para
aşk
ömür boyu mutluluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın erkekten çok şey istemez. Bekledikleri sadece 3 şey vardır. Para (mutluluk için), para (huzur ve güven için), para (gelecek planları için) ama asla paradan bahsetmezler :D :D :D genelde parantez içindeki konuları süsleyerek size anlatırlar. Siz de parayı unutursunuz :D :D Mesela düğünüm bir kere olacak ben de mutlu olmayayım mı şu kadarcık altından nolacak, şurda düğünü yapsak nolur, şu gelinliği alayım ben de mutlu olayım. Bu mahallede yaşayalım daha huzurlu ve güvenli, İlerde çocuğum olursa özel okulda okutmak ve kendim sahil kasabasında yaşamak istiyorum. Gibi :D :D
Para isterler tip isterler başka ne isteyecekler ki bir de uzun boy ev araba falan isterler kriterleri bunlar çünkü. gerçekten birbirini seven insanları ben pek görmüyorum çoğu da çıkarcı oluyorlar maalesef
Cevap
9Cevap
Kimisi para ister, kimisi ilgi. Kimisi sevgi ister, kimisi şefkat. Her kadının cevabı farklıdır
Para ister, paran varsa sana taparlar... Açık net. Parası olan hepsini alır.
yukardakilerin hiç biri yaradan kadınları mutlu edememiş biz nasıl mutlu edelim dünyayı ayaklarına sersen keşke şu tarafa doğru serseydin diyorlar. böyle şeylerle kafa yormayın olan aklınızı yitirirsiniz..😌😌
%45 aşk %45 mutluluk %10 para
Şöyle açıklayım aşk olmadan sevgili olunmaz mutluluk olmadan aşk olmaz para olmadan mutluluk olmaz. Tabi aşkda insanı mutlu eder bu yüzden para %10 aşk %45 bana göre böyle
Para ya aşk her zaman ikinci plandadır çünkü kadınlar istediklerini aldıramadıkları erkeklerle takılmazlar
Bizim ülkenin hatunları anca para ister 🤪
bencede
benim beklentim sadakat valla diğerlerini bilmem
Para ister ne istiyecek
İlgi alaka sadakat ister
Onu bilebilen kimse çıkmadı daha.
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Kulağıma söyle :)
hiçbirisi
ne peki
iyi sevişen erkek isterdim bak
hahahah soran kişi beklemediği bi yanıt aldı
:d
@mustafac07 beğemmediğmi kim söyledi
@mustafac07 pardon yorumu ters okudum
doğru söylüyor bu arada haberin olsun :D
@mustafac07 ona bakılırsa bende iyi sevişen kadın isterim ah uh demesini kaba konuşmasını üstümde zıplıyarak seks yapmasını öpüşürken bile cıkkış diye ses çıkmasını bunu hangi erkek istemez
O yüzden evliliklerin %70 i yataktır kardeşim. Karşılıklı cinsel ilişki emin ol romantizimden daha etkili.
bu dediğini hiçbir türk kadını yapmaz yalnız.
bende amerikada yaparım ozaman
ilk başta para
Sevgi saygı anlayış sadakat ilgi
İlgi alaka
Para para para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?