Yaşım 32 işim gücüm yerinde kültür var hanımefendi biriyim öyle sevgili edinmedim. Hoşlandığım erkeğe sinyal gönderiyorum ama karşılık olarak en fazla ufak flörtleşmeler oluyor gelipte teklif eden açılan olmuyor okadar güzel giyinirim kendime bakarım sokaktaki 50 yaş üstü ev babalarından başka bakan olmuyor hani eleştiri konusunda kendime daha acımasızımdır çirkin olsam çirkinim dicem ama değilim neden böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBelkide çevrende veya yönelmek istediklerinde özgüven eksikliği var. Kuantum sıçrama yaparak ortamını değiştirmeyi veya interneti dene elbet birisiyle tanışacaksın. ya da bulunduğun ortam senin işini maaşını kaldıramayacak ezik insanlarla doludur bakmaktan öteye bu yüzden geçememişlerdir
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden statü maaş olarak üstünlerdr var aynı seviyede benden aşağı olanlarda var
- +1 yıl
Özgüven eksikliği vardır yoksa senin gibi birisini havada kapmaları lazımdı.
- +1 yıl
32 yaşında canlı bombayı kim havada kapsin mk 20lik citirlar dururken bunun ederi 40 50
- +1 yıl
@mahirfhcfh belki 20 yaşında gibi duruyordur bunu bilemezsin. Bunu 35 50 arası alacak zaten. Tutupta 20 yaşında çocuk evlenmez.
Soran+1 yılEmbesil yokluktan milletin gönderisinin altına sarma trollük yapma git anene bir dede bul ederi
- +1 yıl
:((((((
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Bizim gibi insanlarin bilinç altında olsada olur olmasada olur düşüncesi var çünkü yaptığımiz seçimler aldığımız kararlar şimdiye kadar kimsenin hayatımıza bı artı kattığını göstermedi ve böyle yalnız olmayı kenedimiz icin daha iyi görüyoruz bazende bunalıp keşke biri olsa dediğimizde ufak bı kıvılcım çıkıyor ardından hemen beynimiz dur lan şimdiye kadar ne faydasını gördun ki şimdi göresin diye sinsice fısıldıyor biz farkında olmadan onun içinde tam acilamiyoruz rahat hareket edemiyoruz bu konuda
03 Yorumla- +1 yıl
:(((((
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığın erkeğin ne özelliği var ki ulaşılmaz mi git konuş bence cekinmen gerek yok merhaba ile başlıyor her şey kaybedecegin hiç bir şey yok ya kazanacagin çok şey varsa bunu geride mi bırakmak istersin konuşmayi biliyorsun neticede o zaman hatta numarası varsa bir mesaj at beni hiç kahve içmeye davet etmedin ne zaman davet edeceksin yoksa ben mi seni davet etmeliyim yaz çok basit aslında değil mi düşünmek ve beklemeye devam etmek daha uzun sürer
12 Yorumla- +1 yıl
Puuuuuf
- +1 yıl
@Iııııııılllll keşke güneşide bir kaç saatliğine söndürebilsen 🤣
Bu tamamen kişilik ve karakter meselesi. Eskilerden bir Atasözü vardır o geldi aklıma.
"Ağır Ol Da Molla Desinler"
Erkenci kuş misali daldan dala konmanın ne maddiyatla ne eğitimle ne gelir seviyesi ya da elitlik ile ilgisi yoktur. Kişinin yaşam biçimi ve kendine olan bakışına da bağlıdır.
Kendine olan bakışda da karşı tarafın ne düşündüğünün önemi yoktur kişinin kendi istekleri beklentisi daima en önde gelir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yukarı doğru dikine dikine bakıp korkutma milleti
Yürürken uzun uzun adımlar atıp cekindirtme
Kendine güvenin fışkırmasın çok belli etme
Ağzını açınca çok bildiğin belli olmasın
Normal davran
Gülünce yakma ortalığı orta nokta ol
:)
24 Yorumla
Soran+1 yılNiye korksunlarki her insanın bakışı yürüyüşü konuşması kendine özgüdür. Hızlı yürümem veya dikine dikine bakmam kasıtlı değil yapı meseleside olabilir. Rol yapamam sonuçta olduğumdan farlı olamam
- +1 yıl
Senin gibi kadınlardan çekinir normal erkekler
Kendilerinin çoğunluğu o seviyelere eristiklerinde çoktan evlenmiş oldukları için ya sana denk gelenler evli olur ya da korkudan uzak durur bu seninle alakalı değil onlarla ilgili bir durum
Olduğundan farklı görünme ama azıcık dikkat et kimseyi korkutma - +1 yıl
teşekkür @Iııııııılllll
Çünkü o evli, kendin de söylüyosun. Karşı cinsin ona karşı bir sorumluluğu yok, kafasına estiğinde rahatça boş ver edebilecek. Haliyle alan razı veren razı. Sorunu kendinde arama, ahlaksızlık insan boyunu geçti artık, Allah hepsini kahretsin ne diyim.
32 Yorumla
Soran+1 yılYok valla bizim bir tanıdık benim yaşımda 2 oğlu olan kadın ilkinden boşandı mühendis birini aldı 10 sene sonra 49 yaşında kendinden küçük doktorla evlendi. Evliler daha rağbet görüyor toplumda ahlaki değer kalmamış
aynı dert bende de var desem... sadece ben senin gibi cesaretli değilim hoşlandığım kişilere sinyal veremiyorum mesela 🙈 neyse diyeceğim o ki kaderimiz güzel olmadıkça ne kadar güzel olursak olalım istesekte olmuyor bazi şeyler hesabı. Aşk gibi, evlilik gibi. 🤷🏽♀️
47 Yorumla- +1 yıl
Foto size aitse aslında hoş bir kadına benziyorsunuz
- +1 yıl
benim kastım o zaten... çirkin değilimdir aslında ama erkeklerin red etme korkusu var olması nedeniyle bana yaklaşmaya cesaret edemiyorlar... eee bende utangaç ve çekimser bir yapı gereği olarak sisyalda veremiyorum derken kismetimi kapatmış oluyorum bi nevi ama böyle olmam elimde değil işte. Kısmet 🤷🏽♀️
- +1 yıl
Fazla konuşan biri değilsiniz galiba. Çünkü konuşkan kadınlar çok dikkat çekiyor
- +1 yıl
Konuşkan kadın derken tam olarak öyle değil. Espri yeteneği vardır, çok neşelidir, en ufak bir şeyde bile etrafındakileri güldürür. Ve bu tür kadınlar kastım
- +1 yıl
hmm şimdi daha iyi anladım ne demek istediğini... yani şöyle bir düşündüğüm de espri pek yapmam yaparsamda kötü espri yaparım 😂 neşeli olmasına neşeliyimdir ama her gün günümü bir tutmuyor tabiki. samimi biri olduğumu düşünürüm. iş yerinde sevilen biri olduğumu düşünüyorum mesela 😅
- +1 yıl
Ne işle uğraşıyorsunuz ki. Bireylerin insanlarla iletişim kurması yaptığı iş bile etkiliyor çünkü
+1 yılBence seni kendilerine layık görmeyip çekiniyolardır anlattığın gibiysen eğer
32 Yorumla
Soran+1 yılBilmem öylemidir
- +1 yıl
Ay bakımlısın güzelsin yani başka ne açıklaması olabilşr ki
+1 yıl"Her nasip vaktine esirdir" der üstad.
Kuran da "Sabret Allah sana gönlündekini verecek ve sen hoşnut olacaksın" der.
Demem o ki kadın SABIR herşeyin ilacıdır.
Bu konuda makale bile yazarım da bu hamur çok su götürür.
Bu kadarı kafî olsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben de aynı problem hiç bir boka benzemeyen kızlar evlendi gitti vasıf yok iş yok güç uok ben bekarım anlamıyorum çirkinim desem cirkinler de evleniyor
40 Yorumla
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
+1 yılsevgılınız var zannedıyorlardır ya da kompakt, dominanat bırısınızdır yanı otokontrolu saglam hıc kaybetmeyen kımseye eyvallahı olmayan... benım hemcınslerım kontrol edemeyeceklerı ılıskıde ustunluk kuramayacakları kadınla sevgılı olmaya cok yanasmazlar...
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çünkü bir herkes borç batağında bir manita ile bir yemek 1000 lira
Haftada 3 4 desen owww
Eee ya herkes zengin değil
Ayrıca güzelsin ve kesin bu kız bana bakmaz en iyisi uzayayım ben ufaktan diyolardır 😂😂02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel derken aman aman güzellik yok ortalama minyon sevimli bir güzelim
- +1 yıl
Olsun güzelsin ben sadece teorileri söyledim
Yani bi abla da bana kuzenini ayarlamak tanıstırmak istedi ama malum ekonomik durumlar inan kız şirkete gelmişti beni görme amacıyla kafamı kaldırıp bakamadım kıza baksam ne olacak yani düşünüyorum borç batağına sürükleniriz mutlu olamayıs kızın hayatını mahvetmiyim dedim ablaya kusura bakma dedim kız da çok güzelmiş sonradan resmini gösterdi ama olmuyor bazen
- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin güzellik anlayışıyla , kadınların güzellik anlayışı çok farklı.
ben bir çok kadının güzel bulduğu kadının bana göre güzel olmadığına rastladım. (Yanlış anlaşılmasın , sizin durum istisna olabilir)
00 Yorumla Çünkü özünde bir çoğu çocuk hâlâ. Bazen yaşadıkları yoğun duygular sebebiyle erkek gibi hareket etmiş olabilirler ama günün sonunda çoğu hâlâ çocuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum bence nasiple alakalı bir durum ve birde insanın bazen nasibi çevresinde olmayabilir.
Zamana bırakman ve birazda nasibini kovalaman gerekiyor diye düşünüyorum00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Bazen ağzınla kuş tutsanda olmazya seninkide o misal o zaman sinyal yerine direk ilgi göster 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılNapim direk kucağınamı oturayım 😄. Baya belli ediyorum ama karşımdaki erkek cıvıklaşıyor bir süre sonra
Soran+1 yılBaşka niyette olduklarını belli ediyolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibi itici bir yanın mı var acaba benide evlisi bekarı herkes göz hapsine alır ağzımın içine kadar girerler ama kimse de icraat yok frekans bir türlü tutmuyor boylu poslu yakışıklı adamım vesselam ama anladım ki kadınlar çirkin erkek istiyor:)
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin ilişki yapma sorunu olmuyor en çirkini bile kadın bulabiliyor ama kadın seksi bir güzelliği yoksa şans verilmiyor
Cevap sahibi+1 yılBence herkesin tercih sebepleri farklı en güzeli çıksın karşıma aklı bi karış havadaysa zerre etkilenmiyorum zeki kadın etkiler benide burada da ruh eşi mevzusu devreye giriyor işte bekle ki gelsin bulsun seni zamanında bana birisi senin kesin sevgilin vardır böyle çocuğu boş bırakmazlar o yüzden yanaşmadım sana demişti belki bu durum senin içinde geçerlidir
Evli olup da kırk dala konan kadınlardan örnek verir misn 😋 mümkünse isim, telefon filan 😜
02 Yorumla
Soran+1 yılÇetelesini turmuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de bağlı arkadaşım hocaya git diyor kadere boyun egenlerdenim nasip de varsa olur yoksa bekar ölurum koymaz bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlız değilsiniz içinde bulunduğunuz durum ile ilgili.
İnsanoğlu ne istediğini bilmediği sürece bu durum sürüp gider.00 Yorumla
+1 yıl32 yaşında benim de bağlı. Karar aldım bu yaştan sonra evlenmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende asla eğer 35 trn sonra gelirse red edicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen erkekler bu bize bakmaz diyerek uzaklaşır, bende öyle çok güzel ile işim yok orta güzellikte olması gerek, çok güzel kişi ona karşı olan sevgimizi onlarca hayranı Arasında göremez.
05 Yorumla
Soran+1 yılİyide ben çok güzel biri değilimki. Hatta ortalamanın biraz altındayım ama sevimli bir güzelliğim var nasıl anlatayım
Cevap sahibi+1 yılMutlaka sebepler ötürüdür, sizden cekingeleri olabilir, aynı zamanda çevreniz odaklı olmayın daha fazla sosyalleşip daha fazla ortama açılın
Soran+1 yılÇok çevremde oldu tatillere gittim tatilde tanıştığım beni yatağa atmaya çalıştı
Cevap sahibi+1 yılBirçok erkeğin isteği bu zaten bu bilindik bir şey doğruyu- doğru insanı bulmak okadar kolay değil elbette
Soran+1 yılHaklısın beklemekte fayda var
+1 yılÇünkü evli kadınlar daha dikkat çekici geliyor kapı açık erkeğin başına kalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKocası ne oluyor nasıl erkeğin başına kalmaz
- +1 yıl
Yani evli iken başka bir erkek ile bir şeyler yaşadığı zaman diğer erkek onu almayacağını bildiği için kocasından bosanmaz
Ahh ah sorun burada işin gücün yerinde kültür var, erkolar ezmeyi sever ya ablam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler daha genç kızlara bakar bu bir gerçek. Arzu duyulabilir çekici bir kadınsan böyle bir sorunun olmaz zaten ve feminen dışı hareketler sergiliyorsan çoğuyla olmaz zaten
00 Yorumla Çünkü Red yemekten korkuyor olabilir kendini yetersiz hissediyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılDemekki karşı cinsi çekecek hareketlerin yok
00 Yorumla
+1 yılSeni kendilerine layık göremiyorlar ya da seni ulaşılamaz gördükleri için
00 Yorumla
+1 yılBakisirken ters mı bakiyosun da bakan kişi o cesareti bulamıyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Çevrende seni birileri ile tanistirabilecek birisi yok mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok garip sinyal gönderdiklerini uslu kız sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılValla bende 30 yaşındayım ama bizde bosuz senin gibi
00 Yorumla
+1 yılKabul edilmeme korkusu vardır gelip acilamiyorlardir belki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur olur merak etme. Sana gelmiyorlarsa gerekirse sen gidersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer bir selfieni buraya atabilirsen objektif bir şekilde değerlendirebiliriz onun dışında çok güçlü bir kadın aurosı yayıyor olabilir misiniz belkide erkekler bundan dolayı yaklaşmıyor olabilir ya da gerçekten çevrenizde 30 yaşına geldiği halde cesaretsiz ve korkak erkekler olmuş olabilir sorunu bence karşıdada arayabiliriz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sanırım sana ulaşılamıyor düşüncesi oluşmuş çevrende senin söylemlerinden o çıkıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin o dal dediğin kucak olmasın? Ama senin beklentin duygusal ilişki tahminimce.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskisi gibi değil ilişkiler. Temelinde cinsellik var. O havayı senden alamıyorlarsa uzak duruyorlardır.
00 YorumlaSeni tanisam bakarsin ben teklif ederim yazsana bana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle "cool" kadınlar, erkekleri korkutur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini öve öve bitiremedin bilmeyen seni kralice sanar kötü yönlerini yazmayı unutmuşsun 🤣😂
00 Yorumla
+1 yılSen hoşlandığın erkeğe sinyal göndersen bile o da topraklama yapar
Kolay değil o işler00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes aynı dertten muzdarip. Böyle bi sosyal medya platformu oluştursak da tanışsak epey tutar gibi. Hadi bi isim düşünün🤔 “Gülümse kaderine”olsun şarkıyıda severim😂
00 YorumlaCaziben yoktur. Güzellik baska cazibe baska bir sey.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok alakası ne kadınlar görüyorum cazibe güzellik alım hiçbir şey yok ilgi görüyolar
+1 yılO Zaman sen çok çekici ve havalı birisin insanlar Senden karşılık bulamayacağı için öyle oluyor olabilir tanımak lazım görmeden ne desem boş 🙂
00 Yorumla
+1 yılBiraz oynak olsaydın sende daldan dala atlıyordun şimdi
00 YorumlaBak mesela burada bile gizli soru soruyorsun. Azıcık daha girişken olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSizinle tanismam isterim, instami versem, profilime, bakar mısınız
00 YorumlaEnerjiyle alakalı olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki Allah daha güzelini nasip edecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanımak isterim sizi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben varim canım ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılEv babalarından da ne çektik be😂
00 Yorumla Ahaha sorun kimse acaba :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen tanışmıyorsun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaçılan olsa reddeceğine eminim sizin gibilerden olmaz boşsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnce biraz nazik ol sana açılana öküz gibi davranma o zaman bak bakalım oluyor mu
+1 yılSenin gibiler narsist oluyorda o yüzden
00 Yorumla
+1 yıl50 yaş üstü ev babaları deyince koptum🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi beğenmiyorsundur sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen okun nazar faln var bizim burada biri vardı okundu eş buldu kısa zmnda
00 Yorumla
+1 yılBu kadın merak edilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldemek kı flortlesmeyı bılmıyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılNerdeyse sole ben bakacam 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli kadınlar bile 40 dala konarken benim bu basiretim neden bağlı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler