Benim için aslında sorun değil. Ama yavaştan sanki onların sayısı artıyor gibi hissediyorum. Ben anlayışlı davranıyorum ona ama o bence anlayışlı değil gibi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ne yıyıp ne ıcıyorsunuz sız bılmıyorum kı...
Nasıl anlamadım
boş ver sal suya
bir şey söyleyip boş ver demek olmaz. Kimseyi tanımadan bir yargıya gidiyorsunuz sonrada boş ver
Nasıl sayısı artıyor onu anlamadım
Şöyle bana önceden ifade etmediği ama şimdi samimi olduğunu ifade ettiği arkadaşları vat
Hala konusuyorlar mı
Konuşuyorlarmış bugün de buluşmaya gitti
Neden buluşuyor bir şey demiyor musun
Arkadaşları olduğu için bir şey demedim. Aslında ben aşırı kıskanç biriyim ama ona güvenmeyi tercih ettim.
Bence hiç kıskanç değilsin. Erkekle kadın arkadaş olamaz bunu herkes bilir. İş arkadaşı başkadır ama özel hayatta buluşması normal değil. Sen nerdesin peki şu an o kızla buluşuyor?
Ben evdeyim aradı söyledi bende iyi eğlenceler dedim gitti.
Napıyo buluşmalarda peki çok sakinsin ya
Arkadaşıyla uzun süredir görüşmemiş. Yeni geldi işte o da buluştu. Sakin değilim aslında ama ona da ben seni kıskanıyorum imajı vermek istiyorum böyle daha rahat hissediyorum
Kıskanıyor imajı mı vermek istiyosun?
Yanlış yazmışım kıskanmiyor gibi gözükmek istiyorum o da çoğu kez sen çok sakinsin başkası olsa neler neler yapardı diyor. Bilmiyor ki ben onu böyle kontrol ediyorum. İnsan seçenekleri varken sadık olur
Kontrol ettiğini düşünmüyorum. Zamanla artan arkadaşları da normal değil. Yeni tanışmış olma ihtimali yüksek. Ayrıca sevgiliyseniz art niyet olmasa seni de buluşmaya çağırırdı. Baş başa buluşmanın anlamı yok
Kendisi de biliyor demek ki kıskanılacak bir durum olduğunu ki şaşırıyor bu davranışına. Sen ona rahatım imajı vermişsin onun gözünde zaten bir şey diyemiyor istediğimle görüşürüm diyor. İş ciddiye bindiğinde aranızda seçim yapar artık
Dediğin doğru aslında bilmiyorum artık yaparsa da bu tarz bir şey beni o kaybeder ben bir şey kaybetmem
Yaparsa zaten göze almıştır , bu kadar arkadaş çevresi olan biri kolay unutur
Umarım yapmıyordur. Cunku biz ciddi ilişki düşünüyoruz ailem felanda tanıyor onu
Düşünmekten yana sıkıntı yok herkes düşünüyor sorsan. Erkekler balon gibidir çok sıkarsan patlar serbest bırakırsan uçar gider
Dediğin doğru kafam bir çuval
Hakkında hayırlısı olsun ama ipleri eline al böyle yönetmek olmaz erkek böyle yönetilmez 😆
Biraz taktik alabilir miyim ihtiyacım var bence
İlişkinle ilgili detayları bilmiyorum ki sen sor ona göre cevaplarım
Şöyle biz ikimizde çalışan bireyleriz. Haftada bir gün buluşmaya özen gösteriyoruz. İliskimiz sosyal bir medyada başladı. Ailem onu tanıyor bende bir kaç aile üyesini tanıyorum. Arkadaş olarak da daha çok kadının olduğu bir meslekte olduğu için kadın arkadaş sayısı da baya var. O benim aksime biraz daha kıskanç gibi. Bir birimizi gerçekten seviyoruz değer veriyoruz ama bugün gitmesi beni biraz üzdü
Bence artık ona ciddi ilişkisinin olduğunu kız arkadaşlarıyla başbaşa görüşmemesini söyle. Sen evde otururken başka kadınla eğlenmesi çok kötü bir durum.
Şöyle tek kadın yok erkek arkadası var yanında bir kız bir erkek
Olsun ama burada sen neden yoksun hiç sormuyor musun ya da davet etmiyor mu? Madem samimi arkadaşı e sende ciddi düşündüğü kadınsın madem öyle tanıştırsaydı sizi arkadaş olurdunuz? Çok derin mevzu 😆
Davet etmedi ama tanıştırmak istiyor.
Şimdi tanıştırmayacak da ne zaman tanıştıracak ciddi ilişki düşünmek lafta olmuyor
Dediğin doğru ben biraz daha zamanı var gibi hissediyorum. Ailem tanıyor onu ama onun çevresi de beni tanırsa evlilik olur benimde halen başka hedeflerim var kafam çok karışık
Ne gibi hedeflerin
Kariyerim konusunda olan hedeflerim
Kariyerine odaklan bence bu cocuk sağlam değil
Senin kaç var
Benim çok samimiyet kurduğum hiç yok ama konuştuğum 3 kişi var
Hımm bu sevgili gibimi
Sevgilim var karşı cinsten de iş arkadaşlarım tek
Hımmm başka yok yani
Yok
Hım hepsiyle görüşme var mı ki
Olur tabi