Hayır tabi ki de ama ben aşka inanmam çünkü şimdiye kadar aşık olmadım ve bana da aşık olan olmadı ama insan aşıkken zeka seviyesi düşmez sadece bazen yanlış kararlar almasını sağlayabilir.. bu da normaldir insan aşıkken her şeyi yapabilir çünkü Aşk, insanın zeka seviyesini düşürmez. Aksine, aşk, insanın zeka seviyesini artırabilir. Aşk, insanı daha mutlu, daha özgüvenli ve daha yaratıcı hale getirir. Bu da, insanın daha iyi düşünmesine ve daha iyi problem çözmesine yardımcı olur. Aşk, insanı daha mutlu hale getirir. Mutluluk, insanın beynini daha iyi çalıştırır ve öğrenmeyi kolaylaştırır. Aşk, insanı daha özgüvenli hale getirir. Özgüven, insanın daha iyi düşünmesini ve daha iyi problem çözmesini sağlar. Aşk, insanı daha yaratıcı hale getirir. Yaratıcılık, insanın yeni fikirler üretmesine ve yeni çözümler bulmak için daha iyi düşünmesine yardımcı olur. Aşk, insanın zeka seviyesini artırmanın yanı sıra, insan sağlığına da faydalıdır. Aşk, insanın stresini azaltır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve kalp sağlığını iyileştirir. Aşk, insanın yaşam kalitesini artıran çok güçlü bir duygudur. Aşk, insanı daha mutlu, daha sağlıklı ve daha başarılı yapar.
Bunca zamandır engeleyerek deney yaparak kayıt yap ve paylaşarak kumara düşürerek ip çekerek sistem kurarak deney yaptınız insanı yani beni ne duruma düşürdünüz birde utanmadan ders piskoloji yaptınız SG çiplastik 2004
Konbinin içindeki cihaz
Yani bilerek sudeyi önüme serdiniz ve engelleyerek darma duman ettiniz öylemi KS canlar AYDABRKN ekip olarak bir kişiye karşı sizleri tebrik ediyorum oyunun parçaları Nero muro cero ulan sude bütün ekip yasinede bir ip çekin görüntü alın konbiden
Düşürdüğüne inanıyorum araştırmalara göre zeka seviyesi dönemsel olarak hayat tarzına göre artıp azalabiliyor. Aşk denen aslında beynin tamamen çiftleşmek üzerine bize oynadığı oyuna kapılıp, tek bir alana kanalize olmak mantıksal düşünmeyi azaltıyor. Zaten genellikle aşık olunan dönemlerde akademik başarılar azalır, kilo alınır hayat kalitesi düşer.