Kocam beni aldattı ama affet diyor?

Selamlar 4 yıllık sevgili döneminin ardından 3 yıllık bir evliliğimiz var. Kocamla şu an ayrıyız ben evi terk ettim beni aldattığını öğrendim birde oğlumuz var. Ailemin evine geldim ama onlara daha bir şey söyleyemedim tatile geldim sanıyorlar işim gücüm yok çocuğum küçük çok kırgın üzgün ve sinirliyim. Annemin ağzını aramak adına boşansam ne olurdu filan dedim aman sakın kızım biz kendimize zor bakıyoruz şakasını bile yapma dedi üniversite mezunuyum ama eşim olacak adam çalışmama izin vermemişti kendi durumuda çok iyi ama bana 5 gündür yalvaruyor geri dön pişmanım iye ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kocam kafayı yedi intihar etmeye kalktı şu an malesefki şu an hastanedeyiz. Ayrılamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eski eşim diyorum bugün evi boşaltmaya gidiyorum ama ailesi ile anlaştım psikolojik olarak hazır olduğumuzda konuşup ayrılacağız konuştuğu kız fotoğraflar attı 2 aylık ilişkileri varmıs yani mal benmişim konusmalarda benim karım aptal asla anlamaz demis saglık olsun. Merhametli oldugum için de gidip ilaç içti ayrılmayım diye içerken de çocugumla görüntülü konusuyordu böyle babalık mı olur? Ayrıca ailesi yanındaydı sizce bu intihar mı
Kocam beni aldattı ama affet diyor?