abimin arkadaşları damsız alınmıyor diye beni götürecekler gece ama 5 erkek 1 kız olunca alınır mı bilmiyorum sizce alırlar mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Vay *aşarr vay 5 erkekle bara mı gireceksin.
abim ve 4 arkadaşı okuma yazman yok mu
E tamam 4 erkekle gireceksin bu sefer, değişen bir şey yine yok. Abinin arkadaşları diye güvenme sakın erkek milleti kendimden biliyorum barda *ikiverirler valla affetmezler, dikkat et, kullandırtma kendini. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
oha ya arkadaşının kardeşine yanlış yapacaklarını düşünmen gerçekten pes
Erkek milletine güven olmaz sonra uyarmadılar deme. Arkadaşının kardeşi falan dinlemezler güzelim emin ol😀
kişi kendinden bilir işi ben onları abim gibi gördğmden aklıma bile gelmemişti zaten de alınmıyormuş dicem açın sahilde alın içkinizi orada için ne diyim yani
Ben kendimden değil de böyle senin olayın gibi arkadaşlarımdan biliyorum. Bir erkek arkadaşımız akrabası kuzenini getirmiş bara biz kör kütük sarhoş olduk kız da olmuş. Kuzenine verdik coşkuyu verdik coşkuyu sabaha kadar, ama bunu istemeden sarhoşken yaptık. Ayık olsaydık yani kendi adıma konuşayım ben ayık olsaydım asla ve asla kesinlikle yapmazdım.
abin nasıl izin veryor
onları sokup kendim çıkacaktım ama alınmazmış
Almazlarda garip bir durumun içerisindesin
ne alaka abim ve onun arkadaşları
İğrenç abin ve arkadaşlarına dam oluyorsun boggg
ya asıl iğrenç olan sensin bence eğlenmeye girmek istiyorlar ben sonrasında çıkacağım ne bu fesatlık hemcinsimden utandm demek ki barda kucaklarda dolaşıyorsn ki herkesi kendin gibi sanıyorsun
Ne alaka konuyu hemen cinselliğe getirme benim aklımda yoktu öyle bişey sadece saçma geliyor bana sonrasında çıkman biseyi değiştirmez bana öyle geliyor sadece sana gelmeyebilir ne biliyim 5 kişinin hicmi bir kız kankasi arkadaşı olmazda seni götürüyorlar madem durum bu bayramda girmesinler belliki ilk defa gidecekler zaten ama seni niye götürsunler insan kız kardeşini kendi veya arkadaşlarının koluna takıp barlara gotururmu
bu sapların etrafında tek bir kız bile yok keşke olsa 2 sinin uzak mesafe ilişkisi var diğerleri boşta kardeşleri olsa onlar da gelirdi ama bu fesatlığınız inanılmaz abim varken bara girmemde ne sakınca var anlamıyorum
Fesat değilim sadece doğru olmaz ben olsam rahatsız olurum o kadar başka bişey yok iyi gunlwr
size de iyi günler tabiki sizin tercihiniz saygı duyarım kusura bakma kırdıysam lakin şu namus bekçisi gibi insanlardan nefret ederim ondan çıkıştım özür dilerim yeniden yanlış anlaşılma oldu
Sorun değil bende özür dilerim yanlış olduyda
Abin de güzel kardeşim seziyorum
ne diyorsun ya alt tarafı bara sokacağım onları sonra çıkacaktım
Anormal durum. Bitek ben değil herkes öyle düşüyor burada
ben mi safım siz mi kötü niyetlisiniz dam olunca ne oluyor ki eğlenmek istemişler alınmamışlar ben kendim dedim sizi sokup kendim çıkarım dışarı diye
Olmaz öyle şey sen fazla safsin
E kimle takılacan
kimse sonra çıkıcam ben
5 inden 1 i yol mu
lan abim ve onun arkadaşları dşyorum
Haha peki yahu 😂
Grp seks gibi olur ya o
Gitme
Eskiden alınmıyordu
Almazlar
hahah o kadar da değil
Almazlar