Annem bana kız istemeye gitti evdeki adam ise annemi gördüğünde istemeye gelelim dedi bu muhabbet ayıp değil mi kız istemeye gelen kadını istemek nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir şey ne kadar doğru olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel bir soru
Kız istemeye giden annemi evde adamın istemesi garip değil mi?
Kim isterki ama biz evlenip gidicex eşimix izin verirse gelicex ayda hsftads yılda bir onlsr yanlız gönül sohbet ister kahve bahane senlr paylaştığı anlattığı başka onunla bir başkadır bence tabiki kolay bişey değil ama gerçek bu kabul etmesek te
Kızıcan erkek olarak kaldırmıcan ya da seni kaybetmekten korktuğu için susmuş bence sevilmek beğenilme özgüven kim istemez ki bir bayanın doğasında var
Öyle düşünme can yoldaşı önemli tam dinlenip kafa dinleyeceği yaş ununu elemiş duvara asmış eşik te beşik te değilsin işini eşini evini kuruyor sendende ödül olarak bunu hak etmek istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Afedersin ama sövse bu kadar saçma bir muhabbet olmazmış
Hiç sorma ya cidden bende şok oldum annemi adam istedi ya dul olduğunu söylemiş galiba
Öyle insanın ne kızı alınır ne kız emanet edilir çok ayıp takas yapar gibi o ne öyle başka insan mı kalmamış o kadarmı düşmüş namus yoksunu
Yok babası değil kızın ki
Başkası görmüş işte orada neyi tam bilmiyorum ki
Amcası diyen oldu dayısı diyen oldu ama
Yinede saçma dünür kadına kimse bakamaz
Haklısın da annem de cevabını verseydi keşke sdsm buna cesaret edemezdi
Işte o sizin aranizda artık onunda hoşuna gitmiş olabilir belki istiyor evlilik genç yaşta zor dul olmak belki
Aynen haklısın da ben istemem ama çevremde annemin genç yaşta dul kaldığını vs diyordu yinede istemem ya
Kim isterki ama biz evlenip gidicex eşimix izin verirse gelicex ayda hsftads yılda bir onlsr yanlız gönül sohbet ister kahve bahane senlr paylaştığı anlattığı başka onunla bir başkadır bence tabiki kolay bişey değil ama gerçek bu kabul etmesek te
maalesef ki haklısın annemin de gönlü var adam da açık sözlü biriymiş hemen istedi şaşırdım ve konu kapandı diğer kız istemeye kaldı bu da kaldı
Arkadaş çevrem karışma genç yaştan beri dul kadın tek başına kolay değil diyor
Haklısın benimle eşi bir değil
Kızıcan erkek olarak kaldırmıcan ya da seni kaybetmekten korktuğu için susmuş bence sevilmek beğenilme özgüven kim istemez ki bir bayanın doğasında var
Yok korkmadi söyledi istediğini hatta yaşın genç ve erkeğe ihtiyacım var dedi bu yüzden kızdım herkesin içinde söyledi adam lin işine geldi
Ben korktum asıl kolay değil bence ki annemin evlenip gitmesi bir daha kolay olmaz
Adam onun duygularına tercüme olmuş oda onay vermiş ondan güç alıp
Bugüne kadar hiç bana böyle şey denemişti erkeğe ihtiyacım var demesi çok yanlış geldi başka anlamda demek istedi onu ve kızdım
Bişey diyimmi bu iş senden çıkmış aslında gönlü var
Ama ilk gün henüz ve bu acele neden ve bu plan ne için belkide beni kandırdı önceden tanıştılar
Öyle düşünme can yoldaşı önemli tam dinlenip kafa dinleyeceği yaş ununu elemiş duvara asmış eşik te beşik te değilsin işini eşini evini kuruyor sendende ödül olarak bunu hak etmek istiyor
Ama neden gizli kapaklı iş yapılıyor o an orada benim iş varken aniden kendilerine çevirmesi doğru değil
Annem birini tanımadan istemez ve bana tanımıyorum diyor bu yalana ne yapmalı ki
Orası mutlak ani olsa şaşırır dı demekki eveli var ki senin işin arasına kendini sıkıştırdı
Haklısın evveli vardır çünkü annem tanımadan asla seviyorum vs demez karşıma çıkamaz bile ama karşıma çıktı iyi adam vs diyor
Korkmuş tur nasıl desinki buna bile sinir olmuşsun onu duysan ne yaparsın bilememiştir
Buna sinir olma sebebi farklı ama bir bilsen sende bence sinir olursun
İstek atsam bu konuda konuşabilir miyiz peki
Olur
İstek attım metin... Diye nickim devam ediyor
Bende mesaj atmıyor maalesef sen atabilir misin
Bir özele baksana yanlış anladın ya acil hadi
Ablacım bana yazar mısın tekrardan Metiner... Hesabım takip ediyorsun ben mesaj atamıyorum
Abla yazsr misin bana tekrardan Xperi yetmiyor yazamıyorum