Bir kavga sonrası ayrılık olur mu?

2 buçuk aydır devam eden bir ilişkim vardı. Geçtiğimiz hafta sonu dışarı çıkmak istemedi ve ben daha fazla görüşmeyi umduğum biraz bozuk attım ve bu kavgaya dönüştü. Hiç beklemediğim bir şekilde bir tepki gösterdi. Ve böyle bir olay ilk defa oldu yani. Daha sonra ben de düşününce haklı olduğunu, saçma bir tepki verdiğimi düşünüp özür diledim. Ancak bana karşı müthiş bir öfkesi vardı ve hiç bir şekilde açıklamalarımı kabul etmedim. Bir süre mesaj atmadım. Sonra hiç değilse yüz yüze görüşüp kendimi anlatmak için görüşmek istedim ama görüşmek ve konuşmak istemediğini söyledi. Hayatında daha fazla yükümlülük istemediğini söyledi. Beni isteyip istemediğini sordum ve ayrılmak istemşyorum diyemem ama muallakta kalmasın diyorsan adını koyarız dedi ve o şekilde ayrıldık. Bu süreçte bana karşı söylediği laflar ve tavrı çok iğneleyiciydi. Daha önce canımı sıktığını bildiği konuları kavgada birleştirip bana söyledi. Ne olacaksa tavrıyla konuştu tamamen bir yabancı gibiydi. Kafasında bitirdiğini düşündüğüm için ayrılığı çok uzatmadan ama kendimi de açıklayarak kabul ettim. Hala ayrılırken seni artık bir yükümlülük olarak görmenin sorumluluğunu bana yükleyemezsin diyordu. Kendisine geri dönmek gibi bir planım yok. Sadece ben gerçekten suçlu muydum bu yüzden ayrılınır mı onu çözemiyorum. Ben 30, o 34 yaşında.

Bir kavga sonrası ayrılık olur mu?