Benim gibi seveni kaybettiğine deliler gibi pişman olsun, kıymetimi anlasın istiyorum ne yapmalıyım? her gün aklımda?

terk edildim. çok yorulmuş, devam edemeyecekmiş. annesi de ablası da zamanında çok demiş "onun gibisini bulamazsın kaybetme o kızı" diye.

başlarda ilgisi gayet iyiydi. bu ilgi zamanla azalınca sebebini sordum, ona göre normal geliyormuş.

birkaç kez sorunu çözmek için konusunu açtım, en son da bu durumdan yorulduğunu artık devam edemeyeceğini söyledi.

hep ben dili ile ifade ettim kendimi, asla onu suçlamadım ama o "sen beni suçluyorsun" diyerek gitti.

2 hafta sonra sosyal medyadan çıkardı beni. şu an canım çok yanıyor. birbirimizi severken, güzel hayaller kurmuşken böyle bir sebepten gitmesi ve beni çıkarması gözyaşları dökmeme sebep oluyor.

bugün ayrılığın 26. günü. alışamıyorum onsuzluğa. beni bırakıp gittiğine çok pişman olsun, kıymetimin farkına varsın istiyorum ne yapabilirim?

asla yazmadım, aramadım. yapamam da. 1,5 ay sonra doğum günü var ne yapacağım?

Benim gibi seveni kaybettiğine deliler gibi pişman olsun, kıymetimi anlasın istiyorum ne yapmalıyım? her gün aklımda?