Güncellemeler
+1 yıl
Okulum daha yeni bitti. Meslek hayatım henüz yok.
Sevgilimle 3 yıllık ilişkim var, 2. Yılımız da bana evlilik teklifi etmişti. Bizden sonra sevgili olan arkadaşlarım (daha 1 yılı doldurmadılar bile) sözlendi veya evlendi. Bizim cinsel birlikteliğimiz var ve onlarda olmadığını düşünüyorum bu yüzden hala evlilik yoluna girememiş olabilir miyiz?
Yaşlar benim 23 onun 25
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam niye evlensin ki istediği zaman sevişiyorsunuz evlenip niye bu sultanlık hayatından çıksın ki
Zaten sürekli beraberiz, neredeyse her gün birlikteyiz. Bazen gidip kalıyorum birbirimize alıştık derken hop gene ayrılıyoruz. Ben bundan sıkıldım
Nasıl bir ayrılıktan bahsediyoruz
Ben evime geliyorum
Heee şu mevzu bence güzel bi ilişkiniz var aslınfa evlenince de sıkılcaksınız birbirinizden ama evliliğinde tadı başka
Ben sıkılqcağımızı düşünmüyorum aksine her şey daha rahat ve güzel olabilir. Çünkü tam alışıp ayrılmak çok zor oluyor
Anladım inşallah her şey gönlünce olur. Oğlanı sen yine çok boşlama erkek milleti bu ayran gönüllüdür 😀
Evlilik teklifini keyfi yapmış sanırım. Nişan olmalıydı ardından fazla uzamış. Cebinde görüyor olabilir
Okulum yeni bitti ve onun planı onun tayin dönemine yakın evlenmek
Ne zaman tayin dönemi
2 yılı falan var bu kış ayında söz nişan yaparız düğünü de yaza doğru veya sonraki sene yaparız diyor
Çok uzun tutmayın arayı yahu. Bu yaz sonu nişan diğer yaza da düğün yapın diğer türlü baya uzar kavgalar çoğalır. Ailesiyle tanıştın mı
Evet babası dışında annesi ve kardeşleri ile tanıştım. O da benim annemle tanıştı.
2yıl az bir süre değil ama sende daha mesleğine başlamamışsın
Evet
Hayırlısı hakkında canım
Uzaklaş ondan hemen. Ayrıl sen beklersen daha çok beklersin. Ne güzel söylemişsin 1 yili dolmayanlar bile evlendi. Bu gidişle sen 5 yıl daha evlenmezsin
Tayin dönemine yakın evlenmeyi düşündüğünü söylüyor. Benim okulum daha yeni bitti.
Ben de de vardı böyle bir tane. Aşırı sinir bozucu açık açık konuş onunla ya evlenirsin ya da sana bay bay de gitsin
1 2 hafta bunu belli et ilişkiye girmemeye çalış soğuk yap anlar niyetini
Cinsellikle cezalandırması çok saçma ve alakasız adam zaten biliyor kızı. İlişkiye giremedi diye hemen nikah mı kıyacak sanıyorsun @Ebart. Onun yerine al karşına konuş uzatmanın anlamı yok
Senden alacağını alıyor zaten onun amacı o evlenmez o senle boşuna umitlenme
Bunu bende diyorum zaten birlikte oluyoruz bu yüzden evlenmeyi düşünmüyor musun diyorum. Evliliği, cinsellik için istemiyorum diyor
Aynı evde mi yaşıyorsunuz. Aslında mantığı da doğru evlilik o kadar gerekli de değil. Yeterince korunuyorsab
Hayır aynı evde yaşamıyoruz bazen ben 1 2 gün onda kalıyorum sade e