Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapan sevgiliye tapılır mı yoksa bu durum sizi sıkar mı?

Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapan sevgiliye tapılır mı yoksa bu durum sizi sıkar mı?

İyi geceler Benim için sıkıcıdır yani aslında bende öyleyim sevdiğim kadın baskın olsun ilişkimizi yönlendirsin her dediğimi yapmasın isterdim ama karşımda ki kadın da bundan sıkılabilir aynı şekilde. bu yüzden de sanırım uyum daha önemli ilişkilerde. her konuda uyum sağlayan bir ilişkinin sıkıcı olabileceği de bir gerçektir. Çünkü her zaman aynı şeyi yapmaktan ve aynı şeyi konuşmaktan sıkılabilirler. Ayrıca, yeni deneyimlere ve maceralara açık olmayabilirler. :)
İyi geceler Barış, uyumsuz bir ilişki daha eğlenceli diyebilir miyiz o zaman 😆
Yani bence de öyle :D aslında tartışma olmadan çiftler birbirini gıcık eder ya hani o güzel oluyor
Birbirini kırmadan tatlı zıtlaşmalar güzel oluyor. Sevgilim olmasını özledim ya😆😆
Evet haklısın, Benim sevgilim bile olmadı :/ :D
Asla umudu kaybetmiyoruz 😆
Tabi ki her zaman :D
Bence ideal değil idealin de otesidir... Tabi cilginliklara da ayak uydurabilecek de.. mesela hadi falanca şehre gezmeye gidelim dediğinde onu da heyecan kapliyosa, akşam otururken hadi şuraya gidelim dediğinde bahaneler uydurmuyosa vs vs daha ne olsun ballı kaymak iste
Uyum sağlamak sıkıcı olmamalı. Ama bir ilişki de kavga tartışma da olmalı. Her şey aynı olursa her şeye tamam denirse sıkıcı olur çünkü heyecan dediğimiz şey kaybetme korkusudur
Her konuda uyumlu olmaya çalışmak sıkıcı. Uyumlu olmak değil haklısın
Heh aynen mesela sevmediği bir şeyi yapmak zorunda olmamalı karşı taraf bunu mutlaka anlar çünkü.
Her insanın bir duruşu olmalı, kişiliğini belli etmeli. Eğer bunlar yoksa ilişki de yürümüyor işte
Araba değil ki vitesi 2ye takıp vurdurup yürütesin 😂
😂😂 arkadan iteleyerek ağır ağır
🤣🤣🤣🤣
Uyum her konuda aynı düşünmek, yaklaşmak demek değil benim için. Tamamlamak demek. Sadece benim mutluluğum için uğraşan bağımlı birini değil, benliğini her koşulda ortaya koyup bizim için çabalayan ve bağlı kalabilen birini isterim.
👍
Cevap
17Cevap
Yüzde yetmiş uyum, yüzde otuz tatlı zıtlaşmalar, baharatlı cilveleşmeler ilişkinin tadı tuzu bence.
İlişkilerde birazda aksiyon olması gerekiyor. En azından heyecan katar olaya
Olması gereken böyle bir erkeğin değerini bilmektir ama nedense kadınlara cazip gelmez.
Genellemeyelim. Ben severim mesela
Bazen zıtlaşmakta ilişkiye heyecan katar. Her şekliyle mükemmel uyum sıkıcı gelebiliyor bazı insanlara.
Birini gerçekten sevince hiç bir şey gözüne eksi olarak gözükmüyor gerçekten sevmek iliklerine kadar hissedecek kadar sevmekten bahsediyorum.
Olmayan şeylerden bahsediyorsun. Kimse kimseyi öyle sevmiyor ne yazık ki..
Ben tecrubelerimden yola çıkarak sevdiğimi söyleyebilirim ama imkansız bir aşktı imkansız bir aşk olmasına rağmen dolu dolu 1 yıl geçirdik dedigim gibi tecrübelerime dayanarak iliklerine kadar hissederek sevmek diye bir şey var diyorum
Umarım bir kez daha öyle severim Cook isterim o denli sevip sevilmeyi
İmkansız diye öyle hissetmiş olabilir misin 🫤
Belkide ama farklı bakıyordum farklı dokunuyordum ona
İnsanların bir ilişkiden beklediği zaten uyum değil midir?
Bundan sıkılıyorlarsa ne istediklerini bilmiyorlardır.
Yapılan aktivitelere ve durumlara göre değişir bence...
Çiftler birbirine belirli bir seviyede uyum sağlamalı ama kendi tercihleri de olmalı.
Değildir ama bazen kendi fikrini de söylemeli. Onun istedikleri de yapılmalı.
kendi fikirlerini dile getirmeyen biri çok sıkıcı ama hem fikrini belirtip hem de uyumluysa çok ideal biridir kaçırma
Tapmaktan ziyade karsilik olarak hersey onun istedigi gibi yapilmaya calisilir
Resim deki ben bakışlar ideal bakışlar 😂
İdeal irkek seni 😂
Hahah senin idealliğin o
Kavgasız aşk, aşk değildir.
Arada uyumsuz olmak gerekir
Karekteri, dış görünüşü
💐🦋🐞🙊
Bence idealdir
omurgasızdır... ınsanın bır durusu olur
Sonradan sıkabilir ya
Sıkıcı bezdirici iğrendiricidir