Güncellemeler
+1 yıl
Eski manitine ka*ar diyen erkek
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler neden bu kadar pisliksiniz
Sevdiğiniz kızı neden ailesine if**lrsnz anlam veremiyorum 3 4 ay önce sosyal medyadan bir erkekle club fotoğrafını paylaştım almış onu abime gondermiş karddesine sahip çık demiş gizlden arayarak bu kişi benim sevgilim değil bende hoslaniyordu ama artık hoşlanmıyorum kardeşimede aynis ekil yapmış bununlada kalmadı arkadaşlarıma sahte hesaplardan yurudu gizlidem arardı ne yapmaya çalışıyor bilemedik arkadaşlarımı seviyormuş sahte hesaplardan o imzaya getiriyor kimliğini belirtmeden sizce amacı ne ne istiyor bende inadına kıskandığı kişiyle takiplesmeeye başladım sosyal medyadan abime rezil oldum siz ne yapardınız ne istiyor bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İtina ile adam döverim ablacım 😂 siz yeri ve zamanı yazarsınız bana
Sende erkeksin bunu neden yaparsın ne istiyor intikamı 22 yaşındayız ne intikamib
Dayak istiyor sen bana hedef göster bem kırılmadık kemik bırakmıyım onda
Abim zaten tehdit etmişti adam kardeşime sarıyor bakalım ne olacak bende inadına sosyal medyadan o çocuklarla takiplestim inat değilmi hani bem Ka*atmışım yab
Bem tehdit etmem aslan avını parçalamadan önce sessizce izlermiş sen bana buna ulaşabileceğim bir yer ver ben hallederim ciddiyim bu arada
bu benle dalga geçiyor sandım konuşmaya geldi tersledim gururumu kiridm sonra barda erkekler dip dibe fotoğraf attıl bunun arkadaşlarına da yakın arkadaşlara aldım ertesi gün gözlerine içine bakarak hafif siritim
Şimdi kim haklı senc e
Noldu vazmigecdin
Sen haklısın ne olursa olsun hiç kimseyi böyle dsrlamamak gerekir
Hayır vazgeçmedim yeni gördüm yorumu dediğim gibi yazın bana instasını özelden ulaşıym ben ona
Bence ben o erkekle takipserek ona zarar vermiş indir o ne düşünür sence bunu görürse
Ya it işte ne diceksin ki yapacağı tek şey havlamak olur
Kuyruk acısı var
Arkadaşım sen olduğunu biliyoruzninkar etme kendine hakerek etirme gibartik ayıp ediyorsun arkadasın olarak söylüyorum kendini dahada fazla küçük düşürme kendinden daha fazla soğutma kimse için değemz senden hoşlanmayan birini kendine zorla aşık edemesin zamana bırak herkes istediği gibi yasasin demiş ne düşünmüştür uzaklaşır mi
İstediğini alamamaış sanırım senden :)
@Projectmachine ben kaç defa fırsat verdim gelemdinsinifta kaldı onun icinmi bilmiyorum bende inadına kıskandığı kişiyle takiplestim haid bakalım ne yaparsa yapsın ben ozgurum
Yani aslında sen imkanda vermişsin niye öyle yaptı ki
@Projectmachine ana sınavından bir gün içe barda erkekle fotoğraf çekildim onun uzgunlugunden herhalde sınıfta kaldı bilmiyorum neden böyle kinli seven erkek böyle yapamz
Evet seven erkek böyle yapmaz psikoloji bozulmuş sanırım alamadığı için böyle yapar ama sen imkanda yaratmışsın ama o kaybetmiş 😀
@Projectmachine sen mesela instgramdan abisinin numarasını sitiyip gizliden arayıp kardeşine sahip cık ne biçim abisin demiş abimde kimsin sen seni bulursam elimi belini kırarık kardeşimin yaptığı bir şey demiş o da senin gibi geniş abinin ben demiş tartışmalar kapatmiş kardeşimede yazdığı mesaj Aslan yiğenim ablana sahip cık İzmir'de herkese veriyor demiş seven erkek böylemi yapar
Öyle sevmek mi olur insan sevdiği insana herkese veriyor der mi? Veriyon mu kız yoksa 😂
@Projectmachine onu geçtim kardeşim savcı arkadasinal gelirim demiş oda çokta si**deydi a***koyayım 2 eğlenelim dedik ablan bana yanlış yaptı demiş sahteden
Ne yanlış yaptın kzı çocuğa 😀
@Projectmachine bu benle dalga geçiyor sandım konuşmaya geldi tersledim gururumu kiridm sonra barda erkekler dip dibe fotoğraf attıl bunun arkadaşlarına da yakın arkadaşlara aldım ertesi gün gözlerine içine bakarak hafif siritim
Oda kendine yediremedi uzanamadığı ciğere mundar dedi sanırım
Sen en iş yapıyosun
Verseydin çocuğa bunlar yaşanmazdı biliyorsun dimi
@Projectmachine gerçekten beni seviyordu yoksa hangi manyak abimle kavga etmeyi göze alır
Belkide öyle başkalarıyla görünce dayanamayıp kendisi söz geçiremeyince abine deme gibi bir yol bulmış
Muh_emre_55 eklede instadam konuşalım
@Projectmachine tamam ama priv hesabımdan
Priv hesabı ne oluyor :)
Olur olur priv hesabıda olur muhabbet edicez zaten
Tamam ekle sen ya da yaz
@Projectmachine ekledim yoksun
Yoo istek filan gelmedi senin kullanıcı adın ne
Muh_emre_55 kullanınadım
@Projectmachine istek kutusuna niye bkmdn
Uydun mu :₺