Çocuk Sahibi Olmak
İyi bir çift olmak
Cinsel ihtiyaç karşılamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik de ki amacım tabi ki de mutlu olmak yani beni seven bir kadınla bir ömür mutlu yaşamak kızımın olması ve onlarla mutlu bir şekilde yaşamak ama her insanın aşk hedefi farklıdır Aşkın ve evliliğin amacı, insanlara mutluluk ve huzur vermektir. Aşk ve evlilik, insanlara kendilerini güvende ve sevilmiş hissettirir. Aşk ve evlilik, insanlara destek ve dayanışma verir. Aşk ve evlilik, insanlara birlikte büyüme ve gelişme fırsatı verir. Aşk ve evlilik, her insanın hayatında önemli bir yere sahiptir. Aşk ve evlilik, insanlara mutluluk, huzur, destek, dayanışma ve büyüme fırsatı verir. Aşk ve evliliğin amacı, her insan için farklı olabilir. Ancak, aşk ve evliliğin genel amacı, insanlara mutluluk ve huzur vermektir. Aşk, iki insanın birbirini koşulsuz olarak sevmesidir. Evlilik, iki insanın bir aile kurmasıdır.
Merhaba,
Evlilikteki amacım, öncelikle evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı..
İmanın yarısını tamamlamak, ondan sonra aşka aşığım, sevmeyi seviyorum, yalnızlığı sevmiyorum. Doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama daha İstanbul'u gezmedim. Hep bir gün sevdiğim ile gezerim dedim henüz kısmet olmadı. Yalnızlık Allah'a mahsustur..
Yuva kurmak, eşim sevdiğim ile ilgilenmek ve hayatın tadını çıkarmak istiyorum.. 😅
Cevap
4Cevap
İdeal bene ulaşabilmek, eksiklerimi tamamlamak, dünyamı güzelleştirmek ve dini bilgimi arttırmak. Dünyamızı farklı renklere boyamak ve hayallerimizi paylaşmak gibi
bi denemek lazım herkes evleniyor bi bildikleri vardır
Hayata karşı sırt sırta verip yaşlanmak yanlız yaşamak zor
Mutlu olabilmek sevdiğim yanımda olsun
Aile olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?