Sevgiliniz bekar evinin temizliği ve düzenine yardım eder misiniz?

Benim sevgilim var aynı apartmanda yaşıyoruz çalıştığım icin vardiyalı evle çok fazla ilgilenemiyorum.. Sevgilim istese gelip bana temizlik çamaşır bulaşık konusunda yardım edebilir bana orası senin evin diyor evlenmeden evimiz değil diyor , anneme oglunun evini b*k götürüyor diyo bide , banyoya girdi çok pis diyor demiyor sen işte yoruluyorsun hadi gel temizleyelim yani ben ona eve gir yap çık da demiyorum yani annesini ya da komşuları sıkıntı yapsa ben evde yokken de gelebilir hiç bi şekilde gelmiyor Eve benimle ya da bensiz? Kafam haliyle karıştı evlenince de beni böyle yalnız bırakır mı diye düşünmeden edemiyorum işim ben mi çok beklenti içerisindeyim bilmiyorum ayrıca memleketten de uzaktayım biraz yani gelip bana yardım edebilir ama o gezmeye gidiyor evde kaldığı zamanda uykusundan vakit ayırıp gelmiyor.. annesini bahane ediyor ben yokkende eve gelip evi halledip gidebilir babası zaten evde değil.. ne düşünüyorsunuz sevgisi mi az bana. HEM İS HEM EV GERCKTEN ÇOK YORULDUM KENDIMI YALNIZ HİSSEDİYORUM. Böyle birisi evlenince de böyle bencilce davranır mı
Sevgiliniz bekar evinin temizliği ve düzenine yardım eder misiniz?