Aşk İlişkileri Aşk neden bu kadar güzel 🤔? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşık olmak istiyorum yine kesin ulen ayaklarimi yerdennnn Güncellemeler+1 yıl İçiniz çürümüş sizin içinizzzzzzzz 😂😂😂 Aşk neden bu kadar güzel 🤔? Cevapla Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Aşk güzel değil çünkü aşk gerçek değil seven insan tipi için parası için sever kimse gerçekten sevmez. 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Önemli olan havalara uçmak değil ki. Ayakların yere basan bir aşk bulabilmek 😉👍 0 0 Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yat zıbar belanımı ariyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bela istiyommm💃💃💃 Yorumla Ssebastian +1 yıl Hayırlı işler ozaman Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tüm duyguları aynı anda yaşattığı için sanirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yokmu ya aklinda biri su an ayrildinmi 0ncekinden 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pişmanlıktır 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olur hemen 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Keselim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kes gitsin Yorumla sapkalic +1 yıl Ekle Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Güzel olduğu icin 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Her gün oluyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk güzel değil çünkü aşk gerçek değil seven insan tipi için parası için sever kimse gerçekten sevmez.
Önemli olan havalara uçmak değil ki. Ayakların yere basan bir aşk bulabilmek 😉👍
Yat zıbar belanımı ariyon
Bela istiyommm💃💃💃
Hayırlı işler ozaman
Aşk diye bisey var mı
Aşık olunca m*krler sneş 😂
Tüm duyguları aynı anda yaşattığı için sanirim
Yokmu ya aklinda biri su an ayrildinmi 0ncekinden
?
Aşk mı güzel mi 🙄
Pişmanlıktır
Tabikide