Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela, hiç sürpriz yapmayan, şiir okumayan, özel günlere önem vermeyen, kutlamayan, size isminiz ile hitap eden bir sevgili düşünün..

Olur mu, olmaz mı?
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela, hiç sürpriz yapmayan, şiir okumayan, özel günlere önem vermeyen, kutlamayan, size isminiz ile hitap eden bir sevgili düşünün..

Olur mu, olmaz mı?
Şiir okumasın adımla hitap etsin ona da aldırmam ama özel günleri atlayan tatlı sürprizler yapmayan biriyle çok uzun soluklu bir ilişki yaşayabileceğimi düşünemiyorum. Böyle biri sonradan yontulmaz uğraşmaya bile değmez
Bir zamandan sonra bende aldırmam, isimle hitap etmesine. Ama özel günleri şahsen pek önemsemiyorum ben mesela doğru da bulmuyorum özel günleri. 😅
Sürprizi severim her türlü 😅Bende düşünemezdim 🤣 Kesinlikle katılıyorum vallahi değmez peki başta romantik ya sonra aslında odunsa odunmuşsa tepkin ne olur 😅
Romantik ayağı yapıp odun çıkarsa mı 🤣 sevdimse yapacak bir şey yok o zaman idare edicizz🤣 özel günler bence önemli çünkü onu önemsemeyen ilişkiyi de önemsemez beni de. Doğum günümü kutlamayan adama ben nasıl değer vereyim söyle
Evet evet o 🤣 var öyle üçkağıtçı insanlar gıcıklar 🤣 Diyorsun harbi mi güzelmiş bende idare ederim de can yakıcı oluyor bence etme 😅Rol yapmışsın yol ver gitsin daha az üzülürsün 😅
Benim için hiç önemi yok özel günlerin. Özel günleri icat edenler yüzünden diğer günler hiçbir şey olmuyor. İnsanlar sadece özel günlerde biraz çeki düzen iki çiçek bir çikolata tamam. Sevdiğim ile son nefesime kadar geçirdiğim her an özel ve güzeldir. Zaten bunu fazlası ile hissettiririm. Özel günlerin canı cehenneme! Her gün özel olmalı, hediye almak ve sürpriz yapmak için neden özel günü bekliyeyim ki hiii 😅
Ben doğum gününü de kutlarım her türlü ama önemsiz yani özel günler benim için 😅derin bir söz cümle 😅Bilmem vermez misin yani şimdi 😅
Yani benim için önemli o yüzden önem veririm
Peki, mutlu günler dilerim..
Size de efendim 😊
EyvAllah Güzellik Perisi 🫡
Bence olamaz yani benim açımdan bakarsak çünkü bir insan ya odundur ya da romantiktir ikisi bir den olamaz. ben mesela her zaman romantiğim ama kızlar işet değer bilmiyor romantik erkeğin :D bunun dışında da bir erkek odunsa kadın ne yaparsa yapsın değişmez zaten. ama herkes de aynı değil geneleme yapmam yani. Romantik olmayan bir ilişkiden romantik bir ilişkiye geçmek, zor olabilir. Ancak, doğru iletişim ve anlayışla, bu mümkün olabilir. romantik olmayan bir sevgilinin sonradan romantik bir ilişkiye dönüşmesi her zaman mümkün değildir. Bunun nedeni, iki kişinin farklı beklentileri ve ihtiyaçları olabilir. Örneğin, bir kişi romantik bir ilişki arıyor olabilirken, diğer kişi romantik bir ilişki isteyebilir. Ya da, iki kişinin farklı yaşam tarzları olabilir. Örneğin, bir kişi çok sosyal olabilirken, diğer kişi daha içe dönük olabilir. :D
Görüşün için teşekkür ederim 😅
Rica ederim abi :D
EyvAllah, geri dönüş yapacağını bilsem yorum yapardım anasını satiym 😅Geri dönüş yapmayanlara yazasım gelmiyor hıh 🤣
🤣🤣🤣 dedim bu sefer geri dönüş yapayım
Teşekkür ederim seviniyorum geri dönüşlerde 😅
Tamamdır dikkat ederim bir daha ki zaman 😅
Dikkat edersen bende her görüşüne gelirim kardeşim 😅Mutlu günler dilerim Hoşçakal 😅 Gönlünce olsun
Eyv abi görüşürüz mutlu günler 😅😅
EyvAllah 😅Her türlü djsjdj
Yok istemem:D ben zaten yeterince soğuk çekingen bir kişiyim zamanla zor alışırım karşımdaki de öyle olursa o iş yaş zaten erkekler daha romantik olması gereken taraf
Hımm 😅Bende istemem😅Hemde hiiiç😅Zamanla alışmak da güzel emek verilen her şey daha bir güzel oluyor olur 😅 Diyorsun katılmıyorum niye erkekler romantik olması gereken tarafmış 😅Ben romantiğim o başka ama geneli düşünmek lazım 😅
Erkeklerin yapması gerekeni de kadın yapmasın şimdi 🙄
her şey karşılıklı olmalı tabii ama gelen olarak erkeklerin bir coğu ilgiye gelemez genelde onları kullanan ve süründürenleri severler
Bence romantizm karşılıklı olmalı, erkeği kadını olmamalı 😅 Romantizimden kasıt duygusallık güzel söz iltifat sürpriz düşünceli olmak filan 😅 Birlikte yapsak daha hoş olmaz mı 😅
Evet karşılıklı olmalı. Haklısın genellemene katılıyorum vallahi maalesef 😅Ama kızlar da hep öyle onları kullanan sömürenleri severler kısır döngü 😅
Sevgi neydi sevgi emekti diye bir söz var bir erkek isterse o ilişki yürüyor ne bencil kîzlar gördüm gayet seviliyor bahane varsa yalandïr zaten
Evet emekti saygıydı hoşgörüydü aitlikti sadakatti ve nicesi sevgi içinde her şeyi barındırır nice şey binlerce😅
Katılıyorum bir erkek isterse yürütür her türlü 😅Bende o erkeklerdenim 😅
İsteyene bahane isteyene sebep çok 😅
Bende nice bencil erkekler gördüm gayet güzel seviliyor kız isterse o ilişkiyi yürütüyor ama yıpratıcı 🤣
Ben yapamadım tek benim çabam yeterli olmadı hiç bir zaman çabaladım zarar gördüm birde diyorlar ki yanlış kişiden kurtulmuşsun sevin falan hep bu yanlışlar bana mı denk gelmek zorunda hakkettmediğim halde olmuyorda hep bana mı olmuyor birazda birisi benim için hıpalansın gerçekten
Her zaman da olmaz ki zaten herkeste olmaz olanlar nadirdir. Bende çok zarar gördüm. Öyle diyorlarsa öyledir sevin bence de😅
Gelir gelir yanlışlar gele gele doğruları öğreniriz her şey tecrübe derstir
Bende hak etmedim hak etmiyorum
Hehehe 😅çok tatlı bir istek 😅hirpalansin çabalasın 😅Peki ya sonra sen yanında olacak misin 😅
Düşünürüm 😅 artık saçma sapan oyunlara bünyem gelemiyor ve ders çıkarta çıkarta hal oldum bitmedi ilişkiler hakkında uzman olacağım
Yanlış kişilerle uğraşmak zorunda değilim ruh hastalıkları merkezi uğraşsın onlarla
Düşün düşün 🤣 Çoktur işin 😅
Al benden de o kadar valla yetti canıma tak etti ta ta tah😅
Bende öyle uzmanlaştım😅
Çok güzel düşünüyorsun katılıyorum 😅İşimiz gücümüz var yani bizimde 🤣
Düşünceli sadık güvenilir dürüst normal birisini istiyorum ama normal olan etik olan her şey bu devirde çok ve normal dışı olmuş ancak dizilerde filmlerde kitaplara olur en iyisi uzak kalmak sanırım ya da aynı döngüye devam
Oh oh başka 😅 Normal ama günümüzde kolay olmayan şeyler bunlar 😅
Herkes ben onlar gibi değilim der ben gitmem hep yanında olurum der neler neler derler sadece derler😅
Bende dizilerde filmlerde yaşıyorum zati 😅
Kendimi hayal ediyorum izlediklerim de 😅
Kore çoğunlukla aşk 😅
Beklemek, emin olmak, şans vermek denemek iyidir ama çok da uzatmamak lazım 😅
Baktın en ufak yanlışta yol ver gitsin daha çok üzülürüz 😅
Onu yapabilmek her yiğidin harcı değil işte zaten bu devirde her şey laftan ibaret lafa gelince herkes yarış atı kesiliyor lakin iş icraata gelince hepsi sütçünün eşşeği o değil de bu gidişle şizofren olmazsak iyi
Her babayiğidin ve de hatunun harcı değil katılıyorum. Hep derim zaten lafta sözde herkes sever seviyor aşık ama icraat sıfır 😅
Canları cehenneme lafta sözde sevenlerin 😅
Bana deli derler 😅diyenler çoktur zoruna giden de çoktur kafama eseni yaparım bir Allah'ın kulunu umursamam 😅 Rahatlığım batıyor bazılarına 😂dükkanda abi var benden epeyi büyük işime müdahale ediyor etmeye çalışıyor direk atlıyorum hayırdır filan 😅Ya da büyük abiler var şarkı söylerim kendi kendime rahatsız olurlar size ne derim ya da müzik dinlerim 😅Biraz hareketliyim sen ne kullanıyorsun diyorlar 😅😂Bir gülüşüm var 😅Akıllara zarar 😂😂
İlginçmiş bende inatçı çılgın macera tehlike peşinde çabuk galyana gelen aklına eseni yapan birisiydim hiperaktivite var ama hep zararını gördüm ve baskıcı asosyal aile sorunsalı ve hep içimde kalįyor duygularım bastırıyorum deli damgası bile yedim mutsuz birisine dönüşüp içime kapandım her şeyi düşünmek zorunda kalan takıntılı birisi oldum anksiyeteli oldum çünkü toplum çok yoz ve yargıcı zaten hayatımda mutlu olabileceğim çevrem de yok yani coğrafya ve doğduğun ev kaderin amerika gibi çılgın ve gelişik bir ülkede doğsaydım bambaşka birisi olurdum
Sonuc olarak sinir hastası psikolojik hastalıklı agresif ters birisi oldum zaten her yaptığım eleştirildi dışlandım her yerde her daim
İlginç de derler bende zaten kendimi çevremdekileri görünce ilginç diyorum bana göre de insanlar ilginç hatta insanlar hiç insancıl gelmiyor bana hayvanlar daha insancıl valla 😅
Bende zararını gördüm sadece iyiliğin zararını gördüm ben onun haricinde çok şükür her şey yolunda 😅
Haddinden fazla iyilik merhamet zarar ziyan hüsran gerek yok hak ettiği kadar iyi olmalıyız
Aile faktörü çok önemli ben erkeğim ama senin için çokça zor sıkıntılı tahmin edebiliyorum anlamaya çalışıyorum
Bir şeylerin içimizde kalması çok kötü hep huzursuz eder yapabilecek yaşayabilcekken yapılamayanlar felaket
Canları cehenneme deli diyenlerin laf söz edenlerin önemli olan senin kendini bilmen ben beni biliyorum Rabb'im biliyor sevdiklerim biliyor geri kalanı pamuk şekeri yesin🤣
Olabilir doğduğumuz yerin yaşadığımız yerin herşeyin etkisi var nerelisin nerede yaşıyorsun 😅
Beni de hep eleştiriyorlar altta kalmam ağzının payını veririm herkesin çok pis
İçinden geleni ailenin izin verdiği kadarıyla yap yapabildiğin her şeyi yap
Hayatımı düzeltemedikçe istediklerimi de yapamayacağım ve her gün ruhumu enerjimi emiyorlar ve insanlar yapmacık zaten yoruyorlar ve ben afyonda yaşıyorum izmitliyim ve artık kurtulmak istiyorum her neyse
Haklısın düzeltmen lazım hayırlısı 😊
Mümkün olduğunca hıhım izin verme işte sektör et hepsini canları cehenneme 😅
Taka taka canımız sıkılır üzülürüz hep 😅
Ben hep gülerim 😅zoruna gider insanları 😅
Kendine bir rota belirle inşaAllah 😊 Gönlünce olsun 🫡
Ben bir insan başta nasılsa sonradan da öyle olacağını düşünüyorum. Ever belki bir nebze değişebilir ama sadece bir nebze. O da çok bir fark yaratır mı bilmem
Mükemmel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum her bir kelimenize 😅
Olmaz olmaz hatta hiç olmaz olsa da laf olur söz olur yapmacık olur yani 😅
Peki siz romantik odun😅
Orta her zaman iyidir orta şekerli kararınca 😅
Valla ben yapardım onu yaparım yapmak isterim henüz kısmet olmadı ama bir gün😅
Gönlünüzce olsun 🫡 İyi akşamlar dilerim
Amin inşaAllah cümlemiz😊 Ricalarımı iletiyorum 😊 EyvAllah 🫡
Cevap
6Cevap
Mümkün değil. Ne kadar yontarsan yont ödün odundur. Bit kaç kez yapar sonra yine aynı moda döner...
Açık ve net mükemmel, katılıyorum kesinlikle parmaklarına sağlık ne güzel yazmışsın 😅
Seninki odun romantik nasıl 😅
Vardın mı tatil yerine 😅
Benimki odun ama yontmaya devam🤣🤣
Evet vardim🙂
Hımm 😅 Yonta Yonta bir hal olmuştur 🤣Ben yontulmaya çok açığım her türlü 🤣Yontulmak isterim 🤣Dünden razıyım 🤣Keyifli tatiller dilerim bol neşeli eğlenceli 😅
Teşekkür ederim 😅
Ricalarımı iletiyom😅
Onu yontan önemli olabilir ama bazen de ne kadar yontsan o odun olmayıp sevmiştir 😂
Ben inanmıyorum 😅 Öküz öküzdür değişmez değişmiş gibi yapar yapmacık olur😅
Sen sever misin odun 😅
Hımm, tabi ki her şey yerinde vaktinde güzeldir 😅 Bende romantik severim her türlü yani karşı cinsin romantik olanını 🤣
Peki mesela ilk başlarda romantik olsa romantik gibi davransa sonra öküz çıksa içinden tepkin ne olur 😅 İnsanlar oscarlık oyuncu 😅
Ben katlanırım 😅 Kar etmez ahımm sen Gülizarım 😅Sevmiş bulundum güzelim gayri ne çare aaaa hh😅
Kanal 7 filminden çok güzeldi
m.youtube.com/watch
Gelmezse dile 😅Orası önemli ben geleni görmedim
Tabi tabi 😅 Gönlünce olsun, teşekkürler, mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakalın
Romantik insan sonradan odunlaşabilir. O da şöyle olur. Gerçek karakteri odunumsudur. Kız terketmesin diye saklamıştır. Sonra sonra gerçek yüzünü gösterir.
Odun birinin romantik olacağını da sanmam. İnsan 7 de ne ise 70 te öyle olur.
Katılmıyorum, öyle bir şey yok romantik insan odun olamaz. Ama açıklamana katılıyorum o şekilde olabilir. Yeni romantikmiş gibi davranıyor. Katılıyorum bence de yedisinde neyse yetmişinde de o olur 😅
Peki sen romantik odun 😅 Hangisisin
Odunum.
Hımm, hiç sevmem 😅 Gönlünce olsun 😅
Ben de romantik hiç sevmem. Yani olacaksa da vıcık vıcık olmayanı makbul. Amin sizinde 😅
Allah Allah sevmezsen sevme bize sevenler yeterrreeeerreeee 😅 Teşekkürler, amin inşaAllah 🫡 Hoşçakal hıh sjsjdj
😅😅 bayy
Asıl sana bayyy hıh 😅
Beni seviyorsa deger veriyorsa olabilir bir ihtimal. Ama cok az insan değişiyor. Karakteri oturmuş bir insan ancak kendisi isterse değişir bunu da eklemiş olayım.
Evet çok az insan değişir değişiyor ama tamamı ile zor bu değişme rol olur yapmacık olur 😅
İnsan gerisinde neyse yetmişinde de o olur sonradan olmaz bazı şeyler
😅 Değiştirmektense direk romantik olanı tercih edebiliriz
Gönlünce olsun 😅
Benim bahsettiğim tamamen bir değişim değil. Yani Arkadaşımın sevdiği kişi de bunu gördüm. Adam cok seviyor diye kendi kurallarını esnetti hepsini değil ama az cok ortada değişiklik olduğu varız belliydi. Aşk işte fedakarlık gerektiriyor.
Öyle romantik birini bulsak oho.. Seninde hayırlısı
Tabi ki katılıyorum aşk fedakarlık gerektirir emek kanaatkarlık merhamet sadakat alçakgönüllük aidiyet nice şey gerektirir hani hiç kimse şak diye uyum sağlamaz sağlayamaz karşılıklı fedakarlık şarttır şart 😅
Hehehe😅Bulursun Bulursun😅 Gönlünü ferah tut 😅 İyi akşamlar dilerim
Sende hic bir şeyi eksik bırakmışsın ya 😂 baktım eksik bir şey varsa eklemek icin ama shsjj sizede
*Bırakmamışsın
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅içinden geldiği gibi fazla da olsa olur aynı da olsa olur sadece katılsan da olur olur da olur yani
Detaydaki kadar odunsa sonradan da düzelebileceğini sanmam. Klasik romantiklik anlayışı olması gerekmez ama verdiği değeri gösterecek tavırları, yaklaşımları olmalı insanın.
Detayda ki kadar olmayabilir öylesine yazdım misal vermek için 😅Bu arada detayı okuduğun için teşekkür ederim sevindim 😊
Bende sanmam hiçbir türlü ve bence de verdiği değeri göstermeli, kanaatkar olmak da güzel 😅
Gönlünce olsun 😅
Rica ederim, umarım senin de gönlünce olur 🙏🙂
EyvAllah, amin inşaAllah 😅 Diğer sorularıma da bekler, mutlu ve serin günler dilerim 😅 🙏🤲
Gelirim tabi, ben de güzel bir gün dilerim 😄
Olurrr😅Teşekkürler çokça 😅😅
Ricalarr 😄
EyvAllah 🫡🫡
Ayy durust olayim romantik erkekleri hic sevmem...😂😅
Nasıl erkekleri seversiniz peki 😂 Ben diyorum zaten kızlar romantizimden hiç anlamıyor😂
1 yok 2 yok 3 ün ne olduğunu bile bilmiyorum duydum ama bana lazım değil araştırmadım🤣
4567 bende var 😅
Gırgırına dalgasına çok takılırım da mesafeli olmak bana ters 😅Seni istemiyorum 😅Olmaz bu iş 😅
Gönlünce olsun 😅 İyi akşamlar hıh snsnsj
EyvAllah, Hımm erkeksimiyim bilmiyorum ama erkeğim yani adam gibi adam kodum mu oturturum elim çok ağırdır tersim pistir filan 😅 işittin belki de beton Şaban derler bana 😅
https://m.youtube.com/watch?v=7_l0WJMcqU4
0.55 de temsili ben 😅
Hep gülün daim olsun 😅 Hoşçakalın diğer sorularıma da beklerim buyrun misafirim olurum😅😂
Misafir ol gel bana yorumlar yapayım sana emojiler atayım sana 😂🤣 beğeniler yapayım sana sjsjs
Sende sağol ve sağ ol😊 Sevinirim..
Beni odundan çevirmesi lazım. Romantik olabilirim sanırım
Diyorsun hazırsın yani kanka 🤣 Sen diyorsan sana inanırım sende o ışık var normalde olmazda senden olur 😅Ama kanka bu kızlar çok üşengeç yahu 🤣
Ben de üşengeçim 😂
Bu iş olmaz yani iki üşengeç zor 🤣biri aktif atılgan olmalı kanka 🤣
İyi anlaşırız bence. Birbirimizin halden anlarız😂
Bak o olur aslında mantıklı neden olmasın ki 😅Olabilir yani düşünemedim 😅 Olur inşaAllah
İnşallah 😂😂
Amin kanka 😅Hadi iyi akşamlar dilerim 😅Başka bir soruda görüşmek üzere 😅Müthiş bak kendine djsjdj
İyi akşamlar
Sen de kendine has bak 😂
EyvAllah kankim 😅
O odun bir tek bana yaniyorsa sıkıntı yok ben romantik olurum denge iyidir
Hımm güzel bir cevap 😅Hoş ben istemem valla 😅 Denge tabi ki iyidir her türlü her konuda 😅zaten biri romantik biri Odun olunca denge oluyor uzmanlar ruh eşleri zıt diyorlar 😅
Zaten zıt birini bulma da üstüme yok.
Hehehe 🤣Ne güzel 🤣Ruh eşi öküzü yani 🤣Sen romantik misin normalde nasılsın 🤣
Ben sevince manyaga baglananlardanim zira guzel severim vesselam
Onu ben doğurmuşum sanki😂😂
Bende çok pis manyak olur manyakça 😅 Emeğine sağlık çok güzel olmuş 😅Onu benim için doğurmuşlar sanki 🤣
😂yolla Ebru Yaşar ın şarkısını
m.youtube.com/watch
Çok severim he normalde atardım da soru düşünüyorum biraz yoğunum 😅🤣😂
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim de yeni soruma gelsene bi😂
Geleyim bi
Olarrr 😅
Değişmek istedikten sonra odunlar da değişebilir 😀
Allah Allah diyorsun yani 😅 Mümkün müdür sahiden 😅 İnanıyor musun ben hiç inanmıyorum
Yani mümkün olma olasılığı var 😀Asla dememek gerek 😀
Katılmıyorum ama asla asla dememek lazım ona katılıyorum 😅
Peki sen romantik odun hangisini istersin 😅
Odun'u sadece annesi sever😂Bilmem anlatabildim mi😀
Anladım anladım bende sevmem zaten odunu ateşe atmak yakmak lazım 🤣
Denendi , onaylandı. Başta neyse öyle de gider valla. Kimse değişmez
Katılıyorum, denemedim ama tahmin mantık kişi yedisinde neyse yetmişinde de o olur, değişmez. Tercihiniz olabilir mi odun 😅
Ayyy yok. Ben balık burcuyum fazlasıyla romantik biriyim odun insanlar benden uzak lütfen
Hımm 😅 Burçlara pek inanmıyorum şahsen insanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür burçlara göre ilişki ya da insan olmaz 😅
Bende romantik severim 😅
Gönlünce olsun çokça 😅
Burçlara göre ilişki yaşamam tabii sadece özelliklerim doğru. Amin inşallah
Bende ara sıra okurum ara sıra tutuyor, oğlak ben 😅 EyvAllah 🫡Kal sağlıcakla
Pek bilmem. Ne demek ne demek. Sende 🦋
Canın sağolsun 🫡
Allah razı olsun 😂
Cümlemizden inşaAllah 🤣😅
İnşallah
Başka bir soruda görüşmek üzere 😅Bazen tıkanıyor insan 😅
Ahaha görüşürüz
Olurrrr 😅🫡
Olamaz balık baştan kokar zaten öylede devam eder mjmmj
Evet bence de ama ya başta koku yoksa sonradan ortaya çıkarsa peki ya o zaman 😅
Değişeceğini sanmıyorum, karşı taraf onun romantik olmadığını görünce söylenir söylenir ve sadece söylendiğiyle kalır. Bu yüzden birini değiştirmek yerine kabullenebileceğimiz insanla olmalıyız
Hımm, çok güzel yazmışsın emeğine sağlık, katılıyorum değişmez, söylendiği ile kalır kalırız. Haklısın valla çok güzel düşünüyorsun da bazıları var mesela farklı geliyor kendini farklı tanıtıyor sonradan gerçek yüzü ortaya çıkıyor, peki ya o zaman? 😅
Ben bunu yaşadım ve şu cümleyi kurmuştum, "seni tanıyamıyorum sanki bir yabancıyla konuşuyor gibiyim. Yeniden bir yabancıyla tanışmaya gerek görmüyorum, ben sevdiğim kişinin bana yazmasını bekliyorum iyi günler" demiştim 😅 başta değişti sandım ama o günden sonra anladım ki birini sırf seviyorsun diye değiştirmeye çalışmak saçma, karşı tarafta değişiyorsa yolları ayırmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum yoksa toksik ilişki oluyor
Bende yaşadım 😅Çok alfa olmuş fena ağzına sağlık 😅 Ben şey demiştim ben seni değil senin bana gösterdiğin tanıttığın seni sevmiştim 🤣
Yakışır valla helal olsun 😅
Evet evet birini seviyorsun diye değiştirmeye çalışmak saçma, çok saçma, çok güzel düşünüyorsun katılıyorum mantıklı öyle olması gerekiyor..
Ama ben sevdim bir kere sevmiş bulundum güzelim gayri ne çare aaaa 😅
Ben vazgeçmem sevdiğimden geçemiyorum 😅
m.youtube.com/watch
Aynı bu şarkıdaki gibi şarkı biraz şey ama filmi ile güzel oluyor 😅 yeni nesil pek sevmez 😅
Mantıklı konuşmamın altında yaralanmalar yatıyor aslında :D Sende iyi cevap vermişsin aslında ama sevince mantık bazen havada kalıyor, pratiğe dökmeye gelince duygular da karışınca tam bir çıkmaz oluyor ama hayat öğrenene kadar aynı şeyleri tekrar ettiriyor :D
Bu şarkıyı ilk kez dinledim ama daha önceden biliyormuşum hissi oluşturan şarkılardan
Benim de yaralanmalarım cok delik deşik bir bedenim var 😅 Teşekkürler senin güzelliğin. Sevince değil de körü körüne sevince mantık devre dışı kalıyor. Körü körüne sevmemeli 😅
Evet evet çıkmaz sokak gibi geri dönmek de zor oluyor içimden gelmiyor 😅
Ben hiç öğrenmedim valla doğruları biliyorum ama doğru olanı yapmak içimden gelmiyor 😅 aşkım için her şeyi yapmayacaksam enlerde yaşamayacaksam aşkı da istemiyorum ya hep ya hiç 😅
Hımm güzelmiş sevindim 😅 duygularıma tercüman bir şarkı 🤣
En azından doğruların ne olduğunu öğrenmişsin bu da bir şeydir :D
Aşk için enleri yaşayınca karşı tarafın da enleri yaşamasını bekler misin? Yani onun da senin için her şeyi yapmasını
Ömer Köroğlu diyor ki
Çevrenizdeki insanların ne hissettiği ya da ne düşündüğünden o kadar emin olmayın. Bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğiniz de her şey için çok geç olabilir!
Aaaa 😅ben küçüklükten beri aşka aşığım sevmeyi seviyorum en başından beri biliyordum 😅ama hiç içimden gelmedi yapmak 😅
Hayır beklemem, bekleyemem buna hakkım yok. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. 😅
Herkes benim gibi sevemez beni benim gibi de sevmesini beklemek mantıksız o ben değil ki 😅
Her şeyi yapmasına gerek yok 😅
Hak ettiğim şeyleri yapsın 😅 Nasıl desem azıcık bir şeyler yapsın yani küçücük şeyler ile mutlu olurum ben 😅Ben savaşmayı severim emek vermeyi çabalamayı 😅Dinç tutar enerjik olurum 🤣Ayakta durmaya halim olmasa da depar atarım aşkım için 😅
Çok iyi ya okuyunca bile insan enerjiyle doluyor :D bu tarz düşünen insanların sayısı baya azaldı ve de değişme evresindeydim bu yazıların sayesinde geri döndüm kendime teşekkür ederim. Sevdiğim kişi için delilik yapmayacaksam niye seviyorum ki o zaman :D
Teşekkürler, senin güzelliğin😅
Ara sıra gel yükleme yapalım 😅
Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır 😅
Evet azaldı ve azalıyor maalesef ama herkes aynı olsa benim ne kıymetim kalırdı farkım olurdu 😅
Geri döndüğüne sevindim ama nasıl desem benim gibi sevince canın çok yanabiliyor hak ettiği kadar sev sen canın çok yanmasın. 😅
Ricalarımı iletiyorum 😅 Haklısın valla bende öyle düşünüyorum her türlü deliliğe varım 😅ama hak etmez çoğunluk dikkat et ince eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı 😅
Yok odundan romantik olmaz. 7sinde neyse 70inde de odur misali bence
Katılıyorum bence de her türlü 😅 Peki sever misin odun 🤣
Bende bende 🤣Hemde hiç nefret ederim 😅 Gönlünce olsun bu arada günaydın 😅
EyvAllah 🫡
Odun diyorsu
Kırılır ama eğilmez
Katılıyorum bence de 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Olmaz çok düşük bir ihtimal
Katılıyorum, gönlünüzce olsun 😅
Tam tersi olur da bu olmaz
Tam tersi nasıl olur olabilir ki😅Bence bu da olmaz o da olmaz
Olur bence ilski ilereldikce rahatlasilir bos veriliri bir cok sey
He bak haklısın olabilir katılıyorum 😅çok var saldım çayıra mevlam kayıra 😅
Bir süre dener sonra sıkılır bence
Hımm 😅 Sence'ne katılıyorum 😅
Peki ya sen romantik odun 😅
Ya da hangisini istersin😅
Ortası iyidir. Aşırı romantik beni sıkar, aşırı odun olan da sinirlendirir.
Hımm, her şeyin ortası iyidir bence 😅Sen ortası misin yani 😅Ufak tefek tartışmalar sinir iyidir tartışma dinç tutar 😅bana iyi gelir
Ben ortası sayılırım😄 tartışmayı sevmem ama olursa da hemen barışırım. Küs kalmayı sevmiyorum.
Güzelmiş en sevdiğim cinsten 😅 Bende sevmem de tatlı tatlı tartışma benim ki naz trip gibi her türlü tartışma tatlıya bağlanır itina ile eğlence çıkartabilirim 🤣
Bende barışmaya hazırım her daim çok basittir gönlümü almak 😅Bende sevmiyorum ama küs kalırım ilgisiz kalınca hıh 🤣
Olmuyor valla öküz her zaman öküz
Ne güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 🤣 Sever misin tercih eder misin 😅
Seviyor gibi mi duruyorum yorumumdan anlaşılirdi aslında.😂
Haklısın aslında ama iki çift laf edelim diye 😅Hiç seviyor ve gibi değilsin peki şey ilk romantik sonradan içinden öküz çıksa tepkin ne olur 😅
Devam mı tamam mı😅
Hahaa.. tamam derim dedim de zaten 😂
Heheh😅Yani şey devam edersin her türlü 😅Bende valla katlanırım her türlü 😅
Sevmiş bulundum güzelim gayri ne çare 😅
m.youtube.com/watch
Yanlış anlamışım yazarken düştü jeton 🤣En iyisi tamam de tabi 😅Azdan az çoktan çok gider babba (sıfır 1)
Yalançılarla olmamalı, rol yapanlarla filan 😅
👍👍
Kadının odunuda hiç çekilmez hee 😅
Of of of 🤣 Kesinlikle katılıyorum berbat bir şey 😅 Sever misin diye soracaktım cevabı aldım 😅 Gönlünce olsun 😅
Hahahahaha kim sever ki ya odunu
Valla sevenler de var 🤣Odun odun sever hehralde 🤣iki odun yanyana ortadaki ateş 🤣
Genelde erkekler odun kabul ama çok ince düşünceli olanlarda var onları bulmak da zor gibi bir de kadında da odun yok değil illa çıkar arada onlar adamın öküzünden de beter bence snjsjs
Hahahaha iki odun yan yana gelmemeliydik
Genelde katılıyorum 😅 Çok şükür genelin içinde değilim. Evet evet her türlü ne odun kızlar tanıdım 🤣Ben şok 🤣 Yok yahu ben odun değilim 🤣 Romantiğim deli dolu nice sözlerim şiirlerim var 😅 Sürekli fon müziğinde hikaye şiir okurum çevremdekilere
Oo ağır romantik 😏 ben fazla romantik değilim ama kesinlikle odunda değilim yani orta
Valla öyle yani 🤣 Çevremdekiler bokunu çıkarma diyor 🤣 Ayarım yok maalesef 🤣Seninki daha güzel diyecektim de romantik değil odun değil nesin peki 🤣
İnsanım hahahaha
Herşeyin fazlası zarar bir ortası olmalı 😉
Hepimiz insanız 🤣 Haklısın da bende yok ortası 🤣
Yok kardeşim sen romantik bir adamsın isnan değilsin nsjsjsks
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
Olur
Bence olmaz 😅
Nasıl olur 🤔
Hayır
Bence de 😅
hayır
Bence de 😅
Pek ihtimal vermiyorum
Bende bende😅
Gönlünüzce olsun 😅
Teşekkürler 😄
Ricalar da sen eski misin 😅Ne zamanlar vardın sorunda gördüm de ben de eskiyim fenomendim aşk ilişkilerinde 😅
Tanıdım 😂😂
Vay anasını nickin tanıdık geldi bende ondan şey ettim 😅Naber nasılsın 😅
Hep aynı takılıyorum gelince ondandır😂 teşekkür ederim sen nasılsın
Güzel güzel bende aynı takılıyorum 😅aynı nickte açtım 😅 Ricalarımı iletiyorum 😅İyiyim çok şükür izinliyim evdeyim fon müziği hüzünlü ve huzurlu sigara soru düşünüyorum acaba ne sorsam diye 🤣😅
Bulursun şimdi 😂 kolay gelsin o halde
Gibi gibi, teşekkür ederim başka bir soruda görüşmek üzere 🫡 Hoşçakal
Rica ederim, hoşça kalınız.😄
EyvAllah 🫡🫡
her şey senin elinde
Nasıl yani?
🤷♀️ bilemicem
Hımm, canınız sağolsun 😅
Mutlu günler dilerim 🫡
EyvAllah 😅
Diğer sorularıma da beklerim Jerry 🤣
Olurrr😅 Hoşçakal