Aşk İlişkileri Herkese ve herşeye rağmen gözlerin kimden ve neyden başkasını görmez şu hayatta? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Gözlerin sence kimi ve neyi görmez bu hayatta?#tubasueda#🍀🍀music.youtube.com/watch Güncellemeler+1 yıl music.youtube.com/watch Güncellemeler+1 yıl İllaki sevgili demiyorum hayatta idealize ettiğin o insan ve şey herkimse, her neyse onu söyle KS can 😃🧡 Herkese ve herşeye rağmen gözlerin kimden ve neyden başkasını görmez şu hayatta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşık olmayı isteyen umudumdan başka bir şey görmüyor gözüm 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Öyle bişeyim yok ya düşündüm de aklıma gelmiyor 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle biri veya herhangi bir şey yok. Kendimden başka bir şey görmez gözüm diyeyim o zaman 😅 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. şu an örnek göstereceğim bir insan yok hayatımda ondan dolayı kedilerim diyorum ') 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Öyle bir durumum yok şu an 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Çocuklarım ❤ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşık olmayı isteyen umudumdan başka bir şey görmüyor gözüm
Aşıksam gözüm kimseyi görmez.
Öyle bişeyim yok ya düşündüm de aklıma gelmiyor
Öyle biri veya herhangi bir şey yok. Kendimden başka bir şey görmez gözüm diyeyim o zaman 😅
şu an örnek göstereceğim bir insan yok hayatımda ondan dolayı kedilerim diyorum ')
Belki hayatımda birinin olması...
Öyle bir durumum yok şu an
Çocuklarım ❤