Evet bunu kesinlikle isterdim :D en azından robot kadın gerçekten sevgiyi bilirdi beni dışım ya da param için sevmezdi beni ben olduğum için severdi. bunu da gerçekten söylüyorum robot olsaydı eğer ben robot ile evlenmek aşk yaşamak isterdim. bazı kızlardan daha çok ruha sahip olacağı kesin çünkü.. keyifli günler.. 💫🥂
Merhaba, Bir yapay zekalı bir robot ise evet yaşardım, yaşamak isterdim. Çok güzel olduğunu düşünüyorum, robotlar yalan söylemez. İstediğimiz gibi programlayabiliriz ihanet etmez, para göz olmaz, aklı fikri ya da önceliği seks olmaz, durup dururken kavga çıkarmaz, fedakarlık yapmaktan kaçmaz, hem birbirimizi koruruz. O beni daha çok korur, robot sonuçta, daha güçlü olabilir benden, birlikte mevzu bile yapabiliriz..
Hem tamir işinden anlarım, bakımını kendim yaparım, her türlü onarım gerçekleştiririm. Bir robot insandan daha iyidir her konuda günümüz insanları hiç insancıl değil..
zaten şimdiden seks oyuncakları doldu her tarafta, teknoloji bunu yapmaya müsait, hatta şişme kadın devri artık robotlaşmaya başladı. en çok beğendiğin ünlünün görselinde satılmaya başlandı bile, şimdi bunu yapay zeka ve biraz daha insanımsı fonksiyonlarla desteklendiğinde canlı insan ilişkilerini çok özleyeceğiz. bu arada burnundan kıl aldırmayan egosu tavan yapmış hint kumaşı artıkları sizin de sonunuz geliyor ona göre, hazır vakit varken insan olalım.
Duyguları olan etten kemikten insanlar bile seni anlayamıyor hatta duygusal ve fiziksel zarar veriyor. Bir makinadan ne beklersin ki.. robotla olsa olsa emir komuta zinciri yaşarsın yani emredersin yapar basarsın düğmeye kapanır. Yani o aşk olmaz
Aşk insani duygudur robotun gözlerinin içine bakınca o parıltıyı görebilecek misin? Hayır. Yapay zeka sadece teknolojik alanlarda yardımcı olabilir. Sizi cerrah gibi ameliyat eder ama psikiyatr gibi davranamaz.
Robot hanım tayt giymeyi kabul ederse bakımlı ve güzel olursa flört döneminden sonra gelinlik giydiririm 😊😊 yokluk robota bile muhtaç bırakıyo maalesef 😂🤣
Bu bos bi dusunce allah o zaman robotla insani es olarak yapardi oturnus bi nizam var erkek kadin kadinda erken icin yaratildi dogaya hayat vermek icin.