Sevgilimle tekrar barışma durumumuz var. Ne yapmalı, ona nasıl yaklaşmalıyım?

Arkadaşlar dertleşmek istedim anlatacağım ve fikir alabileceğim kimse yok. 5 senelik ilişkim inişli çıkışlıydı. Sürekli onu daralttığımı çok darladığımı söylerdi ve 2 ay önce bu sebepten ayrıldık. Neyse bu süre zarfında ben bazı şeyleri düzeltmek için sürekli üzerine gittim ve ters tepti tahmin edeceğiniz gibi. Sonra yaklaşık 2 hafta kadar ben sessiz kaldım yazmadım aramadım vs. İşimiz ortak bizim onun dışında tek kelime yazmadım ona. Dün mesaj attı kendiliğinden yine işle ilgili canı sıkılmış para mevzusu vs. Onun hakkında konuştuk. Ailesi acil bir şekilde köye gitmiş anahtarı yokmuş dedi sakıncası yoksa sende kalsam olur mu bu gece başka kimse yok kalacağım. Olur dedim. Geldi. Ama baya bitik halde canı sıkılmış psikolojik olarak çökmüş yani ilk defa onu o halde gördüm diyebilirim. Neyse kafasını dağıtmaya çalıştım elimden geldiğince film vs izledik sohbet ettik alkol falanda aldık. Dinledim onu ve işte durumu nasıl düzeltebileceğine dair fikirler verdim. Dokunsam ağlıycak gibiydi aileside çok üzerine gelmiş. Sonra konu açıldı dedim ben artık seni rahat bıraktım darlamıyorum sen böyle olalım istedin dedim. O da evet farkındayım artık mesaj atmıyosun ısrar etmiyosun vs dedi. Aramızda yakınlaşma oldu. Onun sonrasında normal tiktok vs izledik gece geç saate kadar takıldık eğlendik sabahda kahvaltı yaptık normal bir şekilde ve şimdi işe gitti. Akşam gelebilirsem sana söylerim dedi. Ama barışmadık da hani. Sizce yani ne yapmalıyım. O kadar benden sıkıldığını söyledi yine bana geldi. Şimdi bende ilişki için baskı kurmak istemiyorum henüz çok erken. Hazır kendini bana yöneltmişken daha fazla nasıl onu kendime çekebilirim? Fikirleriniz benim için önemli. Uzun oldu kusura bakmayın ama olayı tam anlatmak istedim
Sevgilimle tekrar barışma durumumuz var. Ne yapmalı, ona nasıl yaklaşmalıyım?