Bi ay sonra esimle iki haftaligina fiindik toplanaya gidicez hicte gitmeyi istemiyrm ama onuda tek birakmak istemiyrm birlikte olalim istiyrm ama cok gozumu korkutuyolar ya onu gectim koy ortami beni cok boguyo kendi oldugum sehirden uzaklasinca cok kotu oluyorum zormu cidden abartildigi kadar bunalticimi sizde gidicekmisiniz benim gibi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Giresun Ordu :) olmaz mı hele fındık toplama taşıma :)
Biz iki hafta kalicaz ama cok zormu ya guzel geciyomu zaman
Var beee olmaz mı hemde ailecek 😂
Geçer yaa neden geçmesin :) bizde 2 hafta yıllık izin orada geçecek işte :) Giresun mu
Evet ordu ben cok cit kirildim bi insanim esime dedim gelmiyim diyede tek birakmam seni dedi cok gozumu korkuttular yok o sicakta iste sabah 6 dan aksam 6 ya kadar bilmem ne koy ortami beni cok bunaltiyo huzursuz hissediyrm biraz bide seyden uzuluyorum yani hani yillik izin bu sonucta bi kez aliniyo herkes esiyle bas basa tatil yaparken ne bilim biraz zoruma gidiyo acikcasi
Yok kız bahçede ailecek sohbet muhabbet dedikodu çay yemek onuda deneyimlemek lazım belki seversin :)
O benimde zoruma giderdi ama biz 2 senede bir gidiyoruz biz sene tatil bir sene köy ama bizim köyde tatil gibi merkezde ev 5 tane plaj :)
Zaten esimin ailesiyle cok iyiyiz ya bi sorunumuz hic olmadi anlasiiyoruz cok kafa dengiler eglenceliler zaten o yonden sansliyim da esimle biraz anlasmamamzliklarimiz oluyo tartisirsak falan irda kimsede yok onu biraz dusunuyrm
Yaaa olur öyle şeyler Gül eğlen bulunduğun ortamin tadını çıkar takma esini çok ailesi gelmeyecek mi w kişi misiniz
Aileside var annesi ve babasi sadece esimle aramizda sorunlar varda yani biraz umursamaz birisi sevgisini gostermeyen birisi o yuzden atlatamadigim seyler var pek mutlu olmayinca biseyde yapasim gelmiyo
Evet bu durum yipratirda seni heleki orada daha çok zor gececek tatil desene :(
Evet sorma ya suanda bi sorunumuz yok hani ama gecmis birikince iste icinde insanin sey oluyo yani 😔
Evet her zaman olur bunlar bunları çözersin inşallah üzülme fazla :) mutlu olursun yaa onu fazla takma onunla ilgilenme o yanasir
Dedigin gibi yapiyorum ama insan dayanamiyo sonra 😌
Evet yaa sorunlar kötü ama herkeste var bunlar :(
Fındıkçı olacaksın başımıza sende 😂
Of sorma yaa herkes esiyle bas basa tatil yapar bide bana bak
Evet başbaşa tatilde de sorun yaşarsınız siz baksana :) git bir ordunun havasini al 😂😂😂
Gittim bi defa esimin babannesi ölmustu cenazeye cok kotuydu cenaze evi kalabalik falan o zamanlar daha kotuydu zaten esiimde kotuydu en azindan simdi boyle kotu bisey icin gitmiyrz esimin o kadar paikolojisi bozulduki biz ne zamana cok buyuk tartissak aklina babannesii gelip onu dusunup agliyo normal zamanlarda degil ama ne zaman kavga etsek kotu olsak neden anlamiyrm yani beni dusunmesi gereken yerde cidden sevmiyo beni galiba :(
Anlamadım cidden eşin değişik bir yapıda değişik bir insan
Birden ne oldu yazamadım yaa :) 😂😂😂
Profildeki sensen işin baya zor bahçeler hem dik hemde nemli hergün duş VS
Birde bünyen kaldırmaz
Yapma ya ciddenmi guzel geciyomu en azindan hani vakit
Eğilerek toplayacaksın ellerine eldiven giy uzun kıyafetler tercih et
Allaha şükür artık toplamıyorum bıktıg yaw bıktıg😅
Resimdeki sensen yapamazsın
Sen misin resimdeki
Geçmiş olsun dünyanın en zor işlerinden birisi.
Senin sorunlarin var bence mutlu degilsin
İlk mi olacak
Fındığın parasını yerken sevinirsin 😅
tabiki yok 😀
Berbat bir şey ya
Uf ya
Ağaçtan sinek böcek vs atlıyor aşırı sinir bozucu bir daha köye gelmeyecem bu yüzden
Yaaa sesli guldumm bende istemiyorum ama iste mecbur napalimm iki hafta dayanicaz cabuk gecer insallah
Kolay gelsin
🤲🏻