Aşk İlişkileri Öpmek icin en doğru yer neresidir sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ilk öpücük.. Bence eve bırakırken.. düşününce bile kızarmam geliyöö🫠 Güncellemeler+1 yıl Nerede olmalı diyom neresi olmalı değilHERKES YANLIS ANLAMIS Öpmek icin en doğru yer neresidir sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Buluştuğunuz zaman küçük bir öpücük, günü bitirirken küçük bir öpücük. Bence bunların yeri asla doldurulamaz. 0 0 Yorumla
GhostisBack Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İlk öpüşmem sahildeydi gidip gelip o gün habire öpüşmüştük 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gidip gelip Yorumla GhostisBack +1 yıl Sahilde takılıyoduk öpüşüyorduk sonra kordona geçiyorduk orada biraz takılıp sahile gelip öpüşüyorduk filan Yorumla Soran +1 yıl Güzel miydi Yorumla GhostisBack +1 yıl Evet Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boyun, dudaklar, omuz, göğüs 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerede olmalı diyom neresi olmalı değil Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Duyguların en yoğun olduğu yerde. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kızın babasını gördüğün an agsgwhaaStresin en yoğun olduğu yani. Yorumla Jeezyy +1 yıl Srest ne alaka ya😅Arabada , sinemada , sahil kenarında nerde denk gelirseniz ama en güzeli araba bence Yorumla Soran +1 yıl Niye araba Yorumla Jeezyy +1 yıl Ben arabayı seviyorum, güzel bi müzik eşliğinde yiyin birbirinizi😂 Yorumla Soran +1 yıl Siz erkekler keşke arabalarla da evlenebilsenizBu aski anlamıyorum ben Yorumla Jeezyy +1 yıl Arabam herşeyim♥️ Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Veda öpücüğü dudaktan olur 0 1 Yorumla Devoxer +1 yıl Soruyu yanlış anlamışım, sarıldıktan sonra göz temasının yoğun olduğu anda. Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence daha uzun bı sure 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Heryer sfgjhf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir yer soyle , nerede öpüşmeli Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Deniz kenarı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annenin elini öp en doğru yer orası buna emin oll 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Konumuz o mu sence 🤔🤔 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yanak boyun arası 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerede olmalı diyom neresi olmalı değil Yorumla openmindedcouplee +1 yıl İlk buluşma sonrası ayrılırken o zaman Yorumla
gizlidirpartner Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence en çok sevdiğim yer boyun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerede olmalı diyom neresi olmalı değil Yorumla gizlidirpartner +1 yıl Seni zora sokmayacak en güzel yerde Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Arabada. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Buluştuğunuz zaman küçük bir öpücük, günü bitirirken küçük bir öpücük. Bence bunların yeri asla doldurulamaz.
İlk öpüşmem sahildeydi gidip gelip o gün habire öpüşmüştük
Nasıl gidip gelip
Sahilde takılıyoduk öpüşüyorduk sonra kordona geçiyorduk orada biraz takılıp sahile gelip öpüşüyorduk filan
Güzel miydi
Evet
Boyun, dudaklar, omuz, göğüs
Nerede olmalı diyom neresi olmalı değil
Duyguların en yoğun olduğu yerde.
Kızın babasını gördüğün an agsgwhaa
Stresin en yoğun olduğu yani.
Srest ne alaka ya😅Arabada , sinemada , sahil kenarında nerde denk gelirseniz ama en güzeli araba bence
Niye araba
Ben arabayı seviyorum, güzel bi müzik eşliğinde yiyin birbirinizi😂
Siz erkekler keşke arabalarla da evlenebilseniz
Bu aski anlamıyorum ben
Arabam herşeyim♥️
Evde veya bilmiyorum
Veda öpücüğü dudaktan olur
Soruyu yanlış anlamışım, sarıldıktan sonra göz temasının yoğun olduğu anda.
Bence daha uzun bı sure
Heryer sfgjhf
Bir yer soyle , nerede öpüşmeli
Deniz kenarı
Annenin elini öp en doğru yer orası buna emin oll
Konumuz o mu sence 🤔🤔
Yanak boyun arası
İlk buluşma sonrası ayrılırken o zaman
Bence en çok sevdiğim yer boyun
Seni zora sokmayacak en güzel yerde