Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ne olduğumuzu tam olarak bilmiyorum ama arkadaş bile değil miyiz dedi bana dün ayrılık meselesinden dolayı
Sevgilimin beni sevdiğine inanmıyorum son zamanlarda hep uyuyor hiç yazmaz oldu ikimiz de birbirimizi çok özlüyoruz uzağız fakat işte hiç iletişim kurmuyoruz neredeyse baskıcı bir ailesi var elimde değil diyor ilk başlarda sırf bu meseleler yüzünden tartışmıştık ama sonra salmıştım ben twitch hesabında afişinde başka bir kızla kendi ismi var bu yüzden ayrılık raddesine gelmiştik pc girip benimle sesli bile konuşmuyor ailesinin beni yasakladığından şüphe etmeye başladım ailesiyle tanışmıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuk 12 yaşında herhalde 😆ilkokul aşkları olsa gerek 😆 annem kızıyor babam ceza verdi. Bakkala ekmek almaya gidince yazıyor herhalde gizli gizli 😆
İsterse arardı engel olamaz kimse, demekki sevmiyor ya da kopmaya çalışıyor
Kopmaya çalışıyor gibi evet soğuk yaptığını söylediğimde de kızıyor bunu hesabından bizim mesajları silince zırladı geçen babam ceza verdi falan dedi bana saatlerce dönmedi
Bağlanmak istemiyor ama senide kaybbetmek istemiyor baskasida olabilir seni böyle idare edecek gibi kopar bence bütün bağıni
7 saat dönmediğini hatırlıyorum eskiden böyle değildi yanına gidip ilişkiye vs girdikten ve döndükten sonra böyle oldu ailesi cidden baskıcı bir tip ama bilmiyorum saatlerce dönmemesi sürekli uyuması önceden öfkeden nefret ettiğimi söylemiştim o kadar sevdiğimi göstermeme rağmen bu konuyu açıyor ben özlediğimi söylemeden özlediğini bile söylemiyor bir şey istediğimde mesela uyuma gel konuşalım dediğimde uyumak için zorluyor eskiden uyumamak için zorlardı
İlişkilerden soğudum beni cidden sevdiğine inanmıştım bunu hissettirmişti ama birden bu sevginin kesildiğini hissettim kendimi aynı annesi tarafından terkedilmiş çocuk gibi hissediyorum
Sana uygun biri değil. Vakit harcama bununla...
Valla sakın sevdiğine inanma bak hende 3 gün önce ayrıldım 2 yıllık sevgilimin beni aldatıyormuş inanma jiç birisi sana deger vermiyor
Beni yanına çağırdı dün çok uzağız benden küçük birde baga
Hesabından bizim mesajları silince baya intihar edecem falan dedi ama yapmayacağından emindim garip bir şekilde
Ya sen neden gittin ki keşke gitmeseydin bi ağır cvp söyleseydin yoluna baksaydın o seni ayağına cağirmicak sen onu cagiricaksin kendi değerini düşürme
Yok mersinde ya geçen ay gittim sadece ben İstanbuldayım 17 yaşında o
Anladım
İnanmıyosan sevmiyordur
Yapcagin çok basit yaa
Ayrılmak
Yooo gizlisin yazamadim ki