Yeni tanıdığınız /Flörtünüze mesela yazışirken o anda gerekli olmayan belki heyecanlanıp veyahut utanıp bambaşka bir şeyler söylediğiniz oldumu? üzerinden bi kaç gün geçtiyse bile dönüp ben burada saçmalamışım dermiydiniz?
Elbette, gereksiz bilgileri verdiğim olur öyle zamanlarda ama ketumluğu ve gerekli miktarda infoyu vermek üzerine bir denge kurmak gerektiğine inanıyorum. Karşı tarafa bu deli galiba izlenimini vermek çok kolay artık günümüzde ona dikkat edilmeli. Yanlış üslup ve biraz fazla gereksiz açıklık sizi o ince çizgiden geçirir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu fanteziler değil di sadece dişarı çıkmak istemiyordu …beni çağirinca bende sen yaparsın aslan gibi delikanlısın dedim ve sonrasında iş yazışırken o konuya gelince , bunun sonu nereye varıyor biliyorsun değilmi diye yazdı …bende evet şirket kurucaz galiba biz seninle dedim 😅🥲 Birde ztn adam iş adamı gibi bir şey 🤦🏼♀️ Panikle böyle bir şey yazdım
hayatımda birisi varken yeni tanışmış olsam bile ondan bir elektrik almışımdır ki hayatımdadır dolayısıyla içimden ne geçerse aklıma ne gelirse söylüyorum.. Bambaşka şeyler de olabilir utanmam su akar yolunu bulur neticede.