Aşk mı arkadaş mı?

Herkese selam hikayemiz çok uzun o yüzden özet geçicem anaokulundan arkadaşım kendisi son 4,5 senedir ara ara konuşuyoruz son 2 senedir konuşmalarımız sıklaştı neyse geçen sene buluştugumuz da beni öpmek istediğini sadece benim yanımdayken böyle olduğunu söylemişti bu arada ikimiz arasında birbirimize karşı koşulsuz bir güven var ki güven problemim var benim ona bu kadar nasıl güveniyorum inanın ben de bilmiyorum bugün öptü beni hala şok heyecan var üstümde ama ne kadar koşulsuz güvenimizde olsa çok derin konuşamıyoruz ya konu değişiyor ya telefon çalıyor neyse ama o beni öptüğünde geri çekilmek ya da tokadı yapıştırmak istemedim şimdi birbirimize koşulsuz güvenmemiz , sadece bana karşı böyle olması , yıllar önceki anılarımızı hatırlaması (en yakınından geçen seneki buluşmamızda ne giydiğimden nerede ne konuştuğumuza kac kere göz göze geldiğimize kadar her şeyi hatırlıyor) , arada kıskanması ne anlama geliyor biz neyiz evet birbirimizi seviyoruz ama arkadaş olarak mı yoksa aşk mı yönlendirmek gibi algılamayın lütfen kendi hissiyatımla ve tahminimce söylüyorum bana kalırsa aslında ilkokul aşkı durumu vardı seneler sonra bir araya gelince içeride duygular patladı biz farkında değiliz gibi bilmem anlatabildim mi ama öpücüğü çok iyi hissettirdi ilk öpücüğümdü benim böyle hissetmem normal mi bilmiyorum ama öptüğünden beri tazelenmis enerjik hissediyorum 🤭🤭🙈
Aşk mı arkadaş mı?