Kıskandırmak, eğer doğru şekilde yapılırsa, ilişkide kontrolü sizin elinize geçirebilir. Çünkü sevgilisini kıskanan kişi, ilişkiye daha çok bağlanır ve sevgilisini elinde tutmak için daha fazla mücadele eder.

Kıskandırmak, eğer doğru şekilde yapılırsa, ilişkide kontrolü sizin elinize geçirebilir. Çünkü sevgilisini kıskanan kişi, ilişkiye daha çok bağlanır ve sevgilisini elinde tutmak için daha fazla mücadele eder.

Hayır sevgilim ya da hoşlandığım birisi olmadı ama olsa bile zaten kıskandırmak gibi çocukça davranışlarda bulunmazdım :) çünkü sevdiğim kadına zaten sonsuz güven için de olurdum yani aynı şekilde onun da beni böyle davranışlarla test etmesini ya da sınamasını istemem. birbirimize bağlanmalı ve sahiplenmeliyiz bilerek kıskandırmak çok saçma her zaman için. ama yine de insanların kendi kararı tabi ki de. yani kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmiyor hiç bir zaman
ayrıca zaten ben aşırı sahipleniciyim ama eşimi ya da sevgilimi kısıtlamam ya da arkadaşlarına karışmam o zaten doğru bildiğini yapar güvenim tam olur
Merhaba,
Evet sevgilimi bilerek kıskandırırım eğer ki beni kıskanmıyor ya da kıskandığını belli etmiyor ise çünkü kıskanılmayı seviyorum ve istiyorum. Bende çok kıskanırım. Çokça kıskanılmak isterim. Çok güzel kıskanılmak, sahiplenilmek, ait olmak..
Seven sevdiğini kıskanır diye bir şey yok, kıskanmadan sevenler de olabilir. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür..
Ben kıskanırım.. 😅
Kıskanılmazsa aşk yoktur zaten 😊
Bence de yoktur 😅 Bence seven kıskanır da günümüzde biraz farklı onların ki de kendilerine 😂Bizi ilgilendirmez yani 😂
Aynen öyle
EyvAllah, mutlu ve serin günler dilerim 😅
Size de efendim bol bakımlı günler diliyorum 😅
Heheheh 😂 Teşekkürler 😅
Ricalar 🧚
🫡🍫🫡😅
Hayır ben hiç böyle şeyler yapmadım yani genelde sevgilim olan kişilerle sohbet ederken böyle tatlı kıskançlıklar olsun diye birkaç kelime kullandığım oldu Ama özellikle birinin dikkatini çekmek ya da beni kıskanması için uğraşma ama kıskandığını hissedersem ancak o zaman uğraşırım Ama özellikle kıskandırmaya çalışmam.
Ya bence bunu herkes bı kere yapmıştır :)
Ama sorunca kimse asla yapmam der 😆
Çok teşekkürler eig seçmeye değer gördüğün için
Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim yorumun için.
Cevap
12Cevap
Bilinçli olarak yapılıyorsa bu basitçe bir davranış olur ve yapmam..
Bilerek kıskandırma olayı bana çok saçma geliyor... Karşılıklı güven sağlayamıyorsanız, ayrılın gitsin...
Yapmam. Yapılmasına da katlanamam. Özellikle karşı cinsle flört varsa işin içinde delirebilirim..
Mitsel sırlar bunlar 😎
Owww pekii 😆
Ben de kurt uluması yapayım tam olsun Uuuuu 😎👍
🤣🤣🤣❤️
❤️😎
Kontrol ıcın degılde sevgisini tartmak icin yaptıgım cok olmustur
Hayır hiç öyle saçma sapan davranışlara girmedim girmemde
Bu tarz ergence hareketler yapılmasından hoşlanmam. Kıskandırmak nedir yahu...
Ece Ronayın Memedi miyim yaa ben bilerek kıskandırayım
Hayır, gereksiz bir hamle. Yapmam, yapılmasını hoş karşılamam.
Beni bilerek kıskandırdıysa evet bilerek kıskandırmışlığım olmuştur.
Hayır benim için oldukça ucuz bir hareket
Yaptım az daha soğuyordu benden 😅
İşini iyi yapmak önemli 🤣
hoşlandığımı kıskandırırım beni seviyor mu diye sevgilimide kıskandırırım benim hala bir değerim olduğunu anlasın diye
Soğutucu bir davranıştır bu. Bilerek asla yapmam
Cıksss asla yapılmamalı 🫤
Yapılması akıldan dahi geçirtmemeli 😃
Aklına geldiği anda unutulmalı derin nefes alıp güzel şeyler düşünülmeli 😄
Güzel şeylerin ardından ne güzel sevgilim var diyip şükürler etmeli 😂
O kıskandırırsa yine bu sıralama geçerli olacak mı peki 🫤
Kafasına 1 tane odunla vur
Tamamdır yazdım Bi yere. Sevgilim olursa yapacağım 😆
Kızım yoksa niye tribe sokuyorsun kendini 😂😂
Önceden bilelim ki ona göre şekil alalım 🤣🤣🤣
Şekilli şukullu seni iyi yaparsın 😂
Yeter ki denk gelsin. Şeklin alasını yaparız 😏🧚
Farkımız şeklimiz 😎
😎😎
Yapmadım hiç gerek olmaz inşallah sevgilim olursa
Doğru arada kıskandırmak lazım azcık
Evet yapmıştım
Böyle şeyleri yapmam, saçma geliyor.
en sevdiğim ve benim için çok kolay😄
ama kızdırmak için sadece yoksa değerimi bilsin gibi saçmalıktan değili
hayır yapmam öyle şeyler
Hayır öyle basit işlerle uğraşamam
Bunu sadece fantezi amaçlı seks esnasında yaptım.
Evettt
Doğrudur
Evet
Hayır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?