Sevgilim 188, benim boyum da 161. Davranışları çok kısa hissetmeme sebep oluyor. Gerçekten kısa mıyım?

Sevgilim hep uğraşıyor benimle. Minik falan diyor saçlarımla uğraşıyor hep. Yani işinde gücünde adamsın, en ufak bir derdin yok ve niye benimle uğraşıyorsun ki? Hoşuma gitmiyor bu durum. Sinirleniyorum hatta ve o bu duruma gülüyor. Sinirli değil de tatlı oluyormuşum. Nasıl mümkün ya böyle bir şey? Sinirliyim işte. Gerçekten çok sıkıntılı hissediyorum. Topuklu ayakkabı giyiyorum ve omzunu biraz geçiyorum o zaman da. Vallahi bıktım. Ben mi çok kısayım, o mu uzun? O uzun bence. Spor da yaptığı için gerçekten onun yanında daha kısa görünüyor olabilir miyim? Biz evleneceğiz aileler falan da tanıştı, birkaç haftaya kız isteme, söz falan var ama moralimi bozuyor hep. Ben çok kısa değilim, değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu adam yüzünden ablam da abim de dalga geçiyor artık benimle. Tıp okuyorum ve herkes bu boyla hastanede nasıl gezeceksin, görmezler seni, nasıl doktor olacaksın diyorlar. En ufak bir şeyde boyumdan vuruyorlar ya beni. Tamam belki de ben azıcık abartıyor olabilirim ama onlar da söylemesin. Haksız mıyım yani?
Sevgilim 188, benim boyum da 161. Davranışları çok kısa hissetmeme sebep oluyor. Gerçekten kısa mıyım?