çıkmak ve kabullenme sürecinde size rehberlik etmek açısından faydalı olabilir.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uzak dur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zavallı kızın hiç mi anası babası abisi ablası amcası dayısı yok. Bütün kemiklerini kırıp seni mumya gibi bir hale getirip aklını başına almanı saglamiyorlar. Nedir bu saplanti. Seninki sevgi aşk falan değil ki. Kabul etmediği için hazmedemiyorsun. Gurur yapıyorsun. Hadi kızın korktuğunu sevmediğini düşünmüyorsun kendine hiç mi saygın yok. Sen kendi kendini imha et başkasına zararın dokunmasın. Tehlikelisin
11 Yorumla- +1 yıl
zaten ailesine anlatmisti bu durumu. kac kere evlerine gittim. kardesini cagir dedim. evde yok dedi. Anneme anlattim bir daha evimize gelirsen annem konusur senle dedi. Ben daha sonra mesajda seni birakmicam falan yazdim. Ertesi gun polise sikayet etti oda
+1 yılKızı tehdit etmişsin artık bence imkansız. Çünkü soğumuştur senden. Diyorsun ki ben ona zarar vermem, ama o bunu bilemez ki. Hatta sen bile bilemezsin zarar verip vermeyeceğini. Mesela 1 yıl önce bir kıza bu kadar takabileceğini biliyor muydun? Muhtemelen hayır. Sinirle ne yapabileceğini de bilemezsin. O yüzden boş ver, terapiste gidebilirsin.
23 Yorumla- +1 yıl
Tamam da durduk yere kimse kimseyi tehdit etmez. Beni bu duruma o getirdi. Aylarca oyaladi. Senle iliski yasicam dedi. Madem istemiyordu en basindan soyleseydi. Ben engelliyip sonra tekrar yazdi. Sana sans veriyorum diye. Bir suru para harcadiktan sonra yine engelledi.
- +1 yıl
Sana böyle davranıyorsa bırak gitsin o zaman tehditle ne çözecektin ki? Onun sana tavrını değiştiremezsin yani.
- +1 yıl
Zaten ayrıyız. 1 sene oldu. Yaklaşmadım hiç. Yaklaşsam zaten polisi arar hemen. Ama aklımdan çıkmıyor yaptıkları söyledikleri. Dün gibi
İyi kolunu bacağını kıracak abileri yokmuş, saplantılı mısın, git başka kişiler de ara şansını istemiyor seni ,
01 Yorumla- +1 yıl
kardesleri var ama bana gucleri yetmez. polise sikayet ettigiyle kaldi. bana bisey olmadi.
+1 yılkız polise şikayet etmiş istenmediğini anlaman için daha ne yapması gerekiyor rahat bırak aw ruh hastası mısın nesin
11 Yorumla- +1 yıl
Aylarca beni oyaladi umutlandirdi, parami yedi. Onceden soyleseydi seninle olmaz deseydi.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Uzak durmalısın
Sizinki biraz takıntıya dönüşmüş gibi. Polise şikayet etti diyorsunuz. Fazla halde rahatsız oluyor sizden.
00 Yorumla
+1 yılAy eski sapigim aynı sen. Bırak artık kızı kim bilir ne kafa korkuyordur
20 Yorumla
+1 yılBu hastalık seni istemiyorum dediyse mevzuyu kapat adam gibi yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılSen neden seviyorsun. Seni polise bile şikayet etmiş tavrı belli. İnsan sadece tiple sevilmez ki, tipini sevdiğini düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
karakteri zaten berbat. onu taniyan bir kac kiza onu sordum. hepsi cok kiskanc oldugunu soyledi. gorunus olarak da oyle dunya guzeli falan degil. ama sanirim acik sacik giyindigi icin beni etkiledi bilmiyorum. sokakta bin kat daha guzel kizlar goruyorum. uzun sacli uzun boylu. Bu oyle biri degil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni istemeyen birisini rahatsız etmeyerek işe koyulabilirsin.. Burada seni kazanacağın şey, kendine olan saygın olur en fazla..
10 Yorumla
+1 yılYuzsuzluk yapma ve hayatına bak.
01 Yorumla- +1 yıl
sorun da bu. hayatima bakamiyorum. Şu an isteyim. ofisteyim ama kafamda o
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Boyle unutamayanlar da mi varmis
01 Yorumla- +1 yıl
Var
Rahatsız etmeyeceksin kanka işinde ol
17 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyorum ama
- +1 yıl
Polise şikayet ettiği halde vazgeçemiyorum. Hala aklımda. Görmeye gitmemde yasak. Ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Ben başka kız istemiyorum ki onu istiyorum. Bilmiyorum Belkide hayır dediği için bu kadar aklıma takıldı. Ama ne yapsam çıkmıyor aklımdan. İyi bir işim evim param var. Ama bu yüzden mutsuzum. Hayatında bir erkek var mı yok mu onu bile bilemiyorum. Kafayı yicem
- +1 yıl
Ama sürekli aklımda. Ofiste bile çalışamıyorum. Konsantre olamıyorum hiç birşeye. Tamam 1 sene geçti normalde unutmuş olmam lazımdı. Ama olmuyor. Fotoğraflarını sildim unutmak için. Şimdi hiç bir fotoğrafı yok ama aklımda.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman peşini bırak rahatsızlık verme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSık kafana 😵🔫
01 Yorumla- +1 yıl
cok komik
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin ki sevgi değil takıntılık
112 Yorumla- +1 yıl
Olabilir ama başka kız istemiyorum. Evim işim param var. Ama çok mutsuzum. Hep onu düşünüyorum. 1 sene geçti hala aklımda
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun o kız senden korkuyor ve bunun nedeni sensin polise kadar gittiyse ciddi bir takıntılık seviyen vardır o kızdan uzak dur sizin yüzünüzden kaç kadın böyle can veriyor yeter artk
- +1 yıl
Ben onu seviyorum ona zarar vermem. Sırf mesajlarıma cevap yazmadığı için sinirlenip birtakım şeyler söyledim zamanında. Şimdi çok pişmanım. Oda söylediğim şeyleri ciddiye alıp polise şikayet etti. Bana bişey olmadı ama. Kendisi kaybetti. Polise şikayet etmesine rağmen hala aklım onda. Tekrar devam etmek istese hiç biri olmucak demek isterim. Ama yaklaşmam yasak. Polis tutanak tuttu. Ona yaklaşmam akrabalarına ulaşmam yasak. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Her günde aklımda böylede devam edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu biraz acı verici olabilir ama elinden bsy gelmez
- +1 yıl
Evet zaten elimden bişey gelmemesi daha çok üzüyor beni. Hani yaklaşıp anlatsam belki çözülür ama yaklaşmam yasak. Gururuma yedirip ailemden birinede söyleyemiyorum gidin konuşun siz diye. Napıcam hiç bilmiyorum. Bu durum yüzünden aklımı işede veremiyorum. Ofiste hayalet gibi oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılO kız seni sevse bu sefer sen soğursun kız en iyisini yapmış
- +1 yıl
Ya öyle dünya güzeli falan da değil. Ne uzun boylu ne yüzü güzel. Ama işte aklımdan çıkmıyor. Bazen kendi kendime diyorum sanki angelina jolie falan. Nesini unutamıyorsun. Ama biraz zaman geçtikten sonra aklıma geliyor. En çok sert konuşması, ona aldığım hediyeyi elimden alıp yere fırlatması bunlar geliyor aklıma
Cevap sahibi+1 yılSert kızları takıntı ediyorsunuz benimde başıma gelmişti aynısı
Çocuğa yüz vermesem de salmıyordu beni en son tehdit etti beni takip etmeye falan başladı bende abilerime dedim çocuğu öldüresiye dövdüler o gün bugündür çocuğu bir kez bile görmedim- +1 yıl
Bende o sinirle tehtit ettim ama o polise şikayet etti hemen. Ben sadece onu seviyorum ona zarar gelsin istemem. Sence onunla tekrar bir araya gelebilmenin bir yolu var mı?
Cevap sahibi+1 yılKızdan uzak dur evlat çok ciddiyim uzak dur.
- +1 yıl
Zaten uzağım. Yaklaşırsam polisi Arıcak çünkü. Ama onu seviyorum onsuz yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen benimle dalga mı geçiyorsun seven insan sevdiği mutlu olsun diye herseyi yapar hatta onun için kendisinden bile vazgeçer o mutlu olsun diye ona yaklaşmaz senin ki düpedüz takıntılık anlamıyorsun çünkü dediklerimi sanırım beynin basmıyor ya da troll yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntı seninki
111 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılSevmiyor, sen de onu elde edemediğin için vazgeçemiyorsun. Emin ol sevgili olsanız o da seni sevse zamanla bıkarsın çünkü şu an o seni istemediği için takıntı yapmışsın
- +1 yıl
Çok kötü davrandı bana. Dünyalarıda versen senin olmam dedi. Çok ağırıma gitti. Bazen sırf bunları düşünüp hırslanıyorum. Elimde değil. Ben o ne isterse yaptım. Bir sürü para harcadım. Karşılığında seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Üstüne üstlük polise şikayet etti. Bunları hazmedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO yüzden vazgeçemiyosun işte , aynı şeyleri ben de yaşadım
- +1 yıl
Peki nasıl atlattın? Bende 1 sene oldu hala geçmedi. Fotoğraflarını silmeme rağmen aklımda
Cevap sahibi+1 yılAtlatmadim ama takıntı olduğunu anlayıp uzaklaştım
- +1 yıl
Ama yinede insanın aklına geliyor dimi? Keşke bu duruma gelmeseydi her şey. Şimdi yakınına bile yaklaşamıyorum. Polis tutanak tuttu. Napıyor evlendi mi bekar mı hayatında hiç birşeyi bilmeden seviyorum. Bu çok zor. Üstüne üstlük barışmak için de bir yolum yok. Yaklaşsam arasam oda polisi arıcak
Cevap sahibi+1 yılBence uzak dur ve unut onu. Sevseydi zaten böyle olmazdı
- +1 yıl
Herkes hayatında biri olursa bir kız olursa unutursun onu diyo. Ama 1 senedir yemin ederim ciddi hiç bir ilişkim olmadı. Aşık bile olmadım.
Cevap sahibi+1 yılEvet hayatinda biri olursa unutursun zamanla
- +1 yıl
Bir senedir yok. Aramıyorum zaten. Hep kendimi bu olaya veriyorum
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri