Hayataki tek arkadaşımda bana aşık oldu :(?

liseye başlarken sınıfımıza bir transfer örencisi gelmişti bir kızdı ve kız kördü durumları olmadığı için bu okula nakledilmiş ti ve benimde hiç arkadaşım yoktu sesiz sakin arka sıraya geçip lady in black dinliyen bir insandım hala kişiliğim öyle neyse hoca bize kızı tanıtı kör olduğunu filan kız utandı biraz yüz ifadesinden anlaşılıyordu hoca kızla özel olarak ilgilene bilicek birini aradığını söledi ben tabi arka sırada lady in black dinliyodum gine sınıfın alayı puşt it serseri olduğu için hocanında tek güvendiği kişi ben olduğum için bana seslendi ilk önce duymadım sonra bana baktığını farketim kulaklığımı çıkardım banamı seslendiniz hocam dedim "oda evet atilla bu sınıfımızın yeni örencisi kendisi kör ve onla özel olarak ilgilenicek biri lazım sen ilgilene bilirmisin" dedi ilk önce konuya soğuk baktım çünki zaten sınıfın benim asosyal çekingen ve biraz da tırsak biri olduğumu biliyorlardı şimdide birine bakıcılık yapmak beni dahada dibe çekicekti ama sonra bu bakıcılığın benim sınıfta kalırsam can simidim ola biliceğini farketim ve hemen kabul etim kız geldi yanıma oturdu "merhaba ben Atilla ismin ne?" dedim oda kısık bir ses tonuyla "melek" dedi "tanıştığımıza memnun oldum melek" dedim bende ondan sonra ona her gün ilgilenmeye başladım zamanla arkadaş olduk çok iyi bir kızdı içini göre biliyordum içi çok saftı her gün onun evine gidip ders çalıştırıyordum o benim tek arkadaşımdı bende onun zamanla bana karşı haraketleri deyişti arkadaşlıktan çıkmaya başladı en son 1 hafta önce bana dediği bir şey çok kalbimi kırdı normal konuşuyorduk birden bana sarıldı sohpetin ortasında ağlamaya başladı bende "noldu niye alıyon kız dedim alaycı bir şekilde" artık dayanamıyorum dedi bana bende ne anlamda olduğunu sordum oda artık senin yanında olupta seni öpememeye dayanamıyorum dedi şok oldum birden ve beni öpmeye yeltendi ben dur dedim biz arkadaşız hayataki tek arkadaşım sensin dedim ağlamaya başladı ve onu eve götürdüm sizce yanlış mı yaptım?
Hayataki tek arkadaşımda bana aşık oldu :(?