terk edildim. çok yorulmuş, devam edemeyecekmiş. annesi de ablası da zamanında çok demiş "onun gibisini bulamazsın kaybetme o kızı" diye.
başlarda ilgisi gayet iyiydi. bu ilgi zamanla azalınca sebebini sordum, ona göre normal geliyormuş.
birkaç kez sorunu çözmek için konusunu açtım, en son da bu durumdan yorulduğunu artık devam edemeyeceğini söyledi.
hep ben dili ile ifade ettim kendimi, asla onu suçlamadım ama o "sen beni suçluyorsun" diyerek gitti.
2 hafta sonra sosyal medyadan çıkardı beni. şu an canım çok yanıyor. birbirimizi severken, güzel hayaller kurmuşken böyle bir sebepten gitmesi ve beni çıkarması gözyaşları dökmeme sebep oluyor.
bugün ayrılığın 26. günü. alışamıyorum onsuzluğa. beni bırakıp gittiğine çok pişman olsun, kıymetimin farkına varsın istiyorum ne yapabilirim?
asla yazmadım, aramadım. yapamam da. 1,5 ay sonra doğum günü var ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benzer durum bende yaşadım sevgili iken bensiz yapamayan ayrılık lafını duyunca yok öyle bişi ayrılamayız falan diyen adamla 3 aydır ayrıyız diyeceklerim bu kadar.
ne olacak peki bu durumda ben ne yapmalıyım?
Hiç bişi yapmayacaksın terk etmiş seni önüne bakacaksın bir kaç aya hiç bişi kalmıyor aklına bile gelmiyor inan bana
o benim ilk sevgilim olunca ve 2,5 sene boyunca birçok hayal kurunca, beraber anılar biriktirince ben çok acı çekiyorum. gidip açılan da bendim. belki bu yüzden terk edilip acı çeken de benim. siz sosyal medyada ekli misiniz peki?
Hayır eski sevgilimden ben ayrıldım ayrıldıktan sonra engelledim
ayrılan taraf için bir tık daha kolay oluyordur benim düşüncem bu, kalana daha zor. yani kendi açımdan değerlendirdim. ayrılık sebebiniz neydi özel değilse?
Çok tartışıyorduk beni gün içinde hiç aramazdı sadece mesaj mesaj neden aramıyorsun diyordum sen arıyor musun diyordu bana işten geç çıkardım nöbettim olurdu almayı bile teklif etmezdi böyle ilşki yürür mü?
bizim de son zamanlarda iletişim azaldığı için böyle olduk. mesela sabah günaydın yazıyordu gün içinde yazmıyordu napıyosun nasılsın diye. yazsa da 10 günde 4 kez falan belki. sonra iyi geceler mesajı da gelmiyordu eskisi gibi. instagramdan reels yollardım günler sonra açardı, gün içinde girerdi ama instagrama. biz aynı şehirde olunca aramıyordu, mesajlar da azalınca çözmek istedim ama sonra yukarıda anlattığım gibi. bence gercekten isteyen insan her fırsatta sevdiğine vakit ayırır. benimki başta öyleydi, okulda görmesine rağmen 3-4 kez yazardı napıyosun diye sonra geceleri de en az yarım saat mesajlaşırdık. ben eski ilgisini arayınca böyle olduk. siz rumuzda öğretmen hanım demişsiniz mesleğiniz öğretmenlik mi? ben de öğretmenlik okuyorum da sormak istedim. insan yeterli ilgi alamadığı ilişkide üzülüyor. siz bitirirken onun tepkisi ne oldu?
Evet mesleğim öğretmenlik okul öncesi öğretmeniyim. Erkekler başlarda çok ilgili sonradan bu ilgi kayboluyo tamamen. İlk ayrılmak istediğimde o istemedi devam ettik daha sonra bakktım olacak gibi değil ramazan günü okulda iftar var akşam 10 da ben yoldayım o evinde bide iş yerim evim uzak
Ayrıldıktan sonra Instagram şifresini değişmemiş bir kızla mesajını yakaladım bana o kız için kuzenimi yolda takip etmişler onun arkadaşları o yüzden takip ediyorum demişti kızın numarasını falan almış mesajda engeli kaldırıp ss atıp güzelce laf oturtum engeledim 3 aydır da yazmadı
yaa ne şans, ben de okul öncesi öğretmenliği okuyorum inşallah mezun olunca siz gibi işimi bulurum bir an önce :) sizin ilişkinizde aldatma da işin içine girmiş, diğer meseleler olsa bir şekilde halledilirdi belki ama aldatma, ihanet, yalan affedilemez. arkadaşlarım da hep öyle diyor, erkekler başta ilgili zamanla azalıyor diye. benim ilgim hiç azalmıyor, ondan da bunu beklemiştim. 3 aydır yazmadığına göre acaba o kıza mı gitti?
Aldatma sayılmaz bizin ayrıldıktan sonra numara istedi ama seven bunu bile yapmaz. Stokladım ben onunla da konuşmayı kesti 😂😂
ayrıldıktan sonra da olsa dediğiniz gibi seven bunu yapmaz :) uzmanlar bile diyor en az 3 ay yeni ilişkiye başlanmaz diye, bence 3 ay bile az yeni bir iliskiye başlamak için :) ayrıldıktan sonra yazıyor muydu sana bu stalk olayı olmadan?
Hayır hiç yazmadı bana ayrıldıktan 1 hafta sonra instasında o mesajları gördüm ss atıp o gün bugündür yazmıyor engeli zaten
peki sen ne hissediyorsun şu an?
Ara sıra geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyor 4 aydır beraberdik kuzenleriyle falan tanıştım hatta maçta sakatladı dünya kadar yol gittim hastaneye babası da geldi beni gördü vs vs acayip bir sinir var ona karşı içimde böyle küfür edip ağzını burnunu kırmak istiyorum
ben de annesiyle, ablalarıyla, abileriyle, kuzenleriyle, teyzesiyle tanışmıştım. insan ailedenmiş gibi hissediyor. hayaller, anılar aklına geldikçe acı veriyor. bende hep bir acı var, öfkelenip unutabilsem keşke. hâlâ ağlıyorum çok acı veriyor terk edişi. hani insan diyor ya "inanmıştım" diye. gerçekten aile olacağımıza, beraber hayat kuracağımıza inanmıştım bu çok can yakıyor.
Bir kaç ay sonra hiç bişi kalmayacak merak etme zaman sadece kendini dinle bol bol. Sana istek atamıyorum ekleyebilirsin ne zaman konuşmak istersen konuşabilirz gerek öğretmenlik hakkında gerek bu konuda
o zaman ben size yazayım şu an müsaitseniz :)
Tabiki buyrun
istek atan benim ama mesaj gönderemiyorum neden :)
Kabul edeyim öyle dene😂
Yeni birisini bulacaksın başka çare yok yani
kimseyi yarabandı olarak kullanıp duyguları ile oynayamam. çok zorlanıyorum. çok üzgünüm.
Alçak sürünmeye devam et böyle o zaman
Bu ne saçma bir yorum? hiç bir kadına kadını bırak hem cinsine böyle bir yorum yapamasın.
Çekiyor... işte goruyorsun